reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
dobry! dobry!!! jejku ja chyba odsypiam I trymestr. Spie jak zabita:)

kkasiulka, corin, balkan, mala monis
- kciuki mocno zacisnietet za wizyty i za to, żeby maluszki pieknie zapozowały:)

Dobra spierniczam dziewczyny,bo wynikł mi mały problem z ubezpieczeniem się okazuje echhh kurka wodna musieli na śląsku dyskietki wymyślać teraz się okazuje,że jak byłam w UP zarejestrowana to nie mogłam być na męża ubezpieczeniu :-( i muszę się wyrejestrować i znów jakieś załatwiać zaświadczenia pochrzanione :no: :crazy: normalnie powiem Wam,że dość mam.Dzwoniłam do szefa męża i pomoże mi z tym ,boszz co za kołomyja mówię Wam dośććććć mam tego już :-( odezwę się jak coś załatwię :baffled: :*:*:*

witam
ja zaspana jakas i kawke z mlekiem popijam a zaraz biore sie za lepienie ruskich pierozków
moje małe szaleje tylko wczoraj jakos mało kopał bo troche mialam załatwiania na miescie i chyba go wychustalam, a potem moja mala ksiezniczka mi cisnienie podniosła i nie dala chwili spokoju przez 4 godz:-(
córke obstawiałam Tobie i katerinie a mailuj synka hahaha.
no zobaczymy jaka z Ciebie wrózka, moze akurat masz 6 zmysł??:-)
Balkan to już zaspokoilam swoją ciekawośc:-) Dzięki.To fajne muszą byc te zloty. Bo motocyklowe powoli mi się przejadly szczerze mówią. Gdyby nie przyjaciele , których spotykam tylko na zlotach tobym nie ruszała się z domu.
Margaretko mierzę skuteczność:-) Wierzę w Ciebie
piszecie o zlotach motocyklowych?? ja we wrzesniu 1 raz byłam w tarnowskich górach z mezem na zlocie fiata linea było nas ze dwadziescia pare osób kameralnie tak, teraz pod koniec marca jedzie a w lecie zjazd ogólnopolski, mojemo małzowi sie podoba strasznie, ale nie wiem czy pojade z nim teraz bo mamy imprezki rodzinne a on mało imprezowy chłopak woli jechac na śląsk

dzieńdoberek
namachałyście wieczorem jak zwykle, dopiero skończyłam czytać:baffled:

Sestina, ślimakowa gratuluję córeczek, rzeczywiście mamy teraz wysyp dziewczyn i dobrze, woman power :-D

Corin, Mala monis, balkan i kasiulka zaciskam już kciuki na dziś i na jutro, w końcu was aż cztery ma wizyty, to chyb u nóg też muszę zacisnąć:-)

a ja już pojutrze hurrrra, też się martwię tak jak balkan bardziej tym, czy wszystko w porządku, niż płcią... tak bym chciała już wiedzieć, że jest ok

LIsta zakupów świetny pomysł - Wisienka dzięki ci dobra kobieto i tym wszystkim które dzielą się wiedzą, ja jestem w tym temacie zielona zupełnie, więc na perwno skorzystam, zaraz tam poczytam. A jeszcze nic nie mam:zawstydzona/y:

u mnie z wagą też mało na razie + 3 kilo, jeszcze nawet 60 nie ważę...ale wydaje mi się, że też nie jem więcej niż normalnie, jakoś nie mogę naraz za dużo zjeść, za to słodycze mniam...ale wiadomo puste kalorie, więc trochę się pilnuję
i wydaje mi się, że tak jakoś skokami tyję, bo np. przez tydzień nic, potem wchodzę na wagę a tu nagle + 1 kilo. To co przez dzień utyłam? Bo ważę się codziennie

papierkowe sprawty brrrrrrr mam alergię i wysypkę współczuję Orchidea, mam nadzieję, że szybko i sprawnie załatwisz, ja tego nienawidzę i wszędzie gdzie tylko bnie muszę być osobiście wysyłam męża, jemu to nie przeszkadza i dobrze mu to wychodzi, więc korzystam:-) dobrze mam z nim...

reklama
Witam, witam!
pippi dobrze masz z tym mężulkiem:tak: U mnie jest na odwrót, ja muszę latać po urzędach i ze wszystkimi papierkami.
Pytacie skąd te nocne koszmary, a z tego kochane że najadamy się przed samym spaniem jak bąki!!! Ja nawcinałam się wczoraj kapuśniaku i pół nocy oddychałam w jedną stronę, bo tak mi ciężko było:-D
Ja na wizytę do czwartku muszę czekać:crazy:
Milego dnia brzuchatki!!!

Do góry