reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Kochane odebralam wyniki ale ja nic nie rozumiem Pani Laborantka powiedziala ze sa .. w miare dobre chociaz w ciazy to rozne wyniki sa ... moze jak Wam napisze to mi pomozecie?
Barwa Jasnozolty
Przejrzystość 0,1 mętny
Ciężar własciwy 1.020
Bialko w moczu : ślad
glukoza : ujemna
pH moczu : 7,5
Urobilinogen : 0,2 E.U. dl
Bilirubina : ujemna
cialka ketonowe : ujemne
Azotyny : ujemne
krew : ujemne
Leukocyty w moczu : ślad
Badanie mikrospokowe : Nablonki plaskie liczne Skladniki mineralne :liczne bezpostaciowe fosforany

reklama
em_ka, a moze twoja gadzina ciążę wyczuwa i dlatego ciągle chce być z tobą? Mój pies pierwszy "wiedział" że jestem w dwupaku. Od samego początku łazi za mną krok w krok, jak siadam do kompa to lezy mi przy nogach, jak siadam na rogówce to kladzie się obok i łepetynę przytula mi do brzucha. Koczita nasza to samo. Łasi się niemożliwie i kozysta z każdej okazji zeby sie przytulić do mnie.

Ja już po obiadku, posprzątane i teraz mam troszke wolnego..bo mąż i córa pojechali na działkę,bo ktoś tam miał zobaczyć co z prądem u nas będzie.. A ja zrobilam sobię słabą kawkę rozpuszczlną i jem ciacho które sobie dziś kupilam, snickers:):) mniam
jakoś tak miałam ochotę na kawkę, a nigdy sobie w domu nie robie, bo jakoś nie mam potrzeby jej picia..no ale co tam, czasami można:)

Dziób nie martw siekochana na zapas, moze ze wszystkim zdazysz i bedzie dobrze.. A moze kobiety w ciazy nie czekaja pół roku na to ubezpieczenie, moze maja jakies specjalne prawa? Powinny :tak:

Veronique moze w necie bedzie jak odczytywac... Ja tak morfologie sprawdzalam. Zaraz cos poszukam...

Matko weny coś nie mam do kompa dziś :baffled: jakoś mnie wzięło na sprzątanie może i to słoneczko wreszcie mi da troszkę powera,bo już dość siedzenia i oglądania tv :wściekła/y: Wiecie co bym zjadła ... jeżyny,maliny i jagody takie pachnące mniammm Dziób-Dziób może sie uda wszystko z czasem załatwić ,obyś nie czekała tyle kurde

Ostatnia edycja:
O tym ze .... normalne interpretacje wynikow sa to ok tylko ze w ciazy sa pewne wahania ... :/ no i nie wiem ph mam trocvhe za wyoskie i mam jednak leukocyty w moczu 3-7 ale to ponoc malo
Orchidea jezyn i malin nie mam ale mam pyszna herbatke z herbapolu Owoce lesne !! :) PYyszota chetnie poczestuje

reklama
Veronique bardzo chętnie :zawstydzona/y: uwielbiam smakowe herbatki ... Dodi ja tylko robiłam nad dłonią lewą a z brzuchem nie robiłam jak w kółko to córka a jak tak jak wahadełko to chłopczyk

Do góry