reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
apropo Natalii Oreiro uwielbialam ta serie Zbuntowany Aniol. Kochalam normalnie ten serial :-D jak bylam mlodsza, tak ok 5r.ż. ogladalam ciagle te venezuelskie serialiki, az wstyd sie przyznawac :-D

em_ka też mam bzika wogóle chyba na jej punkcie. Uwielbiam jej piosenki i seriale w których gra jest świetna:-D Ostatnio leciał najnowszy serial z nią Amanda O na zone romantica i nagle nie ma tego kanału na cyfrowym polsacie, nie wiem co jest:zawstydzona/y: trochę szkoda bo dopiero się zaczynał :wściekła/y::-(

marzenko to te hormony tak działają ja też jestem zmienna jak chorągiewka na wietrze raz się smieje z byle czego a nie raz mam takiego doła bez powodu:zawstydzona/y:
wydrussia w takim razie odpoczywaj mam nadzieje że to cholerstwo minie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
em_ka Zbuntowanego ANioła tez lubiłam.
A jeśli chodzi o tasiemce to pamiętam jak weszła "Niewolnica Izaura" pierwszy taki serial to cała rodzina prze TV siedziała, nawet ojciec, który teraz seriali nie cierpi:)

Ach zmienne nastroje to przywilej ciężarnych, ja też raz sie śmieję a za chwilę warczę i wyzywam jak opętana. Wszystkim się obrywa ale najwięcej małżonowi.

Marzena ja tez sobie nie wyobrażam życia bez prądu. Najbardziej brakowałoby mi pralki:) Nie cierpię prania ręcznego a temu kto wynalazł automat dałabym nobla:)

maqnio
jak przeziębienie to koniecznie trzeba wyleżeć, wygrzać. Nawet można się do tego przyzwyczaić:) Jak po manio leżałam to nawet mi nieźle było, że się tak pobyczyć mogę. Nadrobiłam czytanie - chyba z cztery książki w tydz przeczytałam.

reklama
Do góry