reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Zuzu to jest tak: zawieś obrączkę na nitce i trzymaj nad brzuchem, jak zacznie kręcić się w kółko chłopczyk a jak wahadłowo to dziewczynka, a jak wróżysz trzymając nad lewą ręką to gdy kręci się w koło to Dz a jak wahadłowo to CH.;-)

reklama
Witajcie, ale sie naczytalam....uff... Kasiulka 3maj się...!!!! Co do chorób to moj mąz wlasnie 38,4 ma ech.... i znów noc osobno..nie bede miala do kogo się przytulic w nocy... jak nie w pracy to spanko oddzielnie.... ale krzyczalam ostatnio na niego ze czapki i szalika nie mial a wialo strasznie.

Corin zazdroszczę sluchania serduszka.... mi dzis sie spac chce strasznie... ale zaraz zrobie fasolkę z buleczką na maselku.....

A dziś wracam kolo 15 od rana z pracy i mąz obiadek zrobil fajnie.... a mialo być odgrzewane ale chyba przemyślal heheh ... ale kaszle ten moj mąż jak male niunio teraz chyba każdy facet jak chory to sie pieści.. niczym z kabaretu Kaśki piaseckiej... co się dzieje na haslo facet choruje.... hehe sza cial

Moj M. tez chory. I tez piesci sie bardzo. No ale to chyba chłopska przypadłość taka.

Elleth , Kochana ja znam płeć ale nie rzuciłam się w wir niebieskiego i zielonego:-) Kupuje po troszku:tak:Czekamy na wiadomość w poniedziałek:-) Ja jestem Weronika 19 lat, mieszkam w woj.wielkopolskim,także jest to moja pierwsza i wyczekiwana ciąża:-)U mnie jest ciężko ale daje radę i wierzę że damy radę z malusim przetrwać ten czas:-)

Ja też kupuje pomału, dużo na all okazyjnie. Bo jakbym miała to wszytsko kupić na raz to bym musiała chyba nerke sprzedać, a tak pomału to nie odczuwam az tak. No i dużo buszuje po lumpkach :)

Wisienko a u Ciebie już wiadomo co siedzi?

Wisienka jeszcze nie wiem zobaczymy jak bedzie dalej teraz martwie sie tylko zeby szyjka sie dalej nie skracala....

eleth a u mnie to w sumie wiadomo i nie wiadomo. Raz było, ze chłopczyk, drugi, ze dziewczynka. Ja myślę, ze z dziewczynka gin mnie wkręcał i to było w formie żartu. 24 połówkowe to się upewnię. Ale nakupowałam juz ciuszków. Róznych ale nie rózowych. Bo dziewczynka w niebieskim to jeszcze ale chłopak w różu to przesada:-D
Corin mi z brody teraz dziewczynka:-D
Anulka trzymam &&&&&&&& kochana. Będzie dobrze:tak:

Za to moj D sie zadeklarowal ze nie dosc ze ze mna bedzie na porodowce to jeszcze bedzie kamerowal i robil zdjecia :-D ciekawe czy tak bedzie w rzeczywistosci, chyba nie wie co mowi bidok jeden :-D

rozmawialam z mamusia ponad godzine. Na szczescie mam karte z ktorej dzwonie przez domowy i nic za to nie place :-D
powiedziala zebym sie nawet nie wazyla jej wysylac pieniedzy za te ksiazki i przesylke, ze nawet ich ode mnie by nie wziela, ze nie zbiednieje. CO za uparta kobita noooooooooooo!!! :-D kochana mamcia ^^ takze za ok 2 tyg powinnam miec moje ksiazeczki a wtedy chyba na BB nawet zagladac nie bede, chyba ze w przerwach na jedzenie :-D

Corin :-D :-D :-D to z broda stare i niemodne, zalezy gdzie scisniesz. Jak sciskam blizej to wychodzi chlopak, jak scisne dalej dziewczynka :-D

Witaj ponownie Elleth :-)

a zapomnialam wam napisac ze bylam na spacerze z fretkiem prawie 3 h, takie sloneczko ze szok, wygrzalam sie jak kurczaczek. I zlamalam mit o tym ze jestem antysocjalna (jak to mowi moj D) zagadalam sie ze starszym dziadkiem w parku (jak to zwykle mnie ludzie o fretka zaczepiaja) i gadalam z nim chyba z godzine. Jak ja kocham starszych ludzi :-D

po jutrze ide z tesciowa zamowic nowe lozko do naszego pokoju. Nareszcie te co teraz mamy bedziemy mogli wstawic do drugiego pokoju, postaramy sie kupic nowy telewizor i moj D bedzie spokojnie mogl legnac i zapalic papierosa, bo narzeka ze na szybko musi je palic w studio gdzie mamy kompa jak wraca zmeczony po robocie hehe bidok moj. No i nareszcie sie bede mogla rozwalic bo teraz jestesmy scisnieci jak sardyny w puszce.

Wisienka ja obejrzalam wszystkie mozliwe porody na youtubie, polskie i hiszpanskie :-D mega mi sie podoba, zobaczymy czy bede tak myslec jak przyjdzie co do czego :-D

Ostatnia edycja:
Witaj Elleth :-)
Dziewczyny pozdrawiam Was serdecznie wieczorem.
Anulka jak sesja z głowy to myśl tylkoo Was i odpoczywaj.
Wisienka mam taką brodę,że ja powinnam mieć tylko dziewczyny ( i dobrze;-) ) Choć cały świat mówi ,że to chłopak. Ale matka wie lepiej podobno ;-) Mi ten syrop pomógł pomimo smrodu..
Nika była dzisiaj na dyskotece szkolnej i została Królową Balu :-) W nagrodę dostała breloczek z EMPIKU. Mała ma relikwię :-) Mój mąż pożera parówki z biedronki ( 5 zł za kilogram) i nie daje sobie wytłumaczyć, że mają 20 % mięsa i 80 papieru. Dom wariatów :-)
A a czuję się lepiej i chyba zacznę sprzątać:-)

wisienka wpisz w youtube parto natural albo patro normal i wychodzi cala lista porodow. Ani jednego nie opuscilam :-D

dla mnie najbardziej szokujacy byl filmik na youtube gdzie byl porod nozkami do przodku. A gdyby glowka nie mogla przejsc to by sie dzidz udusil :baffled: matkoooooooooo ale to jakies pokemony byly

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry