reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej... zaspana jestem ale nie ma wyjścia muszę się ogarnąć i na 10 do położnej... Zazdroszczę Wam tych wieści czy ch czy dz... Później czeka mnie wizyta w kilku urzędach jednym migracyjnym tam spędzę pewnie ze 4 h bo ciągle tam takie kolejki i czeka sie i kwitnie;/ Życze udanych wizyt a reszcie udanego dnia Buziaki brzuchatki

Dzień doberek brzucholinki :* i dziudziulki :* ja niedawno wstałam,nawet w nocy raz nie wstałam siku ani nic :zawstydzona/y: wcinam teraz sniadanko i idę podoczytać Was z wczoraj wieczorka :-D 3mam i ja &&&&&& za wizyty dzisiejsze. :-D kurcze chyba mnie leń dopadł z rana ojj niedobrze,bo musze wybyć na zakupki małe chorobcia jasna :-D

Cześć Dziewczyny,
nadrobiłam z 5 stron zaległości.... mi się dziś śniło, ze byłam w jakimś szpitalu, bo coś mi mieli z ręki usuwać, ale nie było zabiegowej.... ja po tym szpitalu z mamą i jakimś naręczem kwiatów chodziłam..... potem jeździłam autobusem bez biletu..... skąd to się bierze.....

ja się zaraz za koleją partię lizaków muszę zabrać.... i nie wiem, co na obiad zrobić.....

co do wagi to do tej pory u mnie +4 kg, ale ja nie mam zachcianek i unikam słodyczy, bo znając siebie to mogłoby być już +10, a potem jak to zrzucić (to znaczy ja niestety wiem jak, ale nie wiem, kiedy niby ja miałabym to zrobić).....

Faktyczie macie sny niesamowite :-D balkan do ostatniej wizyty u mnie waga taka sama mam nadzieje,że w marcu powie ze ze 2-3 kg do przodu bo kurcze nic nie przytyć w ciąży to porażka jakaś hahaha

Balkan a po co Tobie te lizaki, jeżeli to nie tajemnica FBI ;-)
Margaretka powiedz co tam Corin ma. Bo ja trzymam się n twojej przepowiedni,ze mam chłopaka i chce sprawdzić Twoją skuteczność;-) Ja dzisiaj mam pracowity dzień psycholog i rózne upierdliwe sprawy. jakos tak mi lekko bo po wizycie u gina i po kolejnych tygodnach uwierzyłam,ze wszystko będzie OK :-) Miłego dnia dziewczyny.Buziole w Brzuchole :-)
Dodi jak to jak?ładnie się obetnij :-)

Ostatnia edycja:
Orchidea, nie martw się, na pewno jeszcze nadrobisz.... :)

mi te 4 kg oprócz tego, ze poszły w brzuch i biust to na dodatek w biodra.... zanim się dowiedziałam, że jestem w ciąży zaczęłam się zastanawiać, dlaczego mi się tak biodra otłuszczają, a ja nie zmieniłam sposobu żywienia i biegłam kilka razy w tygodniu..... hormony....

kiedyś oglądałam, że sama ciąża pod sam jej koniec waży ok. 9 kg, więc ideałem by było przytyć tylko tyle..... ja wiem, że rozważanie o wadze i odchudzaniu będąc w ciązy to nie jest temat na tapecie, ale ja musiałam rok nieźle pracować, żeby zrzucić 15 kg i nie chciałabym wrócić do tych swoich paskudnych 80 kg przy 166 wzrostu.....

Mailuj, mamy klub Vespowy i ja jestem głównym organizatorem spotkań i zlotów klubowych..... no i właśnie Vespowe Velentynki są jednym z tradycyjnych spotkań (z miłości do Vespy:) ostatnio kupiłam dla wszystkich lizaki w kształcie serduszek, ale w tym roku ze względu na ilość czasu stwierdziłam, że zrobię sama, po czym stwierdziłam, że jak już robię sama, to zrobię w kształcie Vespy.... mam już 10 - musżę jeszcze 20 do soboty wydziergać... :)

Ostatnia edycja:
reklama
balkan faktycznie no starałaś się zrzucić, a teraz znów w sumie powoli będzie waga szła do przodu ... :baffled: margeritka o i u mnie obstaw hihi bo też jestem ciekawa :zawstydzona/y:

Do góry