reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej kochane,

Wisienka zazdorszczę Ci mdłości! kurde u mnie nadal ich brak... udanych zakupów życzę i daj znac jak wrócisz:-)

Margerita mam nadzieję, że lepiej się poczujesz, może na spacerek wyjź jak u ciebie ładna podoba, może lepiej Ci się zrobi a jak nie to bycz się w łóżeczku, a co hehe:-)

Witaj malinamartyna:-) życzę Ci spokojnej ciąży i zostan znami:-) jak się ogólnie czujesz? ja też mam miesznae uczucia chyba jak każda:-)

Corin Tobie również zazdorszę tych mdłości, możesz mi je oddać przynajmniej nie będę się martwić czy z ciążą wszystko ok bo ja nie mamżadnych specjalnych objawów:-(

Anulka to Ty szybka jestes jak już obiadej miałaś prawie zrobiony:-) ja to pomalutku się do niego zbieram ale coś trzeba zrobić:-)

A u mnie dziewczyny mdłości jak nie było tak nie ma:-( zaczynam się martwić bo nie mam żadnych objawów;-( dziś tylko głowa boli ale to chyba przz pogodę bo wczoraj wiało strasznie a dzisiaj pogoda jak marzenie. Brzuch już mniej boli dziś, leki biorę nadal, mam luteinę, żelazo i nospę jak brzusio bardzo oli ale staram się nie brać. Ja chcę inne objawy!!!!!!!

reklama
Wróciłam i powiem wam, ze z sukcesem. Znalazłam dwie firmy , roznica w cenie między nimi niewielka, które mi zrobią meble takie jak sobie wymarzyłąm i w cenie do zaakceptowania. Róznia się te firmy terminem wykonania i jedna jest na komplecie z 200zł droższa ale jakośc lepsza. Teraz Pol wróci i wymierzy co i jak i zamawiamy. Mniam.
Oczywiście mdłości powrociły. Najpierw jak poczułam na giełdzie papierochy, potem jak weszliśmy do Lidla i poczułam świerzo wypiekane bułeczki. Jej jak może mdlić od tak rozkosznego zapachu. No i mam zgagę.
Eleth ja tez nie wymiotuje, są tylko mdłości , witaj więc w klubie .
zuzu no gratki samochodu i pysznego obiadku
Patrycjaa myslę, ze przyjda, ja jestem od ciebie tydzień dalej i pamiętam jak martwiłam się tydzień temu, ze nie mam objawów.

Witam Was wszystkie!
Nazywam sie Hanka, mieszkam w Hiszpanii, ale baaardzo tesknie za Polska, wiec fajnie trafic na to forum, w ktorym tyle sie dzieje i mozna porozmawiac z Wami!
Ja 3 dni temu zrobilam test (a nawet dwa testy!) - dwie piekne kreseczki, niespodziewane ale jestem bardzo szczesliwa! Termin na 15 lipca... Choc do tego dnia pozostalo jeszcze spoooro czasu, a ja, z tego co widze na Forum jak wiekszosc z Was, strasznie zdenerwowana, oby wszytko tylko szlo do przodu... Jak na razie nie mam zbytnich objawow (czesto chodze do wc, pobolewa mnie podbrzusze) - i to mnie troche przejmuje, no ale chyba kazda ciaza do odrebny swiat, wiec na razie nie chce sie zbytnio przejmowac. Po niedzieli ide do lekarza, juz sie nie moge doczekac!
Uwazam ze grunt to byc pozytywnie nastawiona, byc dobrej mysli i nie przejmowac sie za bardzo - tak jest lepiej i dla nas, i dla maluszka!
Mam nadzieje byc tutaj z Wami wszystkimi az do lipca 2011, teraz musze nadrobic troche w czytaniu Waszych wiadomosci w tym watku...!
Gorace pozdrowienia i do uslyszenia!

Zjadlam pomidorówke właśnie. Właściwie pierwszy posilek dziś :baffled: i zaczynam się czuć lepiej.

