No przekimałam się pojadłam teraz herbatka i nadrabianie dalej Waszych postów ;-) dodi ja nie mierzę brzuszka wogóle :-) basieniak zjedz coś pożywnego i odpocznij no co do prasowania kobitki to wysyłajcie do mnie ciuszki,non stop bym mogła prasować
reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
No ja tez nie mierzyłam, ale dzis tak z ciekawości chcialam zobaczyć ile tam mam cm..ale nie wiem gdzie mierzyć.. w pępku mam 92cm!!
maqnio
Mamusia Różyczki
dodi ja mierze co tydzien na wysokości pepka własnie w najbardziej wystającym miejscu
dodi_misia
AA no to dobrze mierzyłam..mnie co tydzień pewnie sie nie będzie chciało( albo pamiętało) ale zobaczę pod koniec ciąży i porównam hah
orchidea, właśnie, coś mi tu brakowało przy tym kompie, dobra herbatka to jest myśl!!
orchidea, właśnie, coś mi tu brakowało przy tym kompie, dobra herbatka to jest myśl!!
Marzena197235
ale pojadłam tej fasolki az dokładke sobie zrobiłam tak mi smakowało , ze chyb zaraz pekne
margerita126
Dziewczyny chyba w koncu doszłam o co biega z tą grupą ufff powysyłałam Wam zaproszenia . Temat jest zamknięty wiec mozna wysyłac zdjecia itd....i nikt poza osobami zaproszonymi ich nie zobaczy.
balkan
Dodi, zapraszam serdecznie na obiad!
a ja się nie mierzę.... to moje strachy oczywiście mi nie pozwalają - ale co tydzień robię zdjęcie brzuszka....
byłam w sklepie, żeby coś ciekawego do jedzenia kupić i nic, nic mi się nie podobało.... w końcu kupiłam parówki i banany.... wczoraj nawet kupiłam moje ukochane białe toblerone, ale albo się popsuło, albo mi się smak zmienił....
a ja się nie mierzę.... to moje strachy oczywiście mi nie pozwalają - ale co tydzień robię zdjęcie brzuszka....
byłam w sklepie, żeby coś ciekawego do jedzenia kupić i nic, nic mi się nie podobało.... w końcu kupiłam parówki i banany.... wczoraj nawet kupiłam moje ukochane białe toblerone, ale albo się popsuło, albo mi się smak zmienił....
maqnio
Mamusia Różyczki
margeritka Ty to zdolniacha jesteś wysyłaj wysyłaj
reklama
dodi mam dokladnie tyle samo ile ty czyli 92 cm ale mamy dosc duza roznice w ciazy bo ja mam 17t2d a ty 20t5d wiec jestem ...
margerita dzieki za zaproszonko do grupy, a ona na pewno jest zamknieta? bo ja nigdy twarzy nie pokazuje na fotach zeby mnie przypadkiem ktos z niemile widziany nie zobaczyl bo znowu bede miala nieprzyjemnosci.
margerita dzieki za zaproszonko do grupy, a ona na pewno jest zamknieta? bo ja nigdy twarzy nie pokazuje na fotach zeby mnie przypadkiem ktos z niemile widziany nie zobaczyl bo znowu bede miala nieprzyjemnosci.
Ostatnia edycja: