reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Zuzu to jest tak: zawieś obrączkę na nitce i trzymaj nad brzuchem, jak zacznie kręcić się w kółko chłopczyk a jak wahadłowo to dziewczynka, a jak wróżysz trzymając nad lewą ręką to gdy kręci się w koło to Dz a jak wahadłowo to CH.;-)

reklama
Witajcie, ale sie naczytalam....uff... Kasiulka 3maj się...!!!! Co do chorób to moj mąz wlasnie 38,4 ma ech.... i znów noc osobno..nie bede miala do kogo się przytulic w nocy... jak nie w pracy to spanko oddzielnie.... ale krzyczalam ostatnio na niego ze czapki i szalika nie mial a wialo strasznie.

Corin zazdroszczę sluchania serduszka.... mi dzis sie spac chce strasznie... ale zaraz zrobie fasolkę z buleczką na maselku.....

A dziś wracam kolo 15 od rana z pracy i mąz obiadek zrobil fajnie.... a mialo być odgrzewane ale chyba przemyślal heheh ... ale kaszle ten moj mąż jak male niunio teraz chyba każdy facet jak chory to sie pieści.. niczym z kabaretu Kaśki piaseckiej... co się dzieje na haslo facet choruje.... hehe sza cial

Moj M. tez chory. I tez piesci sie bardzo. No ale to chyba chłopska przypadłość taka.

Elleth , Kochana ja znam płeć ale nie rzuciłam się w wir niebieskiego i zielonego:-) Kupuje po troszku:tak:Czekamy na wiadomość w poniedziałek:-) Ja jestem Weronika 19 lat, mieszkam w woj.wielkopolskim,także jest to moja pierwsza i wyczekiwana ciąża:-)U mnie jest ciężko ale daje radę i wierzę że damy radę z malusim przetrwać ten czas:-)

Ja też kupuje pomału, dużo na all okazyjnie. Bo jakbym miała to wszytsko kupić na raz to bym musiała chyba nerke sprzedać, a tak pomału to nie odczuwam az tak. No i dużo buszuje po lumpkach :)

Wisienko a u Ciebie już wiadomo co siedzi?

Wisienka jeszcze nie wiem zobaczymy jak bedzie dalej teraz martwie sie tylko zeby szyjka sie dalej nie skracala....

eleth a u mnie to w sumie wiadomo i nie wiadomo. Raz było, ze chłopczyk, drugi, ze dziewczynka. Ja myślę, ze z dziewczynka gin mnie wkręcał i to było w formie żartu. 24 połówkowe to się upewnię. Ale nakupowałam juz ciuszków. Róznych ale nie rózowych. Bo dziewczynka w niebieskim to jeszcze ale chłopak w różu to przesada:-D
Corin mi z brody teraz dziewczynka:-D
Anulka trzymam &&&&&&&& kochana. Będzie dobrze:tak:

Za to moj D sie zadeklarowal ze nie dosc ze ze mna bedzie na porodowce to jeszcze bedzie kamerowal i robil zdjecia :-D ciekawe czy tak bedzie w rzeczywistosci, chyba nie wie co mowi bidok jeden :-D

rozmawialam z mamusia ponad godzine. Na szczescie mam karte z ktorej dzwonie przez domowy i nic za to nie place :-D
powiedziala zebym sie nawet nie wazyla jej wysylac pieniedzy za te ksiazki i przesylke, ze nawet ich ode mnie by nie wziela, ze nie zbiednieje. CO za uparta kobita noooooooooooo!!! :-D kochana mamcia ^^ takze za ok 2 tyg powinnam miec moje ksiazeczki a wtedy chyba na BB nawet zagladac nie bede, chyba ze w przerwach na jedzenie :-D

Corin :-D :-D :-D to z broda stare i niemodne, zalezy gdzie scisniesz. Jak sciskam blizej to wychodzi chlopak, jak scisne dalej dziewczynka :-D

Witaj ponownie Elleth :-)

a zapomnialam wam napisac ze bylam na spacerze z fretkiem prawie 3 h, takie sloneczko ze szok, wygrzalam sie jak kurczaczek. I zlamalam mit o tym ze jestem antysocjalna (jak to mowi moj D) zagadalam sie ze starszym dziadkiem w parku (jak to zwykle mnie ludzie o fretka zaczepiaja) i gadalam z nim chyba z godzine. Jak ja kocham starszych ludzi :-D

po jutrze ide z tesciowa zamowic nowe lozko do naszego pokoju. Nareszcie te co teraz mamy bedziemy mogli wstawic do drugiego pokoju, postaramy sie kupic nowy telewizor i moj D bedzie spokojnie mogl legnac i zapalic papierosa, bo narzeka ze na szybko musi je palic w studio gdzie mamy kompa jak wraca zmeczony po robocie hehe bidok moj. No i nareszcie sie bede mogla rozwalic bo teraz jestesmy scisnieci jak sardyny w puszce.

Wisienka ja obejrzalam wszystkie mozliwe porody na youtubie, polskie i hiszpanskie :-D mega mi sie podoba, zobaczymy czy bede tak myslec jak przyjdzie co do czego :-D

Ostatnia edycja:
Witaj Elleth :-)
Dziewczyny pozdrawiam Was serdecznie wieczorem.
Anulka jak sesja z głowy to myśl tylkoo Was i odpoczywaj.
Wisienka mam taką brodę,że ja powinnam mieć tylko dziewczyny ( i dobrze;-) ) Choć cały świat mówi ,że to chłopak. Ale matka wie lepiej podobno ;-) Mi ten syrop pomógł pomimo smrodu..
Nika była dzisiaj na dyskotece szkolnej i została Królową Balu :-) W nagrodę dostała breloczek z EMPIKU. Mała ma relikwię :-) Mój mąż pożera parówki z biedronki ( 5 zł za kilogram) i nie daje sobie wytłumaczyć, że mają 20 % mięsa i 80 papieru. Dom wariatów :-)
A a czuję się lepiej i chyba zacznę sprzątać:-)

wisienka wpisz w youtube parto natural albo patro normal i wychodzi cala lista porodow. Ani jednego nie opuscilam :-D

dla mnie najbardziej szokujacy byl filmik na youtube gdzie byl porod nozkami do przodku. A gdyby glowka nie mogla przejsc to by sie dzidz udusil :baffled: matkoooooooooo ale to jakies pokemony byly

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry