reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam mamuski:rofl2:
Corin
narobilas mi smaka:-)ja juz po sniadaniu, dzis nadal leze:-(dziewczyny co do bolu plecow mi lekarz powiedzial zeby lezec z poduszka i tak robie, faktycznie troche lepiej ale gdy juz wstane i pochodzie troche bol jest straszny wiec jakby nie bylo musze lezec juz z 2 powodow:-(tyle dobrze ze nie lapie mnie przeziebienie.
A co do ubranek sama bym chciala zeby dostac ale nie mam od kogo,poczekamy do 7 marca mam kolejne usg upewnie sie czy chlopiec i bedziemy kupowiac stopniowo bo z racji ze oboje studiujemy nie damy rady wszystkiego na raz ale powolutku:-)
Dostalam od babci przepyszne ogorki mniam:-)

Dziewczyny ma może któraś z was taką długą poduchę dla kobiet w ciąży do spania?? Bo mi rzeczywiście najwygodniej leży się z grubą poduszką pod głowę, drugą między nogi no i koc czy kołdra podwijane i wciskane pod brzuch bo tak wygodniej. Tylko wtedy w nocy ta poduszka z nóg ciągle wypada, spada z łóżka itd. A, że ta poduszka dla kobiet w ciąży nie jest aż taka droga, bo o długości 190cm kosztuje ok 60zł, a może i troszkę taniej da radę znaleść to chciałam się dopytać, czy któraś z was ma taką i co o tym sądzi??

Wiecie co od dziś nie oglądam tv :wściekła/y: :-D kurde mówili o serze białym w dzień dobry tvn i taki ser zawiera tyle wapnia co śledź też go porównała nie ma co i co my kobitki w ciąży mamy jeść jak w serku topionym znów a składzie na 1szym miejscu woda jest ja chyba dostanę kota w głowie od tych programów nic nie będę oglądała i już :-D basieniak ja tylko widziałam ją do kupna i w filmach amerykańskich ale efekt jaki to nie mam pojęcia :-D :zawstydzona/y:

basieniak- ja w pierwszej ciąży kombinowałam tak jak ty- teraz próbuje coś takiego zakupic na allegro-ponoc po porodzie fajnie się sprawdza jako pomoc do karmienia maluszka-na allegro ceny od 62 zł wzwyż z przesyłką

Juz oddalam siusiek do moczu ... a te drugie siuski przezroczyste :| Pani Laborantka powiedziala ze metny moze byc tez przez sluz ... mam nadzieje ze wszystko ok ... ostatnie badania jak mialam to mialam duza ilosc fosforanow i sladowe ilosci bialka ... :| ale nie mialam bakteryjek :|
No to teraz o 16 sie dowiem :) co i jak :) oby bylo wszystko doooooooooobciem
A moja tesciowka ma taka GRYPE ze miala 40 stopni dzisiaj w nocy :| MASAKRA .... oj zebym ja sie nie przeziebila ... :|
Basieniak Ja mam taka podusie ale w ksztalcie fasolki taka duza kupilam sobie dwie .... BOMBA i nie wypada tak z pod nozek ... i jest mieciutka nie tak zbita .... i fajnie sie zawija wzdluz brzuszka i za pupa

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Lipcóweczki:)

Nie pisałam wczoraj, bo musiałam się troszkę pozbierać z tych szpitalnych przeżyć...
Pojechałam wczoraj na wizytę do mojego lekarza prowadzącego i mnie uspokoił, że wszystko jest z dzieckiem dobrze, a krwiak się wchłonął. Nie musze już leżeć plackiem w łóżku, ale mam prowadzić tryb życia łóżkowo-kanapowy, dobre i to;)

Co do wyprawki, to moja mama dosłownie WSZYSTKO przechowała dla mnie po moim dziś już 6-letnim braciszku:), łącznie z łóżeczkiem, wózkiem, nosidełkami, fotelikami i innymi pierdołkami;) Jedyne, co, to mamy upatrzony super wózio, ale już nam obiecał go kupić mój chrzestny;) No i w tym miejscu się pochwalę, że sukienek nie będę musiała dokupić, bo wczoraj pan doktor powiedział, że dzidziuś ma pięknego siusiaka:) Będziemy mieli synka:) Chyba znowu jest przewaga chłopców;)

Veronique, ja też mam mętny mocz, gin kazał mi brać urosept 3x1 przez 5 dni.

Veronique nie przejmuj sie nigdy nam nie wyjdą ksiązkowe wyniki badań tymbardziej w ciąży :tak: organizm nasz przechodzi rewolucje więc sie nie przejmuj psota gratki wielkie ja jutro mam wizytę ciekawe czy mi powie czy mam kupować sukienki czy spodenki hihi

reklama
Do góry