reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Kurcze dziewczyny od wczoraj na własną ręke zaczełam brać duphaston i tak teraz spojrzałam i nie starczy mi do poniedziałkowej wizyty można przerywać i brac na nowo ? czy niezabardzo? bo to przecież hormon:nerd: ale sobie narobiłam.... jakby co zawsze mogę leciec do dr w czwartek...

margeritta to może bierz po jeden lepiej zeby ci starczylo niż zabrakło.Ja ma w domu ze trzy tabletki to bym ci wysłała priprytetem idzie 2 dni ale to i tak za mało.A jak nie idz poproś z opakowaniem do apteki powiedz, ze gin źle policzył i doniesiesz receptę.

Hejka...
nie nadążam za Wami:-)
Zazdroszczę Wam dziewczyny tych facetów...;-) Śniadanka, obiadki, bieganie i traktowanie jak jajko;-) ehh.. Jak na na razie to ja mogę tylko liczyć od czasu do czasu że chłopaki za siebie wstawią talerz po obiedzie do zlewu:-( Do tego mam ciekawą listę zadań na dziś... Muszę skręcić 2 taczki:szok:(jak zapytałam dlaczego ja to dostałam tylko obrażoną minę i słowo"leń"), w dodatku muszę sobie sama w piecu rozpalić bo mam w domu 15 st C a żeby to zrobić muszę sobie sama trochę drewna porąbać :-( Po prostu czuję się jak w średniowieczu. Co gorsza mój kręgosłup coraz bardziej o sobie przypomina. Jak tak dalej pójdzie będę musiała jechać do chiropraktyka żeby sprawdził czy mi się tam coś nie poprzestawiało:-( Wydaje mi się że to raczej nie od ciąży bo wiem jak sam krzyż boli a to co mnie dopadło... potrafi zwalić z nóg:-(
Anulka nie przejmuj się tym brakiem porozumienia. Wiem co czujesz. My najczęściej to wieczorem chodzimy spać na misia( pupa do pupy) bo musi jakiś zgrzyt się wkraść. Może to w końcu przejdzie życzę tego Wam i nam i innym parom jeśli też mają ten problem;-)

Chciałam też obejrzeć ten film... Ale wyskoczył mi komunikat że nie mogę go oglądać poza terytorium Polski:-( Trudno może uda mi się go gdzieś indziej złapać.

Witam nowe przyszłe mamy:-D
tymczasem idę wypełniać swoją misję :-( PAPA

margeritta to może bierz po jeden lepiej zeby ci starczylo niż zabrakło.Ja ma w domu ze trzy tabletki to bym ci wysłała priprytetem idzie 2 dni ale to i tak za mało.A jak nie idz poproś z opakowaniem do apteki powiedz, ze gin źle policzył i doniesiesz receptę.
Właśnie sobie pomyślałam,że będe brała po tej 1 tabl. wtedy starczy do poniedziałku ...lecz nastawiam się na wizyte w ten czwartek wtedy w ogóle juz nie bedzie problemu....ogólnie to wybieram sie do pana dr jak sójka za morze:-D juz w ten poniedziałek miałam iść ale po prostu mi się odechciało...pffff bo u niego siedzi sie do 22 /23 :no: a mi o 19 juz sie chce spać .

Dziób ty facetowi dyskretnie połóz artykuł o ciężarnych, może nie wie, że ty raczej pewnych rzeczy nie powinnaś robić. Myslę, ze drewno rąbać to juz na pewno, zwłaszcza, ze się źle czujesz. On chyba po prostu nie wie jak powinien się zachowywac więc go poinformuj i moze tez bedziesz miała kolacyjki do łózka.
margeritta no to bierz po jednej i będzie dobrze. A ja ci powiem, ze chcialam juz tez dupka sama brac ale mialam za mało.

Hej Dziób_dziób,
no jak widać bliskie obcowanie z naturą ma też nieco bardziej uciążliwe strony, niestety, współczuję Ci tego rąbania, choć gdybym nie była w ciążowym leniu, chętnie też bym się wyżyła na tych klockach.. myśl o tym, że co nas nie zabija to nas wzmacnia!
Choć mam małą wątpliwość, bo z tego co piszesz, to może rzeczywiście powinnaś się udać do jakiegoś specjalisty? nie chcę się wtryniać- potraktuj to jak radę dobrej cioci Ani. Czasem po prostu lepiej iśc, sprawdzić i mieć z dyńki, albo spróbować coś zaradzić,a z pomocą lekarza, to zawsze łatwiej.

reklama
wiesienka ..lekomanko Ty:-D wydało się... nie no żartuje sobie...
Dziób twój męzczyzna mnie wkurza :sorry2:wisienka miała racje ..niech coś przeczyta o instrukcji cięzarnej :dry: masz o siebie dbać daleko od domu jesteś....

Do góry