reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

ŁO matko chwile mnie nie było a te ile naskrobały:nerd::-D
maqnio zdrowiej nam szybko .
paulina .pro miło Cie znowu widzieć;-)
Doczytałam....psota bardzo sie ciesze,że już po krwiaku ufffffff .Trzymaj się cieplutko.

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczęta
ja też mam ochotę na tę poduszkę - mówicie o takiej w kształcie litery C? koleżanka taką miała i podobno świetnie się sprawdza pod koniec ciąży - i podobno też przy karmieniu, bo można na niej wygodnie dzieciaka ułożyć i odciążyć ręce i plecy.
na razie śpię normalnie, bo brzuch mały i plecy mi nie dolegają, ale wkrótce chyba kupię
widziałam fajną na stronie motherhood, zaraz sprawdzę ile tam kosztuje

Orchidea - też to oglądam :-D i też się trochę podłamałam tzn. topiony ser mnie nie interesuje bo nie lubię i nie jadam, ale twaróg pochłaniam teraz tonami tak mi smakuje (nawet dziś jadłam na śniadanie) - to może jak zjem tonę, to jakbym beczkę śledzi zjadła, to trochę tego wapnia jednak dostarczę hah ha

Psota super że się wchłonął i czujesz się lepiej, no i gratuluję Synka:-)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny,
ja się niedawno obudziłam, bo mąż w nocy do pracy jechał, a ja się denerwowałam, bo jakieś straszne wypadki w Warszawie tej nocy były....

nadrobiłam zaległości w lekturze forum. Mailuj, zgadzam się z Tobą w 100% kasa jest albo jej nie ma, ale kochający ludzie wokól nas są najważniejsi i są dla nas ogromnym wsparciem....

Ja będę cisnęła nieco dalszą rodzinę o wózek i łóźeczko, bo to zawsze troszkę kasy do przodu - co do ciuszków to mam to szczęście mieszkać obok Wolumenu - to taki wielki bazarek warzywny na którym również jest wielki wybór używanych ciuchów - obecnie hurtowo kupuję sobie tam sukienki....

Właśnie pokazują, jak 'ciężarówki' powinny podróżować samochodem - nie trzeba kupować koniecznie specjalnych adaptorów (w necie znalazłam za 140 zł!) wystarczą takie nakładki miękkie na pasy i dolny pod brzuch, górny między biust i podobno tak jest najlepiej - absolutnie nie można podróżować bez pasów - to zdecydowanie bardziej niebezpiecznie.....

i Maqnio sie rozlozyla bidulka ... Trzymaj sie bąbelku :) z Bąbelkiem :)
No nic poczekam cierpliwie do tej 16 obym bakterii nie miala ...
Ale mowie Wam jak teraz sie wysiusialam do pojemniczka to mialam czysty :| dziwne
A cos u Katerinki sie wyjasnilo ?

Anula pippi no to od dziś jemy śledzie hahahaha ... Nie no pewnie kurde musi mieć coś tego wapnia ten ser :baffled: oo tj cos dla em_ki zamiast nabiału niech sledzie je :-D Ja tam nie patrze jakie mam siki zanoszę i już :-D laborantką nie jestem więc zachodziła w głowę nie będę :-D mówią mi,że ok to ok i tyle

śledzie z cebulką zieloną i rzodkiewką :-D

W sumie mogloby to miec nawet ciekawy smak ;-)

Wiecie co zauwazylam? Jak za malo piję to potwornie mnie mdli, wręcz szarpie że co chwilę musze leciec do kibelka bo mam wrazenie ze zaraz czekaja mnie przytulania... A jak sie wtedy napiję, wszystko od razu przechodzi.

Ostatnia edycja:
Corin noo ciekawe połączenie :-D jeszcze w ciąży nie jadłam śledzi :szok: a niee skłamałam w Wigilie jadłam w oleju i soku cytrynowym z cebulką a tak wogóle :baffled: Pippi rób tak jak ja kładę sie na bok wtulam do męża i noge mu zarzucam na jego nogi i ciepło i wygodnie mi hihihi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry