reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wisienka czekam na wolną łazienke wykąpie się i do wyrka a co do chodzenia o dziś nawet z domu nie wyszłam... zakupy wczoraj robiłam:zawstydzona/y:
Anulka przykro mi, pogodzicie się nie ma co się smucić ...buziam:blink:

reklama
To taki mamy dzisiaj leniwy dzień dziewczyny :) Ja to dzisiaj o 13 spałam, a potem dalej lenistwo. M. w pracy a ja nawet na chwilę z domu się nie ruszyłam. Jakiegoś mam lenia strasznego.

A dowiedziałam się dzisiaj że moja koleżanka też jest w ciąży i to lipcowo, bo ma teraz 5 tydz. :)

Babolce ja też mam lekki brzuszek-ale to na pewno te słynne wzdęcia i brak pochamowania we wcinaniu ciasteczek hehehe

Wisieńko cieszę się, że zakupy udane

danuska to razem z koleżanką ciąże przejdziecie- to bardzo zbliża :-)

Moja córa dziś wulkan szalała z koleżanką -skakały szalały ganiały się więc liczę na to, że szybko zaśnie :-D

wychodzi na to, że ze wszystkich objawów u lipcówek najpowszechniejszym jest wzdęcie:) a to niezłe, bo jeszcze niedawno w ogóle nie wiedziałam, że to może się w ciąży dziać. Raczej bałam się mdłości, zachcianek i humorków... a tu balon!

witajcie dziewczyny, chetnie się do Was dołącze, wygląda na to że w okolicach 20 lipca zostanę mamą, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i szybko nam miną 8 miesięcy, pozdrawiam

Myśa witaj coraz to wiecej nas:) fajnie :) oby tak dalej:)
a ja zjadlam zapiekanke i cos czuje ze chyba ja zwroce co dziwne nie mialam takich wstretow ale jezyk kolkiem staje...bardzo glowa mnie boli wiec mykam na lozeczko palulu... do jutreka kochane jeszcze male ciezarowki;)

ja mam tak samo jak Wy, strasznie wzdęty brzuch zwłaszcza na wieczór, do tego okropny apetyt, zawroty głowy i ból sutków, czasem pobolewa mnie podbrzusze zwłaszcza w pracy jak musze sie zginać schylać i duzo chodzić,bardzo się boje żeby wszystko dobrze sie skończyło a na usg dopiero pójde końcem grudnia więc chyba uschne z niecierpliwości, dobrej nocki wszystkim

Cześć dziewczyny. Ja juz mam po spaniu :( (od conajmniej tygodnia tak wstaję) Skorzystam chyba, że dziecka wstaną najwczesniej za 2 godziny i siądę do nauki francuskiego ;) No bo co tu robić o tej porze?

Miśa, świetnie, ze do nas dołączyłaś. :)

reklama
Corin nie jestes sama tylko ja 7 jak w zegarku i ja pobudka nawet nie jest mi potrzebny budzik:) witam sie niedzielnie ze wszystkimi lasencjami :) ja brak objawow sa tylko te ktore juz wymienialam tzn: bol piersi, wzdecia,siusiu czesto,czasem pokluwa mnie podbrzusze, i syfki na twarzy mi wyskoczyly tak jakby potowki...to chyba tyle zero ciagoty mdlosci dziwne bo wczesniej to juz mialam wrazliwy wech teraz nic...
Milej niedzieli kochane:)

Do góry