reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Orchidea no Jozek ostatnio ma ciche dni i tylko sie na mnie patrzy, chyba ostatnio sie przejadl tym wielkim karaluchem i teraz to trawi na spokojnie :-D pewnie tak z 2 dni nie bedzie nic jadl to mu przejdzie :-) albo przekupie go jakims soczystym swieszczem :-D to jak najlepszy kotlet schabowy dla nas ahahha i mailuj masz racje jest bardzo szzczesliwy jak nie musi siedziec w terrarrium, zazwyczaj dobija sie lapkami zeby mu otworzyc :-)

mailuj chyba zbankrutujesz na papierze i tuszu do drukarki. Zobacz ze juz mamy 663 strony a tu jeszcze 20 tygodni nie ma :-D

Ostatnia edycja:
reklama
mailuj no ale myslę,że chyba dziewczyny zdają sobie sprawe z gorącej wody a nasiadówki lub podmywanie sie w wodzie ciepłej nie powinno być szkodliwe bynajmniej nie jest dla mnie więc piszę tylko na swoim przykładzie ... tylko żebyscie nie myslały,że się wymądrzam :zawstydzona/y: :-( poprostu napatrzyłam się na choroby różne w sumie przez prace rodziców i dlatego jestem za naturalnymi sposobami :-( em_ka jak będzie chciał Józek wybrać się na wycieczke do Pl to wyslij go do mnie ja go z chęcią przetrzymam hihi

orchidea ja tez jestem anty tabletkowa, jak mam migrenowe bole glowy to zazwyczaj leze caly dzien w lozku ale tabletki ani razu nie lyknelam, za to skosuje zawsze cos na te infekcje miejsc intymnych, bo z tym nie ma zartu. Nie chce zeby mi sie cofnelo znowu do nerek jak to mialo miejsce w tamtym roku, doszlo az do ostrego zapalenia nerki, a zaczelo sie od niewinnej, nieleczonej infekcji.
a Jozek jest przywieziony z polski wlasnie, tym bardziej jestem do niego przywiazana. Jechal bidok 2 dni busem do hiszpanii i cale szczescie przezyl i czuje sie swietnie jak widac :-D ostatnio jak bylam w pl wlasnie byl wiecej niz 2 miechy u mojej kumpeli i tez sie bardzo do niego przywiazala :-) ale wiecej Jozka nikomu nie oddam bo bidok sie pozniej stresuje

Ostatnia edycja:
podzielę się z Wami sałatką, mąż zrobił;) salatka.jpg

No tak lody sałatki a ja marchewke startą z jabłkiem jem jakoś mnie tak naleciało :zawstydzona/y: Corin no dobra jaki kupi Twój mąz duuużżżżego arbuzocha to wpadnę :-D był w Biedronce ale blady jakiś :-(

reklama
Do góry