reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dzieńdoberek!
Ojjjjjjjjjj... moje samopoczucie też dziś paskudne... i wściekła strasznie jestem...
Weronique, Wisieńka ja też mam wizyte u gina 24.02:-)
Ale bym kapuśniaku zjadła... nie macie pojęcia! Ale nie za bardzo chce mi się już o tej porze gotować. Póki co wypiłam 3 kubki żurku ale niewiele pomogło. Chyba mi jęzor urwie:angry:

Iwonuś ja jeszcze nie wiem co będę miała c czy s moje siostrze sie nie sprawdziło z chińskiego tylko z obrączki jak narazie czeka ja z wrózby jeszcze jeden poród hihi maqnio ani mi nie gadaj o tym siusianiu,zanim zasnę to jestem ze 4ry razy mój to powiedział,że mi nocnik kupi bo co wstaje to pale światło,bo ja taka ciamajda,że jeszcze na ściane bym wlazła hihi marta a spełniaj zachcianki ile wlezie gotuj i o 22 sielanka z jedzeniem nam sie skończy w lipcu hahah

witam i ja
zagladalm tu do waswczesniej ale poszlismy z młoda na spacerek a potem bylismy na przejazdzce samochodem, ja dzis kotleciki mielona mam i zupe pieczartkową. Awiecie co przez 2 dni wcinałam, kaszanke swiezutko upieczona, moi rodzice swiniaka trachneli i mama we wtorek wieczorem kaszanke robiła, niewiele juz zostało z niej.
Na opryszke mi pomogła pasta do zębów, rewelacja!!!!
corin
ja yez nie czuje ruchów albo bardzo sporadycznie, czasami wieczorem jak malej czytam bajke to daje znac albo jak na prawym boku leże

no to troche odetchnęłam..juz myslałam, ze cosik mi sie z pecherzem dzieje, tnz. wiedziałam, ze w ciazy jest parcie na pecherz, tylko myslalam ze w późniejszych tygodniach. no ale pewnie zostanei tak to konca ciazy
iwonus..ja sie za bardzo nie znam, ale w pierwszej ciązy z kalendarza wyszło ze bedzie dziewczynka i faktycznie była dziewczynka (niestety mojego Serduszka nie donosiłam), teraz z kalendaraz wyszło ze bedzie kolejna dziewczynka,a ginek powiedział ze jest chłopczyk. wiec sama nie wiem czy to działa i sie sprawdza.

Iwonuś mi się pierwsza ciąża sprawdziła i mojej siostrze też. Teraz wychodzi dziewczynka;-) Pożyjemy zobaczymy. W środę idę do lekarza może będzie coś widać. Nie mogę się doczekać!
U mnie z pęcherzem też kiepsko latam do kibelka co chwile. Do tego jak kicham to muszę mięsnie napinać bo nieraz coś mi wyskoczy:zawstydzona/y:

ja bedac w hiszpanii przejadlam sie owocami morza i pomimo tego, ze przez cala ciaze nie mam zadnych dolegliwosci, tak wlasnie po sylwetrze, gdy najadlam sie krewetek wymiotowalam jak kot. Tym bardziej teraz nie mam ochoty ich ruszac w zadnej postaci.

orchidea_, maqnio, jak byłam 4 dni temu, to mi powiedzieli, że przy krwiaku tak może być i że mam przyjechać, jak będzie świeża krew, a jak brunatna, to nie. Staram się myśleć pozytywnie, ale ile można...:-(

reklama
psota oj biedaczku bardzo ci współczuje!! czyli jedyne co mozesz to czekac..eh...z drugiej strony dobrze, ze nie leci "zywa" krew, to znak, ze krwiak sie po prostu wypróżnia. duzo cierpliwości życzę!! Będzie dobrze!!

Do góry