reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Witam ponownie:-)wstalam bo ile mozna lezec...zjadlam smazone ziemniaki;-)napchana jestem:-)
Mi z kalendarza wychodzi ze dziewczynka a lekarz mowi ze chlopiec:-)
Wisienka, Emka kiedys mialam problemy ze swinka morska tez halasowala w nocy najgorzej gdy pil i scierral zeby o druty z klatki:tak:

reklama
katerina dobrze ze u was sie ulozylo;-)
danuska mi sie skraca szyjka i podobno przy tym moga byc skurcze i twardy brzuch ale ja nie mam, mi lekarz kazal brac 2 razy dziennie no spe jesli tak by sie stalo

No byłam z moim T na wieczornym spacerku teraz już wykapana leże i opycham sie winogronem a mój mąż lodami hahah on chyba też w ciąży ze mną jest :-D :-D :-D Kurde każda prawie z Was pisze o tej no-spie mój lekarz mi zabronił jej brać :baffled: on twierdzi przeciwnie co do lekarzy niektórych z Was,że niie pomaga a wręcz potrafi bardzo zaszkodzić :baffled: właśnie co się na BB zaloguję leżąc dzidziol mnie smyrać zaczyna a szłam na spacerze to miałam wrażenie jakby mi ktoś od wewnątrz ciągnął pępek :-D aż się zatrzymywałam bo śmiać mi się tak chciało

Wpadłam jeszcze na chwilkę. Powiesiłam pranie w miedzyczasie i znowu się najadłam ale nie powiem co zjadłam bo wstyd i tyle:zawstydzona/y:
Miczka Ja znowu od 30 grudnia to okolice a nie Wrocław. Wyprowadziliśmy się. Nadal mamy do wro niedaleko ale za to cisza, brak korków i niskie ceny mieszkań. jestem zadowolona. Kiedy mam ochote na wielkie centra handlowe jade do wro a jak mam ochote na spacerek i cisze idę do osiedlowego sklepiku albo do tesco:-)

Miczka z tego co ja wiem to 2 tyg tego tacierzynskiego mialo byc, tak jak jest w hiszpanii. Moj D jak sie urodzi dzidzius ma te 2 tyg + 2 tyg urlopu w drugiej polowie roku, kazalam mu wziac na 22 sierpnia-4 wrzesnia, bo w razie czego gdyby mi sie wydluzyla ciaza to zeby te 2 tyg z tacierzynskiego mu nie zaszly na urlop bo by niefajnie bylo. Takze bedzie ze mna calutki miesiac, suuuuuuuper przynajmniej pomoc bedzie ^^ pomijajac tesciowa, zawsze to tatus :-D

A ja się zastanawiam co to będzie jak po maciezyńskim będe musiała wrócic do pracy. Nie wyobrażam sobie zostawienia maluszka z obca osobą. A innego wyjścia nie mam. Pracowac musze a cała rodzina mieszka daleko:-(

Oj pustki wieczorne to ja tez zmykam. Jutro wpadnę po zakupkach w wro:-)
Szczypaweczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja się zastanawiam co to będzie jak po maciezyńskim będe musiała wrócic do pracy. Nie wyobrażam sobie zostawienia maluszka z obca osobą. A innego wyjścia nie mam. Pracowac musze a cała rodzina mieszka daleko:-(

Pracujesz na umowę o pracę? Jestes teraz na zwolnieniu, prawda? To dopiero początek roku, więc masz jeszcze sporo ulopu, załóżmy, że roczny wymiar to 26 dni - a to jest cały miesiąc! Czyli do pracy dopiero w styczniu, a maleństwo będzie juz miało prawie pół roku

reklama
Miczka Ja znowu od 30 grudnia to okolice a nie Wrocław. Wyprowadziliśmy się. Nadal mamy do wro niedaleko ale za to cisza, brak korków i niskie ceny mieszkań. jestem zadowolona. Kiedy mam ochote na wielkie centra handlowe jade do wro a jak mam ochote na spacerek i cisze idę do osiedlowego sklepiku albo do tesco:-)

Wisieńka my też wcześniej mieszkaliśmy pod wrocławiem w takiej małej mieścinie, cisza, spokój. Dojeżdżaliśmy do pracy do Wrocławia i nie było problemu. Teraz ja jestem na zwolnieniu i wyprowadziliśmy się w kotlinę a mężasty nadal dojeżdża. Trochę ma teraz daleko ale póki co nie może zostać bez pracy.

Do góry