reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam:-)wszystkiego dobrego w dniu Walentego:-D
Co do wstawania w nocy to chyba norma ja od poczatku wstaje:wściekła/y:
maqnio oby przeszlo jak najszybciej bo ile mozna sie meczyc:-(
Corin,psota, wydrusia ja tak samo jak wy mam ochote, mam z kim a nie moge:wściekła/y:
danusia bez obaw:-)

reklama
COrin :) Biedaku ... !!! Mam nadzieje ze tam nic sie powaznejszego nie stalo ... z tym paluszkiem .
A co do Maqnio kurcze z tego co ja wiem to sa naprawde bezpieczne amtybiotyki w ciazy bo ja sama bralam ... i ten co ma Maqnio to akurat z rodzinki amoksycyliny wiec BEZPIECZNY ... na pewno pomoze:)
Ale my chorujemy... wszystkie jak nie Palec ... to PRzeziebienie Jak nie przeziebienie to infekcja pochwy i tak wkolko .
A jesli chodzi o moje checi do wspolzycia to tez nie bardzo :| jak juz cos zaczyna sie rozkrecac to ... Ehh oby to jakos zle nie wplynelo na NAs poki co Pawel rozumie :) i usmiecha sie ukratkiem ale wiem ze mu brakuje przytulaskow ... no ale nie bede sie zmuszac bo to juz w ogole chore by bylo

Ja to mam ochotkę jak mojego nie ma... A jak juz przyjedzie to tak jakos nie mam chęci.. No ale teraz to 4 tyg abstynencji musowo, bo mężulka nie mam w domu.. Jakoś tak w sumie nie mam za dużo ochotki..wolę się poprzytulać (tak normalnie) haha

Witam!
veroniqe no pewnie,nie ma się co zmuszać.
W moim przypadku od początku jest zielone światło, ale i tak tylko od czasu do czasu, bo jakoś się nie chce. A sny erotyczne to wtedyj ak już długo nic, nic.

Cześć Dziewczyny,

nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta.. jestem byłą lipcówką. Dawno tu do Was nie zaglądałam, mam nadzieję że u Was wszystkich wszystko ok, że żadna nie poszła w moje ślady, że dzidziusie rosną zdrowo a brzuchy już wystają. Oczywiście nie ma mowy żebym nadrobiła czytanie. Pozdrawiam wszystkie Cieplutko. Buziaki Walentynkowe.

reklama
wydrusia niby jest w miare szyjka az tak bardzo sie nie skrocila leze i moze bedzie ok ale moze sie bardziej skrocic a wiadomo to grozi przedwczesnym porodem albo zalozeniem passera:-(wierze ze jednak sie nie pogorszy w koncu leze tak jak lekarz kazal;-)
Mart81 witam;-)w prawdzie jestem od niedawna ale pisz co u Ciebie?

Do góry