reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

cześć Brzucholki !
Gratuluję wszystkim mamusiom, które juz znają płeć swojego dzidziusia. Ja muszę poczekać do przyszłego piątku, chyba, że wcześniej będę znała wyniki amnio.
Wiecie co, zazdroszcze Wam waszych zachcianek. Mnie nic się nie chce. A nawet jak mam na coś ochotę i mam zacząć to jeść, to mi się odechciewa.:zawstydzona/y:

reklama
Cześć laseczki. Od kilku dni też mnie bardzo bolą plecy, mąż robi mi masaż ale jakoś mu to nie wychodzi:wściekła/y: Dziewczyny boli was głowa? bo ja mam takie migreny że czasami kładę się na sofkę i leże do góry kołami, bo nie mogę "poradzić głowy"
balkan ja mam podobną sytuację ale w niedziele, mam nadzieje że się wszystko uda, tylko sie nie przemęczaj;-)

Witam piątkowo...Corin wspólczuje takich "sensacji" to naprawde przykre ech.
Gocha37 więc mamy podobnie ja nadal zero zachcianek i smaków ale przez 3 tyg.utyłam 2 kg:sorry2: :-D ogólnie mam juz 3,5 kg na plusie ....dupa jak stodoła sie robi:no: no ale coż.....
Iwonuś co do bóli głowy to zaczyna mnie pobolewać od zeszłego tyg. sądze ze to od pogody lub ciśnienia

Ostatnia edycja:
margerita nie przejmuj się :-) ja też mam 3 kg na + ale damy rade... puki co przynajmniej nie musimy sobie załować jak przed ciążą, ale niestety w lipcu się skończy:wściekła/y: będzie trzeba zadbać o wizerunek :-)

Ja az sie boje tego lipca:-D niezłe sumo ze mnie będzie :sorry2: Ogólnie pytałam sie wczoraj lekarza czy moge cwiczyć na orbitreku mam taki niby rowerek pomieszany ze stepem,,,, powiedział ze mozna pod warunkiem ,że będę uważała i nie przemęczała sie . Więc od dziś próbuję.:dry:

hejka laseczki nie chce sie zalic ale sytuacja jest jeszcze bardziej zla... znalazlam meza konto na badoo taki portal randkowy...wypisywal od jakiegos czasu do laski z zakopanego:( robili sobie dobrze przez neta a pare dni temu pojechal do niej:( przegonila go bo zadzwonilam do niej przedstawilam sytuacje ona miala powiedziane przez niego ze jestesmy w trakcie rozwodu... mowie wam ja juz nie mam sily:(

Anulka kochanie zbieraj tylko dowody do rozwodu nie wydzwaniaj po babach bo jak nie tą to inną sobie przygrucha widocznie taki typ i nic na to nie poradzisz nerwy będziesz sobie tylko szarpała:no:Olej chama wnieś papiery o separację czy rozwód ja sie na tym nie znam i koniec gadki .Ogólnie to bardzo mi przykro ze musisz to znosić:*

Ja az sie boje tego lipca:-D niezłe sumo ze mnie będzie :sorry2: .:dry:

Ja też się boję..... Teraz już wyglądam jak słonica, a co dopiero w lipcu :-O

Jakie piekne imie wybraliście dla Dzidziusia :-) Moja chrześnica to Olga :-)

Ja od wczoraj czuję sie fatalnie...Mam bardzo intensywny tydzień i dzis już ledwo siedzę w pracy. Bolą mnie biodra, po bokach, nogi, kolana, stawy.... Jestem zmęczona, niedospana, a na dodatek nad ranem zasnęłam na brzuchu i spałam tak ze 2 godziny. Łoj.....A musiałam przyjechać dzis do pracy, zrobię co muszę i spadam do domu....

Anulka - skoro już wiesz na 100% na czym stoisz, to uciekaj jak najdalej od niego! Poradź sie prawnika i działaj. Trzymamy za Ciebie kciuki! Wiesz, że to baby są silniejsze? Kto da rade jak nie my? Będzie dobrze :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry kochane :* i bąbelki Wasze :* no ja sie przyznam bez bicia,że niedawno wstałam :zawstydzona/y: kurcze sen miałam twardy jak suseł :-) Corin czytałam wieczorem właśnie na necie już wiadomości o tym chłopaczku tragedia straszna i pewnie Twoje szkraby będą bardzo ostrożne teraz ;-) ale w Szczyrku ostatnio też jakiś pan po 50stce zjechał z trasy i zginął co to się na tych stokach dzieje echhh margerita nie przejmuj się każda z nas na wadze przybieże później zamiast tych smakołyków będziemy sobie mówily co dobre na dietę haha Anulka no ja myslę,żebys go olała i jak najszybciej złożyła papiery rozwodowe bo widać nie potrafi on usiedzieć z jedną kobietą,wspólczuje Ci,ale lepiej jak teraz to się dzieję niż jakbys miała z nim 3jkę dzieci i dzieci by już za duzo rozumiały a teraz dbaj o siebie i już ;-) P.S Corin u Ciebie tez takie wiatrzysko straszne :wściekła/y: ???? :szok:

Do góry