reklama
Corin
Mama Trójki :)
Ciągne nosem po klawiaturze, zmykam spać. Piszcie dużo brzucholki, żebym miała co czytać rano 
W makro sa po 5zl/kg to w sumie nie taka duza roznica.
Dobrej nocki
W makro sa po 5zl/kg to w sumie nie taka duza roznica.
Dobrej nocki
No ladnie... poszłam sobie obejrzeć 2 odcinki serialu a tu 4 strony...
To i ja powinnam się dołączyć do wielkich stóp bo też mam rozmiar 41, i też myślę, że z mężek żyrafy będziemy mieli bo ja mam 180, a on 196 więc nie ma szans, że niskie będzie. Jak chłopak to spoko, z dziewczyną może być gorzej, bo pamiętam, że zawsze kiepsko się czułam z tym że jestem najwyższa w klasie.
To i ja powinnam się dołączyć do wielkich stóp bo też mam rozmiar 41, i też myślę, że z mężek żyrafy będziemy mieli bo ja mam 180, a on 196 więc nie ma szans, że niskie będzie. Jak chłopak to spoko, z dziewczyną może być gorzej, bo pamiętam, że zawsze kiepsko się czułam z tym że jestem najwyższa w klasie.
Basieniak, ja zawsze byłam najniższa w grupie, i tak źle i tak niedobrze
Zapisuję się do grona tych z mniejszymi stópkami, mam 37
a co do wzrostu to moje dziecko ma szanse być niskie po mamie 160, albo wysokie po tacie 186, albo wypośrodkuje
Dobrej Nocy Kobitki
Zapisuję się do grona tych z mniejszymi stópkami, mam 37
Dobrej Nocy Kobitki
Ostatnia edycja:
jacieeeeeeee, ale ja sie nasiedzialam na kompieeeeee, chyba umre zaraz bo dostane oczoplasu od ekranu
ogladam dokumenty na youtube juz od 16:00
to ja mam 170 a moj ma 185 tez do niskich nie nalezymy :-) no ale ja juz nic nie mowie na temat dzidziusia, jakie sie urodzi takie bedzie kochane, nawet z wlosami po tatusiu go nie opuscimy

to ja mam 170 a moj ma 185 tez do niskich nie nalezymy :-) no ale ja juz nic nie mowie na temat dzidziusia, jakie sie urodzi takie bedzie kochane, nawet z wlosami po tatusiu go nie opuscimy

mmarta_only
Początkująca
em-ka, patrycjaa bo z tą płcią to jest tak, że bardzo bym chciała dziewczynkę, bo chłopca w domku już mam a mam głupie przeczucie i czuję się prawie identycznie jak w poprzedniej ciąży, a żeby się nie rozczarować, to wolę nie wiedzieć, przynajmniej na razie, bo jak się urodzi to będzie mi już wszystko jedno:-) będę kochać najbardziej na swiecie

reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
psota ja mam podobną sytuację
zapisuję się do twojego grona
stópkę mam 38 myślę że to taka wymiarowa hehe a wzrost, no cóż za wielka to nie jestem mam 162 cm mój mąż 186 ale za to bardzo lubię chodzić na wysokich obcasach
Także za bardzo mi ti nie przeszkadza.mmarta_only u mnie jest odwrotnie mam dziewczynkę w domku a teraz chciałabym chłopczyka
Który to twój tydzień i jaki masz termin porodu?