reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Wisieńka , ja jak byłam młodsza to tylko homeopatyczne leki brałam i pomagały bo mama miała dość tych antybiotyków w kółko... na każdy katarek kaszelek czy przeziębienie mi dawali:szok:

Corin , masz na prawdę dzielnego męża:-) Ja bym nie umiała rodzić jakby mąż stał;-) bardziej bym się stresowała:-)

reklama
eleth witaj. Zastanawiałam się gdzie ty jestes. Już się wystraszyłam bo zobaczyłam u Sol na liscie staraczek twój suwaczek z testowaniem. Nie wiem czy jeszcze tam jest ale jesli tak to napisz do niej , ze jestes w ciązy to ci zmieni na ciązowy:-)
moqnio to zdrówka
wydrusia ja to nigdy nie chorowałam a jak juz raz na kilka lat to od razu zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Mam nadzieję, ze teraz przejdzie

ja sobie nie wyobrazam rodzic bez niego. Gdyby mi powiedzial ze teraz go nie bedzie, to na 200% bym spanikowala. Był niezastąpiony. Po pierwsze liczyl skurcze, po drugie pilnowal poloznych hahahaha, po trzecie masowal mi plecy - o matko, jakie to bylo pomocne

Eleth, witaj ponownie :)

Ostatnia edycja:
Dziękuje za powitanie, postaram się być na bierząco, tm bardziej, ze juz nie pracuje :)

Muszę przeczytać parę stron wstecz, zeby troche Was poznać, ale to chyba nie dziś, bo juz senna się robie..

Może powiem pare słów o sobie - Mam na imię Paulina 24 lata, mieszkam w woj. świętokrzyskim, to moja pierwsza ciąża - wyczekana i wystarana (mieliśmy inseminacje). A reszta chyba wyjdzie w praniu.

Obecnie wpadłam w wir zakupów dla malucha, na razie jeszcze uniseks, ale w pon. mam wizyte i po cichu liczę, ze poznamy płeć :)

Witajcie, ale sie naczytalam....uff... Kasiulka 3maj się...!!!! Co do chorób to moj mąz wlasnie 38,4 ma ech.... i znów noc osobno..nie bede miala do kogo się przytulic w nocy... jak nie w pracy to spanko oddzielnie.... ale krzyczalam ostatnio na niego ze czapki i szalika nie mial a wialo strasznie.

Corin zazdroszczę sluchania serduszka.... mi dzis sie spac chce strasznie... ale zaraz zrobie fasolkę z buleczką na maselku.....

A dziś wracam kolo 15 od rana z pracy i mąz obiadek zrobil fajnie.... a mialo być odgrzewane ale chyba przemyślal heheh ... ale kaszle ten moj mąż jak male niunio teraz chyba każdy facet jak chory to sie pieści.. niczym z kabaretu Kaśki piaseckiej... co się dzieje na haslo facet choruje.... hehe sza cial

Elleth , Kochana ja znam płeć ale nie rzuciłam się w wir niebieskiego i zielonego:-) Kupuje po troszku:tak:Czekamy na wiadomość w poniedziałek:-) Ja jestem Weronika 19 lat, mieszkam w woj.wielkopolskim,także jest to moja pierwsza i wyczekiwana ciąża:-)U mnie jest ciężko ale daje radę i wierzę że damy radę z malusim przetrwać ten czas:-)

Witam mamuski:-)ja ciagle leze:-(dzis wstalam tylko na 3 godz bo musialam isc na uczelnie ale juz sesja za mna, pozniej z moim poszlam szybko na zakupy i tak mnie plecy rozbolaly ze szok ale przespalam sie i przeszlo, teraz weszlam na chwile poczytac co u Was i spadam do lozka...milego wieczorku:-)

Anulka 3maj się i odpoczywaj i nie zaluj sobie!

Kobietki moje a jaka to jest wrózba z obrączką na plec? wytlumaczy mi ktoraś bo nie chce mi sie szperać hehe a bym zrobila z ciekawości heehh

reklama
zuzu witaj:-)ja na wróżbach się nie znam to nie pomogę. Wiem, ze jest taka ze ściskaniem brody i jak wyjdzie przedziałek to pierwsze dziecko dziewczynka a jak bez to chłopak . Dla ciekawostki mi sie sprawdza:-D
Anulka leż i oszczędzaj się a może jakis masaż dla ciężarnych?

Do góry