Wisieńka
Fanka BB :)
Ja łykam żelazo i witaminki. I w tej ciązy to tylko przeciwymiotne i nawadniające brałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wisieńka położna mi dziś powiedziała że jak ma się zgage w ciąży to dzieciątko będzie miało włoski jak się urodzi:-)
Kurcze Kochane moja mama ma zapalenie płuc !
A ja nie moge za bardzo przy niej chodzic... l
A ja ogladam na allegro fotele bo chcę jakiś do pokoju maluszka, do karmienia kupic
kurczę każda z nas inaczej przechodzi chociaż niby ciąża to ciąża, a każdy organizm inaczej reaguje
ja w ogóle nie miałam żadnych mdłości, o wymiotach nie wspominając, więc mogę sobie tylko woybrażać jakie to męczące
za to prawie od początku mam parcie na spanie - chyba mogłabym 9 miesięcy przespać ;-)
tak sobie myślę, że chyba jak już mieć cesarkę, to właśnie taką planowaną lepiej - można już się oswoić z tą myślą, jakoś tak mentalnie przygotować
a opinii co lepsze jest tyle co lekarzy i przypadków rodzących, chyba nie ma reguły, ważne żeby z happy endem zdrowa mama i zdrowy maluch
Dziewczyny, czy Wy umiecie opisać ruchy? Czy dla Was wszystkich są one hmmm... nie wiem jak to określić ,,przyjemne"?
Ja odkąd jestem w ciąży to nie wzięłam ani jednej tabletki.. Nic mnie nie boli, nic mi nie dolega, więc odpukać..chyba juz nie będę musiała nic brac