Za to moj D sie zadeklarowal ze nie dosc ze ze mna bedzie na porodowce to jeszcze bedzie kamerowal i robil zdjecia
ciekawe czy tak bedzie w rzeczywistosci, chyba nie wie co mowi bidok jeden
rozmawialam z mamusia ponad godzine. Na szczescie mam karte z ktorej dzwonie przez domowy i nic za to nie place
powiedziala zebym sie nawet nie wazyla jej wysylac pieniedzy za te ksiazki i przesylke, ze nawet ich ode mnie by nie wziela, ze nie zbiednieje. CO za uparta kobita noooooooooooo!!!
kochana mamcia ^^ takze za ok 2 tyg powinnam miec moje ksiazeczki a wtedy chyba na BB nawet zagladac nie bede, chyba ze w przerwach na jedzenie
Corin to z broda stare i niemodne, zalezy gdzie scisniesz. Jak sciskam blizej to wychodzi chlopak, jak scisne dalej dziewczynka
Witaj ponownie
Elleth :-)
a zapomnialam wam napisac ze bylam na spacerze z fretkiem prawie 3 h, takie sloneczko ze szok, wygrzalam sie jak kurczaczek. I zlamalam mit o tym ze jestem antysocjalna (jak to mowi moj D) zagadalam sie ze starszym dziadkiem w parku (jak to zwykle mnie ludzie o fretka zaczepiaja) i gadalam z nim chyba z godzine. Jak ja kocham starszych ludzi
po jutrze ide z tesciowa zamowic nowe lozko do naszego pokoju. Nareszcie te co teraz mamy bedziemy mogli wstawic do drugiego pokoju, postaramy sie kupic nowy telewizor i moj D bedzie spokojnie mogl legnac i zapalic papierosa, bo narzeka ze na szybko musi je palic w studio gdzie mamy kompa jak wraca zmeczony po robocie hehe bidok moj. No i nareszcie sie bede mogla rozwalic bo teraz jestesmy scisnieci jak sardyny w puszce.
Wisienka ja obejrzalam wszystkie mozliwe porody na youtubie, polskie i hiszpanskie
mega mi sie podoba, zobaczymy czy bede tak myslec jak przyjdzie co do czego