reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

matko a ja mam nerwy teraz , byłam w toalecie i zauwazyłam na papierze przezroczysty sluz z pomaranczowym jak by domieszka krwi, to nie jest zywa krew ale to niepokojace, chyba padne z nerwów i znowu to samo, rok temu nie dość ze ciąża pozamaciczna to na dodatek tez zaczęło sie od plamienia brązowego, co ja mam robić, do tego jestem za granica w Polsce będę w grudni...zawsze jakieś problemy

reklama
Corin własnie kilka dni temu kupiliśmy m i teraz czekamy żeby ci poprzedni właściciele się wyprowadzili. Mają czas do 19 grudnia więc my pewno będziemy między świętami a nowym rokiem się przeprowadzać.To nasze pierwsze m))))
myśa na pewno będzie dobrze, poleż poodpoczywaj, trzymam &&&&&&&&&&&&&
koficzka witaj)))))

Witajcie dziewczyny :)
Myśa jeśli chodzi o taki kolor śluzu jak piszesz to nie mam pojęcia czy to normalne, kojarzę, że najczęściej jest biały i żólty w tym okresie ciąży. ja jeszcze tydzien temu miałam żółty i okazało się, że to infekcja. dostałam leki i jest ok. chyba poszukałabym lekarza tam gdzie jesteś gdybym była na Twoim miejscu.
Wisieńka gratuluję m. fajna sprawa, my w zeszył roku przeprowadzaliśmy się do swojego.

Ja dziś byłam na usg. Badający lekarz stwierdził, że "widzi zarodek" i jest wszystko w porządku, ale kazał mi zajrzeć jeszcze w czwartek na kolejne usg-chce pomierzyć wszystko co może. Obrazowo stwierdził, że dziś pracuje na aparacie odpowiadającym Matizowi a w czw Mercedesowi. Coś czuję, że przede mną masa usg i różnych badań w tej ciąży.

Ostatnia edycja:
hej laseczki ja dzis kolejne 4 szt jezykow zrobilam ale mam dosc na dzis mam nadzieje ze instrukcja jasna ;) oczy mi sie zamykaja chyba ide spac ale jak wstane o 4 to co ja bede robic maz chory lezy ,nudy normalnie...

A ja juz wykąpana i siedze w szlafroku... za pare minut zmykam do łozka...i oby do 7,00:tak:musze dzieciaka na środe nauczyć Hymnu państwowego ale coś cięzko mu to wchodzi:no:

a dziękuję Wisieńko :*

anula jak rzucanie palenia?
Margerita ale szybko spać idziesz z jednej strony zazdroszczę ;-)

Uciekam pod prysznic i do łóżka z książką. Jestem nieprzytomna bo wczoraj nie mogłam zasnąć z ważenia przed badaniem.
Miłego wieczorku życzę przyszłym Mamusiom.

wlasnie ktores mialy dzis wizyty i jak tam?? ja sie zastanawiam czy dzwonic do gina kurcze z jednej strony nie chce sie prosic z drugiej lute mam jeszcze na 4 dni i sama nie wiem a za tydzien wizyta...
Verte to nas rozni jeden dzien w sumie...takze czekam do poniedzialku moze moj mi wiecej wtedy powie...gratki maluszka:)moga byc badania pelno usg zeby maluszek tylko byl zdrow:)wytrzymasz kochana:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka ja z wrażenia nie pytałam ani o serduszko a ani o inne sprawy, bo już na wstępie powiedział że w czwartek dokładnie pomierzy. następnym razem już go wypytam. chce dokładnie ocenić "wiek ciąży" - nie wiem czy tak się to mówi ale wiadomo o co chodzi :)
Myślę, że pon będzie już na pewno odpowiednim momentem na pierwsze usg.

reklama
Witajcie. Ja niedawno wrócilam po ciężkim dniu. Bylam na swoich zajęciach na basenie i musilam kolezanke przedstawić <zastepczynie> ale żal straszny mi się zrobil.... Bo to ja to rozkrecilam w moim miescie a teraz ktos owoce bedzie zbijal no ale coz taki los dziś.. Ale dla mnie fasolka najwazniejsza i czas pozniej dla niej a ja to tez niby kocham ech.. Mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze dalej z ciaza i bede mogla prowadzić..... Pocieszcie mnie plis....

Do góry