reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Anulka cieszę się, że znowu się odzywasz, bo już się zastanawiałyśmy czemu Cię tak długo nie ma. Życzę Ci siły w tym co Cię czeka, i żeby jak najmniej kolejnych komplikacji się pojawiło.

reklama
postaram sie zeby odpowiedzial za wszystko nawet to co sie przed poczeciem dziecka dzialo jutro jestem umowiona na spotkanie z kolega policjantem moze cos doradzi..

Margeritko ja chetna bardzo lubie:)

Veronique, rzeczywiście moze to uczulenie... A moze podraznilas te miejsca podczas golenia? Może za mocno? :confused: A z tymi wkladklami to nie wiedzialam, ja caly czas uzywam.. :dry:

Anulka, kurcze Ty to sie nadenerwujesz.. Bidulka. :-( Jeśli nawet bedziesz bardzo chciala za te kilka dni do niego wrócić, to wstrzymaj sie słońce. Już nie ufaj tak bezgranicznie, ze bedzie dobrze.. Zastanów sie, przemysl, poobserwuj... Potrzebujesz teraz czasu. I pamietaj, ze nie jestes sama. Pisz jak tylko Ci zle.. Wesprzemy jak tylko mozemy :*

Witajcie dziewczyny nie było mnie ze 2 dni u was a takie zaległosci nie wiem czy nadrobie to wszystko , ale ksiazki mnie bardzo wchłoneły wszystko bym dała za czytanie , siedzenie przed komputerem mnie bardzo denerwuje ale jestem ciekawa co u was słychac

Veronique, rzeczywiście moze to uczulenie... A moze podraznilas te miejsca podczas golenia? Może za mocno? :confused: A z tymi wkladklami to nie wiedzialam, ja caly czas uzywam.. :dry:

Anulka, kurcze Ty to sie nadenerwujesz.. Bidulka. :-( Jeśli nawet bedziesz bardzo chciala za te kilka dni do niego wrócić, to wstrzymaj sie słońce. Już nie ufaj tak bezgranicznie, ze bedzie dobrze.. Zastanów sie, przemysl, poobserwuj... Potrzebujesz teraz czasu. I pamietaj, ze nie jestes sama. Pisz jak tylko Ci zle.. Wesprzemy jak tylko mozemy :*

kochana nie mam czzego zalowac to nie pierwszy raz tak sie stalo moje uzucie przerodzilo sie w nienawisc 1sza zone tak traktowal teraz mnie nie ma nad czym sie zastanawiac mial 3 szanse popsul to wiec teraz powiedzialam definitywny koniec moze kiedys znajde kogos w kim bede miala oparcie itp a przede wszystkim milosc bo ten to nawet nie wie co to za uczucie ... bezczelnie mi powiedzial w oczy zebym sobie umzyka znalazla zebym miala nad kim plakac bo ubolewalam nad smiercia kolezanki a zarazem to byla jego siostra cioteczna...zero zrozumienia i uczucia w nim a ja che bezpiecznie dziecko donosic wiec nie ma mowy o powrocie zostawilam mu to mieszkanie prawie puste mu zostalo tyle co meble ale meble sa 1szej zony tylko on jej ich nie oddal tak to nie ma nic nawet zyrandole wzielam bo ja z moja mama kupowalam, nie bede mu sponsorowac kolejnego gniazdka.mam tylko taa nadzieje ze jak jakas dziewczyna sie dowie ze po 2gim rozwodzie jest to przemysli sprawe i nie bedzie sie z nim wiazac...

Anulka bardzo mi jes cie żal ze w takim momencie nie jestescie razem nie wspieracie sie nawzajem , ale ten twój maż z opowiesci twoich to kawał drania i tacy ludzie nie zmieniaja sie , dobrze zrobiłas ze poszłas do matki i ojca w nich mozesz miec zawsze poparcie i szacunek a twoje dziecko bedzie przez nich bardzo kochane a to w tej chwil jest dla ciebie i dzidziusia najwazniejsze , jestes młoda zycie przed toba a szkoda na starcie go sobie marnowac

byłam dzisiaj tez na badaniach kontrolnych u lekarza jest wszystko w porzadku ja czuje sie tez wspaniale nic kompletnie mi nie dolega czuje sie tak dobrze jak bym nie była w ciazy . na USG musze czekac do 3 marca wtedy moze dowiem sie w koncu co w środku sie rozwija a tyle czekania jeszcze

reklama
Marzena, super, ze wszystko w porządku. Ja też się kompletnie w ciąży od 2 - 3 dni nie czuję - nie dolega mi kompletnie nic i w związku z tym denerwuję się okrutnie - na szczęście w poniedziałek idę na wizytę kontrolną.... Na USG też muszę jeszcze chwilkę poczekać....

Do góry