reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam lipcowe mamy! ja rowniez czekam na moje malenstwo w lipcu!
mam juz 3,5 letniego synka i to jest moja trzecia ciaza!
caly czas tylko o niej mysle zeby wszystko bylo ok.!,ale widze ,ze nie tylko ja sie tak stresuje. w piatek bylam na pierwszej wizycie u gin i potwierdzil ciaze 6-7 tydzien ,termin na 5.lipca. i kazal przyjsc za tydzien w pon.,moze bedzie juz widac bicie serce!
zycze wszystkim ciezarowkom spokojnej ciazy!

reklama
Hej! Dzieki za tak mile powitania! Na pewno bedzie mi tutaj przyjemnie, i mam nadzieje ze az do lipca!
Widze ze jest tutaj juz sporo doswiadczonych mam - ja jestem w ciazy po raz pierwszy, stad pewnie tyle obaw i niewiadomych.
Na przyklad od czasu do czasu pobolewa mnie podbrzusze, tak "ciagnie"... Poza tym, nie mam zbyt wielu objawow. Wielki apetyt, jak na razie!
Corin, wedlug kalkulatora internetowego, termin wychodzi mi na 15 lipca - pierwszy dzien ostatniej @ to 8 pazdziernika.
Teraz czekam tylko na wizyte u lekarza, no i potem na pierwsze USG. Milego wieczoru!

SL278501.jpgSL278503.jpg

Oto moje dzielo :) udalo mi sie dzis 4 zrobic czasochlonne to jest :) od 15 siedzialam:)

margerita drzewnko w sam raz na ozdoby choinkowe hehe
ja to chyba biore juz kapiel i ide spac choc chcialabym ogladnac taniec z gwiazdami no a krzyz mnie boli okropnie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
evelyn, kala witajcie kochane i cudownej trwającej do lipca ciązy. Ależ nam się dziś worek z ciężarówkami rozwiazał. Mniam
Anulka śliczne jezyki i ja prosze instrukcję.
Ja dziś mam kulminację mdłości. Trzyma mnie cały dzień na zmianę ze spaniem. Każdy intensywny zapach powoduje pogorszenie. Prócz cytrynowego. Leżakuję więc jak leniwiec i aż mi głupio, ze chłopaków wykorzystuję we wszystkim. Dodatkowo boli mnie głowa ...

Witam nowe kochane lipcóweczki:-) ale super, że jest nas coraz więcej:-) napiszcie trochę o sobie w osobym wątku:-)

Hanami to widzę, że ostatnią @ miałaś tak jak ja:-) tylko, że ja mam termi według kalkulatora na 20 lipca:-) to jest moja druga ciąża bo pierwsza niestety zakończyła się bardzo wcześnie, ale teraz myślę pozytywnie chociaz nie mam żadnych objawów i to mnie martwi. Ale będzie dobrze:-)

Anulka jezyki super!!!!!!!! daj instrukcje bo teraz siedzę w domku na L4 więc mogę robić:-) bardzo ładne i takie inne:-)

Dziewczyny kiedy macie wizyty u gin? któraś jeszcze słyszała serduszko czy tylko ślimakowa miała takie szczęście na razie:-) ja to się już doczekać nie mogę:-)
Dzisiaj mega lenia mam, byliśmy u dziadków mojego męża, wróciliśmy to wskoczyłam w dresik i się obijam:-)

Witajcie, ja niedawno wróciłam do domku a jazda suupppeeeerrrr prowadzi sie git tylko muszę jego gabaryty wyczuc przy parkowaniu..... Ale myślę ze dam radę a co...... Hehe :-) też cały dzień bym spała i rano miałam mdłości i jak zajrzę do lodówki. Kurcze strasznie mnie zsypało , myślę ze może to pod duphastionie?? Masa....wrr az korci mnie zeby se to powyciskać.... Teraz siedzę i czytam zaległości i też chce obejrzeć taniec z gw ale nie wiem czy dotrwam i no typ 2 czas honoru------> uwielbiam!!!!! A co do jerzyków anulka zdradź przepis eheheh

reklama
Zuzu a jaki to samochód? pochwal się:-) my mamy astrę 2 i na dodatek dwudrzwiową, kurcze źle będzie maluszka do tyłu wkładać i w ogóle bagażnik mały... ale na razie nie stać nas na nic innego bo sa ważniejsze wydatki. Damy radę:-) mi lekarz przepisał luteinę i nic mi na szczęście nie wyskoczyło tylko mam strasznie dziwnie kredową wydzielinę bo ona jest dopochwowa i ciągle czuję, że coś mi sę wylewa hehe latam do WC non stop:-) nie wyciskaj!

Do góry