reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

przepis napisany na nowym watku przepraszam ze to pieknie nie wyglada ale niestety cos mi odmawia posluszenstwa:)mam nadzieje ze zrozumiecie ;)

reklama
a oto co moja zdolna suka zrobila pod moja nieobecnosc :( SL278535.jpg

Anulka no cóż ze zwierzakami juz tak bywa...a jeżyki są super jak będe miała czas i siły to popróbuje:-)
Uffff ja juz z synem lekcje zrobiłam więc narazie mam chwile dla siebie....dopóki znowu a to jeść a to coś innego im sie nie zachce:nerd:

Hej Myśa, ja słyszałam, że może się zdarzyć taki żółty lub podbarwiony śluz, ale białawy jest całkiem naturalny i nie ma się czym martwić.
Poza tym słyszałam, gdzieś czytałam jakiś artykuł, że może on nawet dziwnie pachnieć, i żeby nie schizować, bo to się w pierwszym trymestrze zdarza.
Więc jest ok :)
dzięki za otuchę ślimakowa, wszystkim się stresuje ale to chyba tez hormony dają nam się we znaki
anulka niezły charakterek ma twoja sunia :)

jej sorki dziewczyny, ze jak tak znikam ale poprostu zasypiam co jakis czas i śpię jak zabita 2 godziny. Właśnie przed chwilą się obudziłam. pewnie znowu spać nie będę w nocy. Maciek w tym czasie wybył na kprepetycje z chemii i tyle dziecko widziałam:dry:. Pol jeszcze w pracy, zaraz zadzwonię i spytam ile jeszcze zamierza tam siedzieć.:szok:
Wstałam bez mdłości ale zakręcona jak Pan Ołówek i igła z nitką. Jej nie wiem co by to było jakbym pracowała, pewnie bym wylądowała w jakimś rowie i tyle:szok:
Idę zajrzeć na jeżyki:-D

Fajne jeżyki ja porobię na swoim. Mam nadzieję, że te senności mnie puszczą i nie prześpię całej ciązy....Jestem taka zdechła, ze nie mam nawet siły cieszyć się z nowego m...

ja tez ziewam i ziewam aż mnie szczęka boli .... wisieka spij ile wlezie a nowym m zdązysz się nacieszyć w 6 miesiącu ma się instynkt "gniazdka"wtedy pokazesz na co Cie stać:-D
samosia gdzie Ty jesteś jesli mozna wiedziec? ze juz śnieg spadł :-p chciałabym nawet zeby u nas sypneło ale tak leciutko..... zaraz inaczej sie robi

Kiedy planujecie przeprowadzkę?

A mój dół poszedl sobie daleko. :) Piersi mnie bolą już masakrycznie (przy każdym kroku je czuję i na każdej dziurze jadąc samochodem), wiec wiem juz że testy nie klamały :) Pewnie mialyscie rację pisząc, że poprostu za szybko poszłam na to USG :)

Do tego wszystkiego ginekolożka powiedziala mi że jeśli nic złego nie będzie się dzialo to spokojnie moge latać samolotem do 7 miesiąca ciąży, tak więc za 13 dni wyfruwam :D

A teraz zasuwam na jeżyki, bo uwielbiam takie prace. Sama też czasem dłubię w domu, a jeżyki są rewelacyjne :)

reklama
Witajcie lipcówki!
Mdłości się zdarzają ja w pierwszej ciąży miałam-teraz nie...i oby tak zostało. Są różne objawy ciąży a można przejść bez objawów i na to liczę bo mając dziecko tzreba być na wysokich obrotach :-)

Dziewczyny lekkie krwawienie jest normalne-ale oczywiście najlepiej iść do lekarza i sparwdzić- powodzenia i pozytywnych myśli życzę!

Ja bez objawów ale wykończona bo dziecko miało dużo energii dziś i ja mało pomocy - ale nadrobiłam wątek i lece szybciutko zobaczyć te sliczne jeżyki :-)

Do góry