reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Już najedzona i wypoczęta jestem z wami na trochę:-DTeraz jestem tylko śpiąca. No i mam masakrycznego lenia.
Psota pewnie łatwo mi mówić ale nie denerwuj sie , krwiak się opróżni i będzie dobrze:tak:

reklama
a ja mam taką zgage ze zaraz rozerwie mi przełyk przez pierwsze 3 miesiące ani razu mi nie dokuczała, a teraz..czego bym nie zjadła pali jak piernik:( nawet jak wode wypije to męczy.

Hej!
Corin, mam nadzieje ze juz dol minal jak nie calkowicie to choc w wiekszosci... A co do fryzury jestem pewna ze nie jest tak zle - po prostu inaczej i juz. Poza tym ja po frajerze tak mam, nigdy mi sie nie podoba dopiero jak umyje wlosy i uczesze po swojemu to sie przekonuje!
Psota - mam nadzieje ze, tak jak mowi Maqnio, to plamienie to tylko znak ze sie krwiak wyproznia!
Mailuj - trzymam kciuki za badania, mam nadzieje ze nic Ci nie jest!
Margarita - jak tam po wizycie!! Trzymalam kciuki wiec na pewno wszystko ok!
Orchidea, dziewczyny maja racje - nie stresuj sie bez potrzeby i nie bierz na siebie problemow innych!
Dodi, sliczna masz coreczke (widzialam te fotki co umiescilas pare dni temu), a jaka modelka hoho!
Iwonus - mi ten kalendarz chinski nie przepowiedzial prawdy - wychodzila coreczka a bedzie synek!!

A ja wczoraj jednak poszlam na pogotowie, no i zrobili mi badanie moczu - infekcji juz nie ma. A bole wedlug pani doktor to taki normalne ciazowe, wszystko sie rozciaga (plus jeszcze na pewno moje panikowanie to wzmaga) i wszystko jest ok. Serducho bilo, i widzialam nawet na wlasne oczy siusiaka - bo ostatnio to nie udalo mi sie! Wiec na 99,9% bedzie chlopaczek! :-)

A ja happy happy bo w sobotke mnie T. zabiera na tydzien na Wyspy Kanaryjskie!!! Jeeejj ja chyba nie bede z wody wychodzic, bo juz 4 miesiace na basen nie chodze przez te infekcje,a tak to woda morska na pewno mi nie zaszkodzi! Tylko ciekawe czy ja wejde w moje bikini, hehe! ;-)

Hanami o to super czeka cię odpoczynek. U nas zima pełną parą, dziś marznący deszcz lał się z nieba na zmianę ze śniegiem. Ja chodzę na basen. Piersi mam jakie miałam a majtki krótkie to się jeszcze mieszczę.:-)

No jestem juz jestem :zawstydzona/y: wymęczyłam dzis mojego pana Dr:cool2:i nawet USG na płytke nagrał no więc z dzidzią wszystko Ok na 100% dziewczynka:rolleyes: widziałam co tam ma:rofl: pomiarów konkretnych nie porobił za 3 tyg połowkowe i wtedy wszystko posprawdza. No więc jakby to ując JESTEM SZCZĘŚLIWA:-p

hanami teraz doczytałam super że wszystko Ok GRATULUJĘ chłopca a wysp kanaryjskich szczerze zazdroszcze;-)

Ostatnia edycja:
wisienka..reni działa,ale i tak staram sie brac jak juz nie mgoe wytrzymac i to tylko polowe tabletki biore, zaraz wezme, bo oszaleje/
hanami super, super, ze z dzidziolkiem wszystko dobrze i jeszcze raz gratuluje chlopca!! udanego wypoczynku zycze!!kurka u nas tu zimno, ciemno, mokro..eh szczęsciara!! wypluskaj sie za wszystkie czasy i naciesz słoneczkiem!!
margerita!! ale czad ...czyli na pewno dziewczynka!! bomba i bardza sie ciesze ze maleństwo jest zdrowiutkie, oby tak dalej!!!

Hej dziewczęta.
Ja z palcem średnio i czuję że się trochę bedzie ciągneła ta kuracja:-(
Co do opryszczki to mi mama kiedys podpowiedziała że na to świństwo jest dobry sok z cebuli i smarować. Daje świetne rezultaty. Jak się zacznie smarować we wczesnych etapach (jak zaczyna pokazywać swoje istnienie) to jest spora możliwość że na 2 dzień zniknie. A jeśli zareaguje się za późno to minimalizuje okres choroby jak żadna maść. Jedyny misus to że to ma nie miły zapach. Ale coś za coś;-)
Tak piszecie o tych ruchach... Ja tego jeszcze nie zaznałam... Albo nie rozpoznaje:-D Nie stresuję się bo na wszystko zawsze przychodzi czas:tak:

margerita ale suuuuuuuuuuuuper ze dziewczynka i zdrowiutka :-D boziu jak ja bym chciala juz wiedziec zeby w koncu ludziska sie zamkneli. Doslownie znajomi jak wychodzimy z D do baru zasypuja mnie swoimi przypuszczeniami co do plci. Wczoraj jeden sie chcial zakladac ze bedzie chlopak!!! :wściekła/y: a po co te zaklady, mi to wszystko juz jedno. Wiadomo ze moim marzeniem jest dziewczynka ale nie przesadzajmy ze sie bede zakladac co mi wyjdzie :no: eh... chce juz wiedziec na 100 % niech zamkna swoje jadaczki raz na zawsze bo z tygodnia na tydzien mnie coraz bardziej denerwuja !!!

reklama
maqnio, Wisieńka, hanami, dzięki kochane za słowa wsparcia.

margerita, gratuluję córeczki, hanami, gratuluję synka, bardzo się cieszę, że wszystko u Was dobrze:)

Ostatnia edycja:
Do góry