reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wisieńka , ja jak byłam młodsza to tylko homeopatyczne leki brałam i pomagały bo mama miała dość tych antybiotyków w kółko... na każdy katarek kaszelek czy przeziębienie mi dawali:szok:

Corin , masz na prawdę dzielnego męża:-) Ja bym nie umiała rodzić jakby mąż stał;-) bardziej bym się stresowała:-)

reklama
eleth witaj. Zastanawiałam się gdzie ty jestes. Już się wystraszyłam bo zobaczyłam u Sol na liscie staraczek twój suwaczek z testowaniem. Nie wiem czy jeszcze tam jest ale jesli tak to napisz do niej , ze jestes w ciązy to ci zmieni na ciązowy:-)
moqnio to zdrówka
wydrusia ja to nigdy nie chorowałam a jak juz raz na kilka lat to od razu zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Mam nadzieję, ze teraz przejdzie

ja sobie nie wyobrazam rodzic bez niego. Gdyby mi powiedzial ze teraz go nie bedzie, to na 200% bym spanikowala. Był niezastąpiony. Po pierwsze liczyl skurcze, po drugie pilnowal poloznych hahahaha, po trzecie masowal mi plecy - o matko, jakie to bylo pomocne

Eleth, witaj ponownie :)

Ostatnia edycja:
Dziękuje za powitanie, postaram się być na bierząco, tm bardziej, ze juz nie pracuje :)

Muszę przeczytać parę stron wstecz, zeby troche Was poznać, ale to chyba nie dziś, bo juz senna się robie..

Może powiem pare słów o sobie - Mam na imię Paulina 24 lata, mieszkam w woj. świętokrzyskim, to moja pierwsza ciąża - wyczekana i wystarana (mieliśmy inseminacje). A reszta chyba wyjdzie w praniu.

Obecnie wpadłam w wir zakupów dla malucha, na razie jeszcze uniseks, ale w pon. mam wizyte i po cichu liczę, ze poznamy płeć :)

Witajcie, ale sie naczytalam....uff... Kasiulka 3maj się...!!!! Co do chorób to moj mąz wlasnie 38,4 ma ech.... i znów noc osobno..nie bede miala do kogo się przytulic w nocy... jak nie w pracy to spanko oddzielnie.... ale krzyczalam ostatnio na niego ze czapki i szalika nie mial a wialo strasznie.

Corin zazdroszczę sluchania serduszka.... mi dzis sie spac chce strasznie... ale zaraz zrobie fasolkę z buleczką na maselku.....

A dziś wracam kolo 15 od rana z pracy i mąz obiadek zrobil fajnie.... a mialo być odgrzewane ale chyba przemyślal heheh ... ale kaszle ten moj mąż jak male niunio teraz chyba każdy facet jak chory to sie pieści.. niczym z kabaretu Kaśki piaseckiej... co się dzieje na haslo facet choruje.... hehe sza cial

Elleth , Kochana ja znam płeć ale nie rzuciłam się w wir niebieskiego i zielonego:-) Kupuje po troszku:tak:Czekamy na wiadomość w poniedziałek:-) Ja jestem Weronika 19 lat, mieszkam w woj.wielkopolskim,także jest to moja pierwsza i wyczekiwana ciąża:-)U mnie jest ciężko ale daje radę i wierzę że damy radę z malusim przetrwać ten czas:-)

Witam mamuski:-)ja ciagle leze:-(dzis wstalam tylko na 3 godz bo musialam isc na uczelnie ale juz sesja za mna, pozniej z moim poszlam szybko na zakupy i tak mnie plecy rozbolaly ze szok ale przespalam sie i przeszlo, teraz weszlam na chwile poczytac co u Was i spadam do lozka...milego wieczorku:-)

Anulka 3maj się i odpoczywaj i nie zaluj sobie!

Kobietki moje a jaka to jest wrózba z obrączką na plec? wytlumaczy mi ktoraś bo nie chce mi sie szperać hehe a bym zrobila z ciekawości heehh

reklama
zuzu witaj:-)ja na wróżbach się nie znam to nie pomogę. Wiem, ze jest taka ze ściskaniem brody i jak wyjdzie przedziałek to pierwsze dziecko dziewczynka a jak bez to chłopak . Dla ciekawostki mi sie sprawdza:-D
Anulka leż i oszczędzaj się a może jakis masaż dla ciężarnych?

Do góry