reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No to jednak nam faceci w nocy potrzebni są nie tylko do ...(Sex) hahahaha dodi_misia hahah no to ja już nie wiem echh te wróżby .. no i ja jutro mam wizytę ale mam dopiero na 18.45 mam nadzieję,że nie będę czekała jak ostatnio :-D Iwonuś no ja jeszcze nie rodziłam nigdy,ale może się tam rozciąga i dlatego boli kurcze nie mam pojęcia,słuchaj może jedź na pogotowie ginekolodzy tez mają przecież dyżury hmmm

reklama
Ja jak szłam rodzic pierwsza córke to niczego sie nie bałam bo nie wiedziałam co mnie bedzie czekac , jak zas szłam z dróga to lekarka sie mnie pytała co ja taka ziolona jestem ja mówie ze ze strachu bo juz wiem co mnie czeka ,

jednak to nie takie straszne jak pisza, wiadomo ze kazda kobieta przechodzi inaczej poród i ból pomimo tego uwazam, ze to najpiekniejsza, najwspanialsza rzecz na swiecie urodzic takiego malenkiego szkraba przezycie nie do opisania ;-)

Iwonus A to nie jest przypadkiem skutek rozciagania sie skory na brzuchu? jak czytalam kiedys na BB to laski pisaly ze ta blizna czasami boli nawet po dlugim czasie od porodu, moze posmaruj to kremem nawilzajacym a ja nie to idz w ten piatek do lekarza. Ja tam sie nie chce wymadrzac, tak mi sie wydaje ze to wlasnie przez ta rozciagajaca sie skore..

Orchidea no dokładnie, do czegoś się Ci faceci jednak przydają :D
Ja tam wróżb żadnych nie robie, stawiam na chłopaka. Ciekawe na ile sprawdzi sie ta moja babska intuicja. Ale imię i tak mamy tylko dla dziewczynki na razie :D:D

Zobaczcie co znalazłam, taka zabawa w odgadywanie płci, wynik jest w procentach.. mnie wyszło, że na 57%chłopak a na 43% dziewczynka...wiec w sumie nic mi to nie mówi dokładnie hehe..

Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.

Ja tego testu nie zrobię bo nie wiem czy śpię na północ czy na południe :p a jak na wschód? poza tym co ma siwizna mojej mamy do płci mojego dziecka? hahaha nie kumam :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dodi mi wyszlo 43 % chopak 57 % dziewczynka :-D chociaz niektore rzeczy strzelalam typu puls bo nie mam zielonego pojecia, albo czy moj brzuch jest nisko czy wysoko.

Dziekuje dziewczyny dziekuje Katerinko :) ... ja moge brac zuravit a na interpretacje wynikow przez lekarza musze poczekac troszeczke .... az do 24 lutego :*

U mnie rytm serca dzidzi zawsze był jakoś 150 uderzeń, wiem bo miałam to w wynikach usg:) No o brzuchu to pewnie później można sie przekonać, chociaż mój w sumie na razie na dole, bo nie mam takiej piłki okrągłej, no ale wiadomo, macica jest jeszcze nisko.. no ale to tylko zabawa, więc wcale się tym nie sugeruje:)

reklama
veronique ja dzis odebrałąm swoje wyniki i leukocyty-negatywne ale w osadzie leukocyty 1-3wpw i lekarz mi mowil ze jak tu w badaniu ogólnym jest negatywnie to jest ok ale flore bakteryjna mama znow d. liczne to sa okreslenia laborantów i wyjasnial mi ze kazde oznacza inaczej i mam jeszcze erytrocety 0-2, w pt ide do lekarza to sie okaze co i jak

Do góry