reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin o kurde to nieźle Cie ścięła faktycznie :szok: może się przywyczaisz kochana a do wiosny troszkę odrosną ;-) może i ja sie wybiorę do fryzjera bo mam te odrosty okropne :-( ja tam już nie czytam nic na necie,bo popadłabym w paranoje i nic bym nie robiła,nie jadła nie piła czy coś podobnego :-D Veronique nie czytaj tych pierduł w necie bo sama będziesz w sobie chorób szukała a to nie ma sensu w naszym stanie ;-) darmowe nerwy ;)

reklama
Ścieła, mnie ścieła... A tu ocieplenie idzie, do 10 stopni ma byc :szok: Póki co zaczesalam ta grzywke jakoś na boki, włosy podniosłam, ugladzilam, podwinęlam. chyba mogę iść między ludzi. Miał być fryz bezproblemowy a wychodzi na to ze codziennie spedze sporo czasu przed lustrem zanim wyjde na ulicę...

Veronique, na szczęście :)

Veroniqa wiem , ze pisza rózne rzeczy ale ja pytałam lekarza bo miałam na wardze 2 razy w ciązy. Ale zawsze lepiej dmuchać na zimne:-)A mdli mnie od dwóch dni znowu gorzej to łaczmy się w bólu:-D
orchidea ja też nie mam więcej siły tylko mniejsze mdłości. No i serce mi wali przy najmniejszym wysiłku ale co się dziwić jak mam cisnienie 88/57:szok:
Corin na pewno nie jest źle a zmiana zawsze szokuje. Pamietam jak wróciłam od fryzjera wychodząc jako blondynka z długimi włosmi z czekoladowymi do brody. Mój Pol zapytał , gdzie jest moja żona??? Teraz jak patrze na tamte zdjęcia to nie było źle:-D

Orchidea z tym podaniem telefonu rodziców i nich się kontaktują bez pośredników to na pewno dobry pomysł.
Jeżeli chodzi o stanik bez fiszbinów to polecam - ja już ponad miesiąc temu na taki przeszłam, i mi akurat w auchan udało się znaleść w podobnej cenie.
Veronique mi też problemy z pierwszego trymestru nie do końca przeszły. W czwartym miesiącu co drugi, max trzeci dzień przed wyjściem do pracy wymiotowałam a jadłam tylko jakiś jogurt i to nie cały czasem bo czułam, że już starczy. A teraż nadal tak średnio raz na tydzień - ostatnio w poniedziałek obiadek wracał. Więc czasem tak bywa, że nie kończy się wszystko po pierwszym trymestrze. Podobno nawet u 20% kobiet.

No a ja dzisiaj też jakaś zmarnowana. Dawno nawet nie za bardzo mogłam usnąć w nocy, a dzisiaj jak się przykryłam kocykiem to na 2 godziny odleciałam...

Corin moge Ci oddać swoje jak chcesz ;-) wisieńka no oby nam te różne dolegliwości wszystkim przeszły,bo o wiele lepiej pewnie byśmy funkcjonowały :tak: dobrze,że jak narazie sie pogoda poprawia bo te śniegi już dobijają człowieka. basieniak no to też masz nieźle kurde pogida swoje robi :-( ja uciekam troszkę poczytać .. :*:*:* brzuchateczki

Ostatnia edycja:
dobry Mamuski!!!
dopiero mnie z roboty wypuscili.tak to kurka jest zawsze..niby na chwilke a cały dzien siedze..eh..

corin smutasie..oby ten dołek jak najszybciej ci przeszedł:) pogoda nie sprzyja jakiemus upustowi dobrych emocji, byle do wiosny. mnie czasem takie wylanie łez pomaga..troche mi mózg oczyszcza:) a swoją droga wstaw foto z nowa fryzurka, troszke sie toba pozachwycamy i napewno odrazu zrobi Ci sie lepiej:-)
orchidea Ty sie kochana - takie moja zdanie - nie daj wmanerworowac w jakies kłopoty tesciów czy rodzinki. to ich sprawa i wcale nie masz zadnego obowiązku wszystkim słuzyc. Sa dorosli, mózgi maja, oczy maja to niech sami dzwonia i załatwiaja. ty masz teraz sie relaksowac a nie stresowac . nie zrozum mnie źle kochana, ale nie daj sie wykorzystywać, nawet jesli chodzi o teściów, to wszystko ma swoje granice:)
mailuj oby Twoje badanka wyszył pomyslnie:)
veronique czyli proszek zadziałał? super?? sama musze spojrzec na te staniki sportowe.tylko nasuwa mi sie pytanie : czy od ich noszenia biust mi nie klapnie? one dobrze go trzymają??

oby Nam wszysktim te dolegliwosci przeszły, bo wszystkie zwariujemy lada chwila. może jak sie pogoda zmieni, wyjdzie słonko, zrobi sie cieplej to bedzie lepiej:0
z innej beczki: wiecie co sie dzieje z em_ką???

