reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

No przekimałam się pojadłam teraz herbatka i nadrabianie dalej Waszych postów ;-) dodi ja nie mierzę brzuszka wogóle :-) basieniak zjedz coś pożywnego i odpocznij :tak: no co do prasowania kobitki to wysyłajcie do mnie ciuszki,non stop bym mogła prasować :-D

reklama
AA no to dobrze mierzyłam..mnie co tydzień pewnie sie nie będzie chciało( albo pamiętało) ale zobaczę pod koniec ciąży i porównam hah
orchidea, właśnie, coś mi tu brakowało przy tym kompie, dobra herbatka to jest myśl!!

Dodi jakoś ostatnio pochłaniam herbatę :-D marzenka Ty fasolkę a mi mama zrobiła kapusty z grochem haha taką miałam chęć wieki już nie jadłam kapuchy z grochem ...

Dziewczyny chyba w koncu doszłam o co biega z tą grupą ufff powysyłałam Wam zaproszenia . Temat jest zamknięty wiec mozna wysyłac zdjecia itd....i nikt poza osobami zaproszonymi ich nie zobaczy.

Dodi, zapraszam serdecznie na obiad!

a ja się nie mierzę.... to moje strachy oczywiście mi nie pozwalają - ale co tydzień robię zdjęcie brzuszka.... :)

byłam w sklepie, żeby coś ciekawego do jedzenia kupić i nic, nic mi się nie podobało.... w końcu kupiłam parówki i banany.... :) wczoraj nawet kupiłam moje ukochane białe toblerone, ale albo się popsuło, albo mi się smak zmienił.... :(

reklama
dodi mam dokladnie tyle samo ile ty czyli 92 cm :-D ale mamy dosc duza roznice w ciazy bo ja mam 17t2d a ty 20t5d wiec jestem ... :szok:

margerita dzieki za zaproszonko do grupy, a ona na pewno jest zamknieta? bo ja nigdy twarzy nie pokazuje na fotach zeby mnie przypadkiem ktos z niemile widziany nie zobaczyl bo znowu bede miala nieprzyjemnosci.

Ostatnia edycja:
Do góry