reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

HAhaahha no smieszna nazwa Pippi ja mam dwie .... bo moja kuzynka miala w tym sklepie duze znizki ... tak to bym nie kupila za taka cene ale MOWIE WAM BOMBA te poduszki POLECAM !

reklama
No te w matherhood to trochę drogie. Ja wczoraj coś takiego oglądałam http://blanca-baby.home.pl/Uniwersa...nt=151#nclid=eaf16d8c18e4200ce0117d5833ff47cd i nad tym się zastanawiam bo ma przystępniejszą cenę. Co prawda nie jest od razu tak wygięty jak ten w matherhood, ale za to widziałam sporo opcji jak z tym można leżeć i przed porodem i potem przy karmieniu.
balkan czytałam wcześniej, że wybrałaś szkołę rodzenia na inflanckiej - to z czyjegoś polecenie? Bo mi koleżanki mówiły, że warto wybrać po prostu coś blisko, a z bielan jest kawałek (ja mieszkam na bemowie). A przy okazji to masz może dostęp do aktualnej listy darmowych szkół rodzenia w Wawie? Bo ja zapisałam sobie tylko adres strony z listą od tego roku, ale niestety teraz strona wygasła a nigdzie indziej nie mogę znaleść:(

Ostatnia edycja:
Witajcie, no naczytalam sie od wczoraj chyba nie mozecie spać heehe.... Ja dzis mam na 12,50 do pracki i rada ale cóz... dam radę bo muszę. Też ogladalam ten tvn o tych serach... heheh i na typ 2 mąż zadzwonil zebym przelączyla i rzeczywiscie tzreba zapinać pasy w samochodzie.... ja jak nie zapnę to serio jakoś mi dziwnie i coś mi brakuje wiec na szczescie u mnie to juz odruch.
Psota gratuluje synusia.... tez czekam na tę wiadomość ale jeszcze 1,5 tyg ech..... niech szybko leci.....
Ja to niestety co do wyprawki sama no i dziadkowie.... wózek dziadki ale lozeczko itp. sami już. Po malu odkladam co mogę i no oczywiście chodzę do lumpka, ale niektóre rzeczy nieststy chce kupic nowe... ale nie za duzo... dobrze za babcia jest tego zdania heehh DAMY RADĘ KOCHANE DAMY MUSIMY I BEDZIE DOBRZE!

no to postanowione - kupię :tak: zwłaszcza, ze mają też normalne sklepy, a ja lubię zanim kupię obejrzeć, podotykać, pougniatać, dlatego nie przepadam za internetowymi sklepami

Orchidea - niezły sposób sobie wypracowałaś, tylko ja na razie to sobie normalnie śpię w swoich ulubionych pozycjach, bo tak mi najwygodniej, a jak będzie już ciężko, to pewnie będę miała taki brzuch, że mi nogi nie starczy, żeby na męża zarzucić ha ha

a za chore ciężarówki - bo widzę, że trochę tutaj na forum ich jest, sama dopiero co się wykurowałam - wznoszę toast soczkiem za zdrowie! i wygrzewajcie się pod kocykami, bo to rzeczywiście najskuteczniejsze - wypocić choróbsko

ja bym preferowała taka poduszkę długąą do spania, nie taki rogal jak moderhood- można się po prostu wygodniej do snu ułożyć- troszkę mizy nóżki, trochę pod brzuszek i reszta pod główkę;)

jA CO DO PODUCHY KIEDYS MĄŻ MI ZAKUPIL NA MIKOLAJA TAKIEGO DUŻEGOOOOO PSA KUDLACZA,,,,, HEHEH JEST PRAWIE JAK JA I SE WKLADAM MIEDZY NOGI HEHE<JAK TO BRZMI>:-D ALE NAARZIE JEST WYGODNIE ALE JAK BEDZIE PRZYPLYW GOTÓWKI NA BANK SE POZNIEJ KUPIĘ.... JA UWIELBIALAM SPAC NA BTRZUCHU A NIBY AZ TAKIEGO NIE MAM ALE JUZ NIE MOGĘ PSYCHICZNIE ZE DUSZĘ GO WIEC PLECKI I BOCZKI JUZ POSZLY W RUCH

ja od zawsze śpię z dwoma jaśkami - od kiedy mi zaczął brzuch przeszkadzać dołączyłam do tego wielką poduchę, którą sobie układam w miarę potrzeb pod głową - no i teraz już nawet nie tęsknię do tego spania na brzuchu, choć wolę na prawym boku lub na plecach niż na lewym boku spać..... na specjalną poduszkę szkoda mi kasy - chyba, że nie będzie innego wyjścia.....

Dzien dobry Lipcóweczki:)

Nie pisałam wczoraj, bo musiałam się troszkę pozbierać z tych szpitalnych przeżyć...
Pojechałam wczoraj na wizytę do mojego lekarza prowadzącego i mnie uspokoił, że wszystko jest z dzieckiem dobrze, a krwiak się wchłonął. Nie musze już leżeć plackiem w łóżku, ale mam prowadzić tryb życia łóżkowo-kanapowy, dobre i to;)

Co do wyprawki, to moja mama dosłownie WSZYSTKO przechowała dla mnie po moim dziś już 6-letnim braciszku:), łącznie z łóżeczkiem, wózkiem, nosidełkami, fotelikami i innymi pierdołkami;) Jedyne, co, to mamy upatrzony super wózio, ale już nam obiecał go kupić mój chrzestny;) No i w tym miejscu się pochwalę, że sukienek nie będę musiała dokupić, bo wczoraj pan doktor powiedział, że dzidziuś ma pięknego siusiaka:) Będziemy mieli synka:) Chyba znowu jest przewaga chłopców;)

Veronique, ja też mam mętny mocz, gin kazał mi brać urosept 3x1 przez 5 dni.

Super, ze wszystko ok. :) Gratuluje synka :)

Ja z rana poleciałam upuścić sobie troche krwi, boli mnie teraz głowa, chyba się zdrzemnę.

Ale jesteście płodne w pisaniu ;)

reklama
Bo my wogóle jesteśmy płodne Elleth, we wszystkim Wisienka to nawet rybki rozmnaża :-)
Psotka super wieści :-) Życie kanapowo łóżkowe- żyć nie umierać :-) Gratuluję synka.
Ja miałam od początku przeczucie,że będę miala córcię ale coś mi się teraz przeczucie wypaliło. I nie wiem. Będę miala dziecko więc ;-) 23 mam połówkowe usg i będę wiedziała chyba. W przyszłym tygodniu idę do lekarza rejonowego, żeby dał mi skierowania na badania krwi. nie będę płaciła, dla zasady bo pracując na etacie iw firmie płacę podwójną składkę zdrwotną.

Dziewczyny a można jeśc fetę? mam ochotę na spagrthi z fetą i szpinakiem i mam wątpliwości. Oczywiście będzie to gotowana feta

Ostatnia edycja:
Do góry