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich!ALe Wy dziewczyny pędzicie. Co do staników to ja najchętniej wszystkie bym spaliła odkąd siedzę w domu to chodzę bez :wściekła/y:. Muszę jednak też coś wygodnego kupić bo niestety siła grawitacji działa. Ja też jak dłużej nie czuję ruchów to dostaję kota i zmieniam pozycje w nadziei że wkońcu ktoś do mnie zapuka. Zauważyłam że jak coś zjem albo wypije i się położe to wtedy dzidziuś dostaje kopa. Zastanawiałam się nad kupnem DETEKTORA TĘTNA PŁODU. Co sądzicie?
Corin nie martw się włosy szybko odrosną ,ale jak uważasz że fryzura jest naprawde fatalna to może obetnij jeszcze raz na krótko ale u innego dobrego fryzjera. Ja długo nie dawałam się namówić mojej fryzjerce na taką zmiane ,a teraz jak patrze to mam super fryurke i jest z nią mało roboty. Susze ,czochram ,troche żelu i gotowe:-)

z innej beczki: wiecie co sie dzieje z em_ką???

ja wiem ja wiem co sie dzieje z em_ka!! :-D wczoraj zerknela chwilke na forum, przeczytala zaleglosci ale nic nie pisala bo nie miala checi. A dzisiaj jest juz dypozycyjna :-D

zeszlismy do baru na mecz, oczywiscie Real Madrid wygral z Sevlla 2:0, wrocilismy przed 1 i zaczelismy ogladac jakis beznadziejny film ktory D wyporzyczyl wczoraj, o kataklizmie jaki spotka ziemie i ostatecznie zasnelismy po 4 :-D nic ogolnie sie u mnie nie dzieje, tesciowa wybywa na wycieczke na 3 dni do Portugalii takze mamy lucho :-D ahahaha w sobote przychodzi cala zgraja znajomych do nas na jedzonko i w piatek musze przygotowac troszke papryczek nadziewanych co by sobie zjedli troszke moich specjalow :-D

a tak na marginesie
maqnio dzieki za pamiec :*

Oj, dziewczyny, przestancie, nie dam zdjecia i juz. Kojarzycie bajkę leniuchowo? Tam jest taka dziewczynka z różowymi włosami, no to ja mam podobną fryzure :szok: Tylko kolor inny.

stephanie.jpg

No moze ciut mam krotsze, ale grzywka wypisz wymaluj...

Nie moge obciąć się krotko bo mam okragłą buzie i odstające uszy :-( Więc już wogole bym wyglądała jak księżyc w pełni. Poczekam aż mi ciut odrosną i wtedy bedę kombinować.

reklama
maqnio również dziękuję za słowa wsparcia :*:*:* tak zrobię jak pisałyście nie będę się tym przejmowała i już ;-) Corin kurde nie widziałam Cię nigdy i trudno mi ocenić jak w grzywce bys wyglądała ale z tego co widać do serio dość krótko Cię ścięła nic sie nie bój urosną a jak coś oddam Ci moich loków doczepisz i będziesz jak Italianka wyglądała :-D no wiecie co zrobiłam,ale zakręcona chodzę strasznie ...obierałam ziemniaki do obiadu no i te obierki wrzucałam do garnka gdzie powinny być obrane ziemniaki a do kosza dawałam ziemniaki na szczęście tylko 3 wrzuciłam i sie spostrzegłam co ja narobiłam :zawstydzona/y: :-D śmiałam sie sama do siebie marmolada w sumie też myslałam o tym detektorze ale chyba bardziej dla mojego męża żeby miał radość ze słyszenia serduszka :tak: jednak mama mi przywiezie stetoskop ciekawe czy cos da sie przez niego posłuchać :nerd:

Ostatnia edycja:
Do góry