Witam wszystkie nowe ciężarówki :)

Hanami - wg twoich obliczeń, na kiedy bedziesz miala termin? Ja tez jutro idę do lekarza. Mam nadzieję, że już bedzie cos widać na USG :)

Wisienko - wiem jak cieszy, kiedy znajdzie sie coś wymarzonego do domu, zwłaszcza takie na co można sobie pozwolić, także tym bardziej gratuluję :)

Patrycjaa - nie zazdrość, ja wczoraj tez pozazdrościlam, a dziś naprawdę czulam się kiepsko właściwie az do teraz :baffled:

zuzu- jak przejażdżka? :)

U nas dziś piękna pogoda, słonce swieci jak w środku lata. Aż korci, żeby iśc na spacer. Niestety moja córa ma zakrapiane oczy atropiną i musi unikac slońca :( Tak więc kisimy się w domu.

Jutro w końcu wypytam o ten lot za dwa tygodnie. Trzymajcie kciuki, żeby nic nie staneło na przeszkodzie...

Wisienko bardzo się ciesze ,że mebelki będą:-) ja też uwielbiam coś do domku kupowac z resztą jak każda z nas....
hanami witamy serdecznie mam nadzieje,że bedzie Ci z nami dobrze;-)
Corin niejadku witaj w klubie:-D
Matko jaka dziś piekna pogoda połaziłam po dworze mmmmm finezja :-)

Hejka ja po spacerku lesnym jej jak pachnie w nim pieknie maz mnie zabral hehe teraz szykuje 2 danie:)ja odpocywam :)
Wisienko i widzisz masz mdlosci i super niech cie mecza tak pozytywnie;) a ja nic idziemy leb w leb i nie mam nic ani wstretu do zapachu ani mdlosci no tylko jak troszke sie przyglodze...wlasnie jestem po 2gim talerzu rosolku hehe
Nowe ciezaroweczki witajcie i oby do lipca ;)

Padłam i zasnełam. Pol obudził mnie telefonem, ze wraca. A tu nic nie gotowe. Maciek walczy z jakąs sałatka z tuńczyka, mam nadzieję, że mu się uda i nie uświni łazienki. Odbiło mu od przedwczoraj i nie je mięsa więc uczy sie gotowania wegetariańskiego, haha.
Każde większe poruszenie się to u mnie wielka fala mdłości. Dziś mam po prostu jakiś cięzki dzień i tyle. Zaraz spróbuję się zwlec z łóżka i cos podziałać.
hanami gratuluę i wszystkiego naj i oby ci się dobrze z nami pisało.
corin, margeritta dzieki , to użądzanie domku jest cudowne. Mam nadzieję, ze wszystko stworzy spójną całość.
Anulka no tak my mamy ten sam dzień. Ja liczę 1 dzień ciąży od 15 października, bo wtedy była owu , potwierdzona Usg, doliczam 14 dni, niby do @ bo tak naprawdę miałam ją 22 wrzesnia bo miałam długie i nieregularne cykle i tak mi wychodzi 6t2d.

Witam:)
Chcialabym do was dolaczyc bo takze oczekuje lipcowego maluszka:)
Mam juz 11 miesieczna coreczke, ktora duzo mojego czasu zajmuje:) ale postaram sie zagladac i popisac troche z wami:)
Kalkulator ciazowy w necie pokazal mi termin na 15 lipca:)
Dzidzius nasz jest zaplanowany. Zawsze chcialam mala roznice wieku miedzy dziecmi:)
Mam nadzieje, ze wszystkie mamusie i maluszki czuja sie dobrze.

Kala witaj fajnie ze jest nas coraz wiecej i niech przybywa:)
A ja sie nudzilam to wzielam sie za ozdoby na choinke robie takie jezyki :) wstawie moze jutro zdjecie albo dzis jak mi sie uda narazie 3 szt zrobilam pracochlonne to ale na choince pieknie wyglada w tym roku robie biale ze zwyklego papieru sniadaniowego :)

reklama
Do góry