reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ŁO matko chwile mnie nie było a te ile naskrobały:nerd::-D
maqnio zdrowiej nam szybko .
paulina .pro miło Cie znowu widzieć;-)
Doczytałam....psota bardzo sie ciesze,że już po krwiaku ufffffff .Trzymaj się cieplutko.

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczęta
ja też mam ochotę na tę poduszkę - mówicie o takiej w kształcie litery C? koleżanka taką miała i podobno świetnie się sprawdza pod koniec ciąży - i podobno też przy karmieniu, bo można na niej wygodnie dzieciaka ułożyć i odciążyć ręce i plecy.
na razie śpię normalnie, bo brzuch mały i plecy mi nie dolegają, ale wkrótce chyba kupię
widziałam fajną na stronie motherhood, zaraz sprawdzę ile tam kosztuje

Orchidea - też to oglądam :-D i też się trochę podłamałam tzn. topiony ser mnie nie interesuje bo nie lubię i nie jadam, ale twaróg pochłaniam teraz tonami tak mi smakuje (nawet dziś jadłam na śniadanie) - to może jak zjem tonę, to jakbym beczkę śledzi zjadła, to trochę tego wapnia jednak dostarczę hah ha

Psota super że się wchłonął i czujesz się lepiej, no i gratuluję Synka:-)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny,
ja się niedawno obudziłam, bo mąż w nocy do pracy jechał, a ja się denerwowałam, bo jakieś straszne wypadki w Warszawie tej nocy były....

nadrobiłam zaległości w lekturze forum. Mailuj, zgadzam się z Tobą w 100% kasa jest albo jej nie ma, ale kochający ludzie wokól nas są najważniejsi i są dla nas ogromnym wsparciem....

Ja będę cisnęła nieco dalszą rodzinę o wózek i łóźeczko, bo to zawsze troszkę kasy do przodu - co do ciuszków to mam to szczęście mieszkać obok Wolumenu - to taki wielki bazarek warzywny na którym również jest wielki wybór używanych ciuchów - obecnie hurtowo kupuję sobie tam sukienki....

Właśnie pokazują, jak 'ciężarówki' powinny podróżować samochodem - nie trzeba kupować koniecznie specjalnych adaptorów (w necie znalazłam za 140 zł!) wystarczą takie nakładki miękkie na pasy i dolny pod brzuch, górny między biust i podobno tak jest najlepiej - absolutnie nie można podróżować bez pasów - to zdecydowanie bardziej niebezpiecznie.....

i Maqnio sie rozlozyla bidulka ... Trzymaj sie bąbelku :) z Bąbelkiem :)
No nic poczekam cierpliwie do tej 16 obym bakterii nie miala ...
Ale mowie Wam jak teraz sie wysiusialam do pojemniczka to mialam czysty :| dziwne
A cos u Katerinki sie wyjasnilo ?

Anula pippi no to od dziś jemy śledzie hahahaha ... Nie no pewnie kurde musi mieć coś tego wapnia ten ser :baffled: oo tj cos dla em_ki zamiast nabiału niech sledzie je :-D Ja tam nie patrze jakie mam siki zanoszę i już :-D laborantką nie jestem więc zachodziła w głowę nie będę :-D mówią mi,że ok to ok i tyle

śledzie z cebulką zieloną i rzodkiewką :-D

W sumie mogloby to miec nawet ciekawy smak ;-)

Wiecie co zauwazylam? Jak za malo piję to potwornie mnie mdli, wręcz szarpie że co chwilę musze leciec do kibelka bo mam wrazenie ze zaraz czekaja mnie przytulania... A jak sie wtedy napiję, wszystko od razu przechodzi.

Ostatnia edycja:
Corin noo ciekawe połączenie :-D jeszcze w ciąży nie jadłam śledzi :szok: a niee skłamałam w Wigilie jadłam w oleju i soku cytrynowym z cebulką a tak wogóle :baffled: Pippi rób tak jak ja kładę sie na bok wtulam do męża i noge mu zarzucam na jego nogi i ciepło i wygodnie mi hihihi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry