reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Przypomniało mi się co ja dziś odwaliłam, jednak ta ciąża to mnie zakręciła:):) Włączyłam piekarnik, żeby się nagrzał, i zapomniałam wyjąć z niego patelni z plastikową rączką..była juz cała gorąca jak chciałam wstawiać jedzonko, ale na szczęście się nie zaczęła topić..tylko troszkę plastikiem śmierdziało:) mówię wam ciągle czegoś zapominam..

reklama
dodi przybij pione:-D ja zaczynam się bac ze w koncu dzieci pogubie :baffled: wszystko mi ginie:confused2: zapominalska sie zrobiłam że szok wiecznie chodze poirytowana :nerd:

zrobiłam ten super test 52% dziewczynka 48% chłopiec ;-)

Ostatnia edycja:
Wisieńka witaj krajanko ;) no prawie bo ja w sumie od dwóch tygodni w okolicach wrocławia

Wszamałam jogurt truskawkowy a potem dwie kromki z masłem bo nie mogłam się zdecydować na co mam ochotę :sorry:
U mnie też na razie +4, no może nawet niecałe :-p

u mnie wychodzi według tego chińskiego chłopak. no ciekawe...

Witam kochane,
byłam dziś pokazać się ginowi i zapytać o te moje skurcze w brzuchu i twardnienie... Powiedział, że tak się czasem zdarza ale mam brać 3 X dziennie nospę. Jeśli mimo tego brzuch będzie się spinał i twardniał mam dzwonić do niego, a za tydzień iść na kontrolę. Oprócz tego odpoczywać i prawie nie pracować. Eeeh trochę się martwię, bo dziś jak na razie zdążyłam wziąć tylko 1 nospe ale brzuch twardy ciągle...

Mnie wg tego chińskiego tez wychodzi chlopak, a lekarz jak na razie twierdzi że dziewczynka...Może się myli hehe

No ale w zeszłej ciąży też mi chłopak wychodził..a mam córkę..

reklama
Do góry