reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam mamuski:rofl2:
Corin
narobilas mi smaka:-)ja juz po sniadaniu, dzis nadal leze:-(dziewczyny co do bolu plecow mi lekarz powiedzial zeby lezec z poduszka i tak robie, faktycznie troche lepiej ale gdy juz wstane i pochodzie troche bol jest straszny wiec jakby nie bylo musze lezec juz z 2 powodow:-(tyle dobrze ze nie lapie mnie przeziebienie.
A co do ubranek sama bym chciala zeby dostac ale nie mam od kogo,poczekamy do 7 marca mam kolejne usg upewnie sie czy chlopiec i bedziemy kupowiac stopniowo bo z racji ze oboje studiujemy nie damy rady wszystkiego na raz ale powolutku:-)
Dostalam od babci przepyszne ogorki mniam:-)

Dziewczyny ma może któraś z was taką długą poduchę dla kobiet w ciąży do spania?? Bo mi rzeczywiście najwygodniej leży się z grubą poduszką pod głowę, drugą między nogi no i koc czy kołdra podwijane i wciskane pod brzuch bo tak wygodniej. Tylko wtedy w nocy ta poduszka z nóg ciągle wypada, spada z łóżka itd. A, że ta poduszka dla kobiet w ciąży nie jest aż taka droga, bo o długości 190cm kosztuje ok 60zł, a może i troszkę taniej da radę znaleść to chciałam się dopytać, czy któraś z was ma taką i co o tym sądzi??

Wiecie co od dziś nie oglądam tv :wściekła/y: :-D kurde mówili o serze białym w dzień dobry tvn i taki ser zawiera tyle wapnia co śledź też go porównała nie ma co i co my kobitki w ciąży mamy jeść jak w serku topionym znów a składzie na 1szym miejscu woda jest ja chyba dostanę kota w głowie od tych programów nic nie będę oglądała i już :-D basieniak ja tylko widziałam ją do kupna i w filmach amerykańskich ale efekt jaki to nie mam pojęcia :-D :zawstydzona/y:

basieniak- ja w pierwszej ciąży kombinowałam tak jak ty- teraz próbuje coś takiego zakupic na allegro-ponoc po porodzie fajnie się sprawdza jako pomoc do karmienia maluszka-na allegro ceny od 62 zł wzwyż z przesyłką

Juz oddalam siusiek do moczu ... a te drugie siuski przezroczyste :| Pani Laborantka powiedziala ze metny moze byc tez przez sluz ... mam nadzieje ze wszystko ok ... ostatnie badania jak mialam to mialam duza ilosc fosforanow i sladowe ilosci bialka ... :| ale nie mialam bakteryjek :|
No to teraz o 16 sie dowiem :) co i jak :) oby bylo wszystko doooooooooobciem
A moja tesciowka ma taka GRYPE ze miala 40 stopni dzisiaj w nocy :| MASAKRA .... oj zebym ja sie nie przeziebila ... :|
Basieniak Ja mam taka podusie ale w ksztalcie fasolki taka duza kupilam sobie dwie .... BOMBA i nie wypada tak z pod nozek ... i jest mieciutka nie tak zbita .... i fajnie sie zawija wzdluz brzuszka i za pupa

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Lipcóweczki:)

Nie pisałam wczoraj, bo musiałam się troszkę pozbierać z tych szpitalnych przeżyć...
Pojechałam wczoraj na wizytę do mojego lekarza prowadzącego i mnie uspokoił, że wszystko jest z dzieckiem dobrze, a krwiak się wchłonął. Nie musze już leżeć plackiem w łóżku, ale mam prowadzić tryb życia łóżkowo-kanapowy, dobre i to;)

Co do wyprawki, to moja mama dosłownie WSZYSTKO przechowała dla mnie po moim dziś już 6-letnim braciszku:), łącznie z łóżeczkiem, wózkiem, nosidełkami, fotelikami i innymi pierdołkami;) Jedyne, co, to mamy upatrzony super wózio, ale już nam obiecał go kupić mój chrzestny;) No i w tym miejscu się pochwalę, że sukienek nie będę musiała dokupić, bo wczoraj pan doktor powiedział, że dzidziuś ma pięknego siusiaka:) Będziemy mieli synka:) Chyba znowu jest przewaga chłopców;)

Veronique, ja też mam mętny mocz, gin kazał mi brać urosept 3x1 przez 5 dni.

Veronique nie przejmuj sie nigdy nam nie wyjdą ksiązkowe wyniki badań tymbardziej w ciąży :tak: organizm nasz przechodzi rewolucje więc sie nie przejmuj psota gratki wielkie ja jutro mam wizytę ciekawe czy mi powie czy mam kupować sukienki czy spodenki hihi

reklama
Do góry