reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Gonia, Emka...faktycznie takie czekanie to nieciekawa sprawa....no ale nic, zobaczycie ze czas sybko zleci i juz niedlugo Wam zdradza ta tajemnice! Mi lekarka powiedziala jak bylam w 14 tygodniu, ale sama sie nie spodziewalam ani nie nastawialam ze mi juz wtedy powie, wiec sie mile zaskoczylam!

Anula
, dzieki za gratki! Jak plecy? Polez, albo jak nie mija to poruszaj sie, czasem pomaga!

Na kolacje tesciowa nam nasmazyla kalmarow a la romana (w bulce tartej) raaany ona mnie chce roztyc na maksa! Ale pychota, ktoras chce troche...?

hanami no gratuluje chłopca margerita no a Tobie córci ale wam dobrze,że już wiecie jakie bąbelki siedzą w brzusiu :-D maqnio poszukam tej ksiązki w sieci ciekawe czy jest w pdf-ie jak nie to kupie jutro :tak: może i mi się nastrój poprawi przy takiej lekturze :-D

juz lepiej ale mialam dzis troche roboty, jutro rano jade na wizyte a pozniej do rodzicow a wlasciwie mamy bo na weekend uparla sie zebym przyjechala w sumie od swiat nie bylam;-)ostanio nie mam humoru mam 1 egzamin w plecy ale na szczescie bedzie wpisany w 1 terminie...skonczylam pomidorowa zeby moj mial sobie co odgrzac gdy mnie nie bedzie.

A moj babelek jak na zlosc gdy siedzie nic nie robi tylko poloze sie spac szaleje, w nocy gdy sie budze tak samo:-)dzien z noca mu sie przestawil;-)

orchidea poszukaj poszukaj, ksiazka jest naprawde super:-)
anula bo bobaski ponoc maja przeciwny rytm dnia i nocy od naszego. gdy my chodzimy malce spią kolysane do snu chodzeniem a gdy my odpoczywamy - zaczynaja szaleć:)

uciekam trzymajcie sie:-)lece sie kapac bo musze wstac o 6 zeby zdazyc do lekarza ja zawsze kolejki beda:wściekła/y:

Anula zazdroszcze tych ruchow. Wczoraj wieczorem tak stanelam przed D i mu mowie ze cholercia, ze nie czuje nic. A on mowi: ,,no bo ty bys juz chciala miec je na rekach a tu jeszcze 5 miesiecy czekania" :-D no bo tak jest. Wczoraj wkladalam pieluche na pluszowego pelikana. Usmialam sie co niemiara bo okazalo sie, ze pelikan ma gruba pupe i mu pielucha sie w kroku zatrzymala
eh... jak patrze na Ikera od siostry D to tak mi sie juz moje marzy... a tu tyle czekaniaaaaaaaa...

psota nie wiem czy dobrze doczytałam ale masz krwiaka i plamisz??? nie marw się kochana ja tez przez to przechodziłam jak brudzisz na brązowo tzn ze krwiak juz zlatuje ...ze mnie zlatywało tydzień ...grunt to brać leki i odpoczywać .

Anula życze udanej i owocnej wizyty;-)

Emka szalona z Ciebie baba:-D miśka w pieluchy stroi szalona..... a co do czekania szybko to zleciiiii zobaczysz;-)

Ostatnia edycja:
reklama
em_ka no..szalona jestes na maxa!!1 ja wiem ze instynkt macierzyński rusza pełna para ale zeby pelikana?? w pieluchę???
ja własnie przegladałam fotki maluszków styczniówek..i tez juz bym tak chciala!

Do góry