reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam ponownie:-)wstalam bo ile mozna lezec...zjadlam smazone ziemniaki;-)napchana jestem:-)
Mi z kalendarza wychodzi ze dziewczynka a lekarz mowi ze chlopiec:-)
Wisienka, Emka kiedys mialam problemy ze swinka morska tez halasowala w nocy najgorzej gdy pil i scierral zeby o druty z klatki:tak:

reklama
katerina dobrze ze u was sie ulozylo;-)
danuska mi sie skraca szyjka i podobno przy tym moga byc skurcze i twardy brzuch ale ja nie mam, mi lekarz kazal brac 2 razy dziennie no spe jesli tak by sie stalo

No byłam z moim T na wieczornym spacerku teraz już wykapana leże i opycham sie winogronem a mój mąż lodami hahah on chyba też w ciąży ze mną jest :-D :-D :-D Kurde każda prawie z Was pisze o tej no-spie mój lekarz mi zabronił jej brać :baffled: on twierdzi przeciwnie co do lekarzy niektórych z Was,że niie pomaga a wręcz potrafi bardzo zaszkodzić :baffled: właśnie co się na BB zaloguję leżąc dzidziol mnie smyrać zaczyna a szłam na spacerze to miałam wrażenie jakby mi ktoś od wewnątrz ciągnął pępek :-D aż się zatrzymywałam bo śmiać mi się tak chciało

Wpadłam jeszcze na chwilkę. Powiesiłam pranie w miedzyczasie i znowu się najadłam ale nie powiem co zjadłam bo wstyd i tyle:zawstydzona/y:
Miczka Ja znowu od 30 grudnia to okolice a nie Wrocław. Wyprowadziliśmy się. Nadal mamy do wro niedaleko ale za to cisza, brak korków i niskie ceny mieszkań. jestem zadowolona. Kiedy mam ochote na wielkie centra handlowe jade do wro a jak mam ochote na spacerek i cisze idę do osiedlowego sklepiku albo do tesco:-)

Miczka z tego co ja wiem to 2 tyg tego tacierzynskiego mialo byc, tak jak jest w hiszpanii. Moj D jak sie urodzi dzidzius ma te 2 tyg + 2 tyg urlopu w drugiej polowie roku, kazalam mu wziac na 22 sierpnia-4 wrzesnia, bo w razie czego gdyby mi sie wydluzyla ciaza to zeby te 2 tyg z tacierzynskiego mu nie zaszly na urlop bo by niefajnie bylo. Takze bedzie ze mna calutki miesiac, suuuuuuuper przynajmniej pomoc bedzie ^^ pomijajac tesciowa, zawsze to tatus :-D

A ja się zastanawiam co to będzie jak po maciezyńskim będe musiała wrócic do pracy. Nie wyobrażam sobie zostawienia maluszka z obca osobą. A innego wyjścia nie mam. Pracowac musze a cała rodzina mieszka daleko:-(

Oj pustki wieczorne to ja tez zmykam. Jutro wpadnę po zakupkach w wro:-)
Szczypaweczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja się zastanawiam co to będzie jak po maciezyńskim będe musiała wrócic do pracy. Nie wyobrażam sobie zostawienia maluszka z obca osobą. A innego wyjścia nie mam. Pracowac musze a cała rodzina mieszka daleko:-(

Pracujesz na umowę o pracę? Jestes teraz na zwolnieniu, prawda? To dopiero początek roku, więc masz jeszcze sporo ulopu, załóżmy, że roczny wymiar to 26 dni - a to jest cały miesiąc! Czyli do pracy dopiero w styczniu, a maleństwo będzie juz miało prawie pół roku

reklama
Miczka Ja znowu od 30 grudnia to okolice a nie Wrocław. Wyprowadziliśmy się. Nadal mamy do wro niedaleko ale za to cisza, brak korków i niskie ceny mieszkań. jestem zadowolona. Kiedy mam ochote na wielkie centra handlowe jade do wro a jak mam ochote na spacerek i cisze idę do osiedlowego sklepiku albo do tesco:-)

Wisieńka my też wcześniej mieszkaliśmy pod wrocławiem w takiej małej mieścinie, cisza, spokój. Dojeżdżaliśmy do pracy do Wrocławia i nie było problemu. Teraz ja jestem na zwolnieniu i wyprowadziliśmy się w kotlinę a mężasty nadal dojeżdża. Trochę ma teraz daleko ale póki co nie może zostać bez pracy.

Do góry