mailuj
Fanka BB :)
Orchidea nagrywaj dźwięk, może pomoże na uspokojenie dzidzi w przyszłości :-) Nie miej wyrzutów sumienie i miej ich gdzieś bo dzwonienie tylko wtedy gdy cos chcem jest chamstwem po prostu. Ja też mam mamę lekarza i w najdziwniejszych sytuacjach oddzywaja się do mnie odlegli znajomi czy kuzyni, któryh nie widziałam 20 lat bo nalezy im sie pomoc mojej mamy. Ja już w takich sprawach podaje godziny przyjęc prywatnych mamy i poradnie przy szpitalu, gdzie przyjmuje państwowo. Uważam swoją dogą, ze nie mam prawa wymagać od mojej mamy by przy takich obowiązkach zajmowała się się jakimis pociotkami którzy dzwonią jak coś chca.
Corin lody powinno się jeść z rana bo do 12 nie wchodzą w biodra. Szukam dla Ciebie tego adresu, ale cos nie moge złapać. Ja też nie czuję ruchów i lekarz powiedział, ze do 20 tyg ma mnie to nie martwić :-) skoro inne wyniki są OK :-) Fryzjer to świetna inwestycja . Tulę Cię mocno.
Ja idę do szpital, żeby mama mnie zbadała- ma dyżur bo wczoraj miałam szmery w płuach i chce mnie skonsultować z ginem. Może połozy mnie na chwilę. Choc mam nadzieję, że zartowała :-(
Corin lody powinno się jeść z rana bo do 12 nie wchodzą w biodra. Szukam dla Ciebie tego adresu, ale cos nie moge złapać. Ja też nie czuję ruchów i lekarz powiedział, ze do 20 tyg ma mnie to nie martwić :-) skoro inne wyniki są OK :-) Fryzjer to świetna inwestycja . Tulę Cię mocno.
Ja idę do szpital, żeby mama mnie zbadała- ma dyżur bo wczoraj miałam szmery w płuach i chce mnie skonsultować z ginem. Może połozy mnie na chwilę. Choc mam nadzieję, że zartowała :-(
Ostatnia edycja: