reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry :*:*:* Corin nie denerwuj się,umówimy się na jakiś dzień i pojedziemy na zakupy ;-) pogadamy,zawsze to coś może pomóc.. Veronique z tym stanikiem sportowym to dobry pomysł ja tez muszę takowe zakupić,bo te normalne z drutami to teraz porażka jakaś..a co chandr ..to ja wogóle dzis bym nie wychodziła z łóżka tylko leżała i miała wszystko w d.... dwa lata spokój mielismy od teściowej to wczoraj znów się ze szwagierka odezwały kuźwa mać :wściekła/y: a ja w nerwy od razu wpadłam bo oczywiście bez powodu nie odezwały się..więc teść ma mój prostatę i moi rodzice jako,że pracują w szpitalu "MAJĄ" mu załatwić dobrego lekarza na operacje kur... one chyba zwariowały,roxpisywała sie nie będę ale teść to diabetyk i dwuzawałowiec itd.... może ja i egoistka sama nie wiem,ale 1szą dzidzię straciłam przez stres m.in a teściowa popalić mi dawała z resztą rodzinki i mam żal o którym nie zapomnę echhh przepraszam dziewczyny,że Wam tak piszę o tym

reklama
Hej dziewczyny :-) Wiem, że było to już poruszane na forum, ale nie mogę znaleźć. Robi mi się opryszczka wargowa - czy mogę używać zovirax? A jeśli nie, to co stosować, żeby się nie rozkręciło?

Ja dostalam tabletki ... Heviran po ktorych mialas takie samoloty ze musialam odstawic ale jesli chodzi o masc to ... Vratizolin albo masc cynkowa a najlepsze sa plastry Compeed ii uwazaj zeby tej opryszczki nie przeniesc !!!

Orchidea ja znalazlam staniczki i kupilam sobie dwa bez drutow !!!!
CIazowe za 49 zl w Atlanticu polecam !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Veronique dzięki. Myślisz, że maść Zovirax też może być? Bo jestem w Irlandii i tu mają tylko to... Wiem, że przy opryszczce trzeba działać szybko, bo jak się rozkręci to jest problem na kilka tygodni.
I jeszcze chciałabym Cię prosić (jako moderator), byś nie pisała posta pod postem, jeśli twój jest ostatni - po prostu edytuj poprzedni :)

orchidea a nie lepiej olać to towarzystwo??? nic nie załatwaj nic się nie odzywaj ...dzidziuś jest teraz najważniejszy po co się az tak denerwować głupimi babami:crazy:No chyba,że masz szacunek do swojego teścia wtedy sama zdecydujesz czy chcesz mu pomóc, ale to nie znaczy ze musisz bo one tego chcą.

margerita ja wczoraj zadzwoniłam do rodziców dodam,że meiszkają 300km ode mnie i powiedzieli,że skoro się na śląsku w 3ech szpitalach nie chcą podjąć tego tzn,że badania muszą źle wychodzić i żaden lekarz się nie podejmie operacji no wogóle to z prostaty szwgierka zrobiła tętniaka jej co za ludzie :-( szacunek do meżą też mam jakby nie było to jego tata,ale co ja mogę im pomóc kurde szkoda gadać nawet

Więc swoje zrobiłaś :dry: próbowałaś ...... a jak będą dalej naciskały daj im nr do rodziców i niech same się dopytują :confused2: Ja mam podobną ciotkę i jej córkę normalnie masakra ludzie... najmądrzejsze plotkary:oo2:

Dzień dobry dziewczynki:)

orchidea_ niczym sie kochana nie przejmuj i przede wszystkim nie denerwuj, teraz to Twoje dobre samopoczucie i Twój spokój są najważniejsze. Nie pozwól, żeby obarczano Cię cudzymi problemami, tym bardziej, że jak piszesz, już jedno dziecko przez czyjeś kłopoty straciłaś. Wysyłam duuużo dobrej energii dla Ciebie i dzieciątka:)

Corin, też tak czasami mam, ale myślę, że takie porządne wypłakanie się oczyszcza i później już jest tylko lepiej:) Ooooogrom słonecznych promyczków dla Ciebie i maluszka:)

Co do ruchów mojego dziecka, to ja też ich jeszcze nie czuję, pewnie dlatego, że to pierwsza ciąża. I w ogóle jestem cała zielona...;)

Dzieki wielkie dziewczyny kochane jesteście :*:*:*:* u mnie od rana pod blokiem piłą gałęzie ścinają :baffled: nie za wcześnie choroba na takie porządki :-D

reklama
Do góry