reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześc Grubasy Kochane:)!!!
corin, orchidea, mailuj, margerita, iwonus dziekuje za ciepłe słówko:-)ja dosłownie zdycham, cały dzien na mleczku z czosnkiem, herbatkach, , cytrynie i z termoformem w łóżeczku i co?? lipa...jakis czas temu doszła mi gorączka :-(jasny gwincior!! chyba zafunduje sobie tak jak radziła orchidea moczenie stóp, oby pomogło. Musze sie wypocić. a poza tym cały dzień prawie przespałam czuje sie jak wymoczek.
basieniak cos wspominałas o poduszcze do spania. ja znalazłam taką: Kojec Motherhood - kup poduszkę dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl, mozna ja stosowac tez do karmienia, tylko kosztuje 119,00 bez przesyłki.
psota, super, ze juz ci lepiej:)
katerina całe szczescie, ze małża wypuścili bez zadnych konsekwencji, to sie nastresowaliście. na szczescie oby najgorsze było już za Wami.
veronique nie martw sie tymi wynikami, móg gin mówił, ze w ciązy takie odstepstwa od normy sa ok, ja miałam 2 razy podwyzszony poziom leukocytów i jak mu pokazałam wyniki tylko machnął reką i powiedział, że to tez jest w normie. i faktycznie od tamtego czasu nic sie nie dzieje:)
mój małż tak w ogóle to mi powiedział ze jakas dziwna jestem: ledwo zyje, blada jak sciana, trzęsąca sie, a mimo to z kompem leze, to mu powiedziałam ze co ja za to moge ze tak Was lubie:)

reklama
a ja sie najadlam juz maksymalnie, na dzis dość (w koncu zapchalam sie :-) ) i juz mi nic nie wejdzie,a zrobiłam pyszną pastę z łososia wedzonego a małż świerze bułeczki przyniósł. Oj, muszę ze sobą walczyć...

maqnio, i tak długo wytrzymałas bez nas :) Mam nadzieje ze jutro napiszesz że już ci lepiej.

moqnio koleżanka ma taka i była z niej zadowolona niesamowicie. Podobno do spania z wielkim brzuchem jest super
Corin tez mi się tak wydawało przed chwila ale znów czuję ssanie niewiadomego pochodzenia
Miczka witaj nie maiłyśmy okazji razem klikać. Ja wtrabiłam kefirek z zielonym ogórkiem:-)

Ide oglądac filmik. Wlece potem:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
corin tez mam nadzieje ze jutro wstane jak nowo narodzona:)dzieki:)
wisienka chyba sobie taka zafunduje, skoro sie sprawdza:)

Pogłaszczcie Brzuchatki brzusie od cioci moni, sciskam i uciekam, bo czy mi sie zamykają:)

Dziewczyny 10 minutt temu cos laskocze mnie w pod skora w brzuszku czy to dziecko ? Az chce sie podrapac polozylam sie na bok nic ... wstalam znowu ale z drugiej strony i teraz juz nie .... takie laskotanko ale jak hahaahah

Gon1a ja tez mam +4 kg, az dziwne ze nie wiecej po tej ilosci ktora pochlaniam :-D fakt faktem ze nie jem sldyczy robi swoje, ale za to owoce wciagam bez przerwy.

Wisienka moj halasowal strasznie po 1 bo klatka nie byla przystosowana dla fretki tylko dla krolika i go draznilo kratkowane podloze i wciaz w nie drapal, po 2 byl niewykastrowany, a samiec ktoremu buzuja hormony jest bardziej pobudzony niz wykastrowany.

dziewczyny poszlam do sklepu i mi sie zapomnialo kupic jednej rzeczy i sie musze snowu wracac bo na kolacje nie bedzie. Poza tym tesciowa mi powiedziala ze mam kupic rybe ktora ona zawsze kupuje, bo nawet nazwy nie znala, ja to mowie kolesiowi a on zielonego pojecia nie mial co ona bierze :eek: i rob se babo co chcesz, milion ryb do wyboru a ja stalam i stekalam bo nie wiedzialam co wziac. Matkoooooooo...moich czeresni tez nie bylo tylko truskawki kupilam.

reklama
Do góry