reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry Lipcóweczki:)

MADZIA, między 16 a 20 tygodniem bada się glukozę (cukier we krwi), a między 22 a 24 obciążenie glukozą.

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
Margerita, tak sobie taraz myslę.. moze warto zapytać w aptece o jakies maści, które mozna stosować w ciazy? Przynajmniej takie łagodzące czy coś. Przeciez musi być coś takiego..

katerina ja pytałam polecono mi tylko i wyłącznie tantum rosa i korę dębu....
wyczytałam na forum ,że powinno sie jesc jogurty z żywymi kulturami bakterii a resztkami wypędzlowac tam na dole i tak tez zrobiłam hmmm poczułam lekką ulgę lecz smyra nadal.Widocznie potrzeba więcej czasu. Oby do czwartku.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry brzucholinki :-) ojj wogóle się nie wyspałam od 5.30 nie spie już :eek: i chyba będę musiała zaraz sie przespac godzinkę bo oczy mam na zapalkach :-D glukozę z krwi ja już miałam robioną więc teraz czekam aż mi lekarz powie o piciu tego świństwa :no: :eek: a ćisnienie kurde no jak narazie wychodzi mi u niego zawsze dobre a wydaje mi sie w domu,że mam wysokie :-D ok to miłego popołudniai smacznych obiadków zyczę zajrze jak pośpię :-D cmook :*

Mam dziś wizytę u ginekologa, ale taką normalną - nie będzie USG :-( Może jedynie posłuchamy z mezem serduszka.. :blink: Ale doszłam do wniosku, że jednak zapytam o termin USG, bo w tej państwowej, do której chodziłam od poczatku i nadal chodzę by niektóre badania mieć bezpłatnie, wyznaczyli mi dopiero na 3ego marca. Przeciez nie wytrzymam tyle czasu :szok: Jeśli będzie taka mozliwośc zrobić USG odpłatnie dziś, zrobię :-) Ale pewnie w tej prywatnej też są jakieś zapisy i będę musiała poczekać.. :unsure: No zobaczymy.. Wizytę mam o 16ej. Trzymajcie kciuki, żeby zrobili mi to USG dziś :happy2:

Hej dziewczyny. Nie było mnie 4 dni ale juz powróciłam. Po wizytach u taty i teściów wróciłam zmeczona, z mdłościami i fatalnym samopoczuciem. Jednym słowem nie nadaję się do wyjazdów i tyle.
Niech któraś mi napiszę czy sa jakies wiesci bo na pewno nie nadrobię.
Dziś o 18 mam gina

hej, ja przebudzilam sie o 6 i do samej 8 przewracalam sie w wyrku :/ jak ja tego nie lubie ehh...
i w koncu zajrzalam na karte z USG i nie mam napisane jakie jest tetno maluszka. Jest przeziernosc, wielkosc glowki, CRL i czy widoczna kosc nosowa. Dziwne nie? ale skoro bylo ok to pewnie nawet nie zaznaczali tego.
Wisienka no a juz mialam dzwonic do ktokolwiek widzial ktokolwiek wie :-D witam z powrotem :-) z takich konkretnych wiesci to chyba sie nic nie wydarzylo, takie *******y same :-D gadalysmy o konflikcie serologicznym ostatnio i o klubie wielkiej stopy :-D

ahahah zakodowalo mi slowo P*i* e*r*d*o l*y ahahah nie wiedzialam ze to przeklenstwo

reklama
noooooooooo, ze ten :-D ze jak twoja stopa przekracza co najmniej 39 zaliczasz sie do klubu Wielkiej Stopy :-D a jesli maz tez jest w tym klubie to dziecko bedzie Wielka Stopa :-D tak w skrocie mniej wiecej :-D haha

Do góry