reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczyny. Miałam gości od rana. Z mojej miejscowości. Kolezanka z męzem i dziecmi. Chrzciłam jej córke.
Nadal niestety nie czuję się dobrze.A co u was?
Ide się rozejrzeć po postach:-)

reklama
hehe no to ja mam 78% dziewczynka 22% chłopak...oby to była prawda...:-D
A ubezpiecznie to w moim przypadku to nie bedzie przyspieszenia bo nie jestem obywatelem kraju i oni tu starają sie utrudnić żeby przyjezdni od nich kasy nie ciągnągneli;/

orchidea, em_ka dziękuję wam serdecznie za radę może rzeczywiscie to rościągająca się skóra, posmaruję kremem a jak będę na wizycie to powiem ginowi.
Zrobiłam sobie mega wielka sałatke owocową mniam:-D Z tego testu wychodzi mi chłopczyk, z broby też wychodzi mi chłopczyk, tak ją pościskałam że mam całą czerwoną:-D z tablic też wychodzi chłopczyk i z obrączki :-) a jak z tą V w oku na białówce? jak jest w lewym to DZ a jak w prawym to CH

Iwonus ja tez mam bliznę po cesarce i tez mnie boli od czasu do czasu. Mój gin powiedział, ze to zrosty bolą bo się rozciągają. Nie wiem jak u ciebie bo ja miałam cesarkę lata temu a może u ciebie świerza ta blizna:-)

gocha witaj w klubie ja w pt tez na wizyte biegne i byc moze bede miala usg połówkowe
iwonuś mnie szef po cc bolał na poczatku ciazy na razie cisza ale ja mialam poród wczesniej i nie wiadomo jak sie bedzie macica i szef zachowywał

reklama
Do góry