reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
No ladnie... poszłam sobie obejrzeć 2 odcinki serialu a tu 4 strony...
To i ja powinnam się dołączyć do wielkich stóp bo też mam rozmiar 41, i też myślę, że z mężek żyrafy będziemy mieli bo ja mam 180, a on 196 więc nie ma szans, że niskie będzie. Jak chłopak to spoko, z dziewczyną może być gorzej, bo pamiętam, że zawsze kiepsko się czułam z tym że jestem najwyższa w klasie.

Basieniak, ja zawsze byłam najniższa w grupie, i tak źle i tak niedobrze;)

Zapisuję się do grona tych z mniejszymi stópkami, mam 37;) a co do wzrostu to moje dziecko ma szanse być niskie po mamie 160, albo wysokie po tacie 186, albo wypośrodkuje;)

Dobrej Nocy Kobitki:)

Ostatnia edycja:
jacieeeeeeee, ale ja sie nasiedzialam na kompieeeeee, chyba umre zaraz bo dostane oczoplasu od ekranu :-D ogladam dokumenty na youtube juz od 16:00 :szok:
to ja mam 170 a moj ma 185 tez do niskich nie nalezymy :-) no ale ja juz nic nie mowie na temat dzidziusia, jakie sie urodzi takie bedzie kochane, nawet z wlosami po tatusiu go nie opuscimy :-D

em-ka, patrycjaa bo z tą płcią to jest tak, że bardzo bym chciała dziewczynkę, bo chłopca w domku już mam a mam głupie przeczucie i czuję się prawie identycznie jak w poprzedniej ciąży, a żeby się nie rozczarować, to wolę nie wiedzieć, przynajmniej na razie, bo jak się urodzi to będzie mi już wszystko jedno:-) będę kochać najbardziej na swiecie:tak:

reklama
psota ja mam podobną sytuację ;) zapisuję się do twojego grona ;) stópkę mam 38 myślę że to taka wymiarowa hehe a wzrost, no cóż za wielka to nie jestem mam 162 cm mój mąż 186 ale za to bardzo lubię chodzić na wysokich obcasach ;) Także za bardzo mi ti nie przeszkadza.mmarta_only u mnie jest odwrotnie mam dziewczynkę w domku a teraz chciałabym chłopczyka ;) Który to twój tydzień i jaki masz termin porodu?

Do góry