reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hanami gratuluje chłopczyka
margerita super ze dziewczynka
jak ja bym chciała juz wiedziec co bedzie, 11 lutego mam wizyte moze uda sie podejrzec jak małe sie dobrze ustawi

reklama
Wisienka, o to nie zazdroszcze pogody...! Ale basenu zazdroszcze! ;-)
Margerita! Super ze z dzidziwszystko w porzadku, no i gratulacje dziewczynki!!!
Maqnio, bidulo, nie wiem co na zgage sie bierze, ja chyba nigdy (jeszcze) tego nie mialam...
Dziob, o rany ale przygoda z siekiera, kurcze istna siekierezada... Ja tez chyba jeszcze ruchow nie czulam, tzn cos czulam ale nie wiem czy to nie byly tylko moje kiszki...
Emka, aaahh nie przejmuj sie co tam gadaja i jak chca sie miedzy soba zakladac niech sie zakladaja, que les den, hehe!

Wlasnie zzarlam cale mnostwo kwasnych niezdrowych zelek i mi jakos niedobrze sie zrobilo....

no własnie em_ka Ty sie w ogóle tym nie przejmuj, w dusyz z nimi!!
hanami...oj meczy mnie meczy, ale reni wziełam i juz lepiej, dziekuje za troskę:)

hanami :-D dokladnie, que les den .. :-D ale tak czy srak chcialabym wiedziec i z dnia na dzien staje sie mniej cierpliwa. A tu jeszcze caly miasac czekania :-(

Witam mamuski:-)biore sie za czytanie co tam u Was;-)widze ze az wiecej z nas wie co bedzie;-)ja dzis wstalam ze strasznym bolem plecow:-(wstalam po 9 pochodzilam godz i spalam do 14:tak:teraz wcinam kisiel pomaranczowy z dzemem porzeczkowym:-D

gon1a ja też mam wizytę 11.02 miałam pójść 14 ale już nie mogę wytrzymać tej niepewności Hanami, Margerita gratuluję:-) może ktoś jeszcze napisze coś na temat kalendarza chińskiego czy się sprawdza????

Hanami Margerita gratuluje i cieszę się że wszystko z dzieciaczkami ok. Hanami fajnie że robisz sobie teraz wakacje. Jak wyglądam przez okno to tez mam ochotę na zmiane otoczenia:tak:

Emka spokojnie tez to przechodzilam kazdy obstawial swoje ale wiekszosc mowilo ze chlopiec i sie spr bo podobno nic sie nie zmienila:blink:

ja włąsnie czytam "ciezarówka przez 9 miesiecy" i stwierdzam, ze chyba jej nie doczytam, bo co dwa zdania wybucham tak histerycznym smiechem, ze prawie leze pod stołem cały brzucho mi sie trzesie (az sie zastanawiam czy maluszkowi nic nie będzie). jak dla mnie ksiązka jest swietna, jak macie mozliwosc poczytajcie. i jak mi humor sie poprawił..uhuhu..endorfinki szaleja:)

reklama
Do góry