reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Orchidea no Jozek ostatnio ma ciche dni i tylko sie na mnie patrzy, chyba ostatnio sie przejadl tym wielkim karaluchem i teraz to trawi na spokojnie :-D pewnie tak z 2 dni nie bedzie nic jadl to mu przejdzie :-) albo przekupie go jakims soczystym swieszczem :-D to jak najlepszy kotlet schabowy dla nas ahahha i mailuj masz racje jest bardzo szzczesliwy jak nie musi siedziec w terrarrium, zazwyczaj dobija sie lapkami zeby mu otworzyc :-)

mailuj chyba zbankrutujesz na papierze i tuszu do drukarki. Zobacz ze juz mamy 663 strony a tu jeszcze 20 tygodni nie ma :-D

Ostatnia edycja:
reklama
mailuj no ale myslę,że chyba dziewczyny zdają sobie sprawe z gorącej wody a nasiadówki lub podmywanie sie w wodzie ciepłej nie powinno być szkodliwe bynajmniej nie jest dla mnie więc piszę tylko na swoim przykładzie ... tylko żebyscie nie myslały,że się wymądrzam :zawstydzona/y: :-( poprostu napatrzyłam się na choroby różne w sumie przez prace rodziców i dlatego jestem za naturalnymi sposobami :-( em_ka jak będzie chciał Józek wybrać się na wycieczke do Pl to wyslij go do mnie ja go z chęcią przetrzymam hihi

orchidea ja tez jestem anty tabletkowa, jak mam migrenowe bole glowy to zazwyczaj leze caly dzien w lozku ale tabletki ani razu nie lyknelam, za to skosuje zawsze cos na te infekcje miejsc intymnych, bo z tym nie ma zartu. Nie chce zeby mi sie cofnelo znowu do nerek jak to mialo miejsce w tamtym roku, doszlo az do ostrego zapalenia nerki, a zaczelo sie od niewinnej, nieleczonej infekcji.
a Jozek jest przywieziony z polski wlasnie, tym bardziej jestem do niego przywiazana. Jechal bidok 2 dni busem do hiszpanii i cale szczescie przezyl i czuje sie swietnie jak widac :-D ostatnio jak bylam w pl wlasnie byl wiecej niz 2 miechy u mojej kumpeli i tez sie bardzo do niego przywiazala :-) ale wiecej Jozka nikomu nie oddam bo bidok sie pozniej stresuje

Ostatnia edycja:
podzielę się z Wami sałatką, mąż zrobił;) salatka.jpg

No tak lody sałatki a ja marchewke startą z jabłkiem jem jakoś mnie tak naleciało :zawstydzona/y: Corin no dobra jaki kupi Twój mąz duuużżżżego arbuzocha to wpadnę :-D był w Biedronce ale blady jakiś :-(

reklama
Do góry