reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Eee, trudno, chłopakowi pasuje, a dziewczynka włosami zasłoni ;-) Jak mamusia...

A i dotarly do mnie dzieciozmagania :-D Matko, ale to jest wielka cegla... i jeszcze ciuszki ktore kupilam z ksiażką. Śliczniutkie są, jak nowe.

Ostatnia edycja:
Haha, hej Wielkie Stopy! Kartoflane Uszka i Sloniowe Noski!! ;-)
ja stopy mam normalne ale za to grubego palca, podobnie jak Emka, to mam bardzo grubego i wystajacego u gory, i zawsze robie dziury w rajstopach i czesto nawet w butach, wiec wyobrazcie sobie jaki musi byc wielki.
Moj T. juz wybral co maly ma po kim odziedziczyc, wiec wszystko ustalone mamy, hehehe!

Mnie energia dzis rozpiera, ale jakos utknelam przed kompem - musze pare rzeczy porobic... Ale zaraz chyba wezme moja mate do jogi i pocwicze troszke.
Dalej chyba mam ta durna infekcje, przeczytalam Wasze posty i tez moze nasiadowke zrobie - tylko ze ja nie mam wanny, wiec jak ja mam zrobic?? Nie wiem czy do miski wejde, hehe, a moze wejde ale nie wyjde....to by bylo!

A ja na obiadek dzis jadlam osmiornice po galicyjsku - uwielbiam, choc czasem jak sie jej dobrze przyjrze to taka troche wstretna jest w wygladzie.....

hanami zwykle wiadro badz miska wystarczy, na wiadrze mozna usiasc a nad miska kucnac :-) moja mama tak robila, dzieki mateczko odziedziczylam po tobie te infekcje :-D
no to jak sie spotkamy w lato to nikt nam nie podskoczy z naszymi duzymi palcami. UWAGA nie zblizac sie bo zabije paluchem! :-D

a no tak, zapomnialam o zassaniu pypy przez wiadro :-D :rofl2: czasami bywa smieszne :-D to lepiej sobie hanami kucnij nad miedniczka :-D ahhaha
Corin aaaaa feeeeee osmiornica. Nie lubie tego dziada, w smaku jest dziwny jak dla mnie. Nie wiem czy slyszalyscie, jak byly mistrzostwa swiata w pilce noznej to byla w hiszpanii taka osmiornica co sie nazywala Pol i jak grali mecz to wrzucali malze do dwoch sloikow ktore byly podpisane druzynami i pulpo Pol zawsze zjadal tylko jedna malze ze swoika i za kazdym razem ta druzyna wygrywala, gdy zmarl urzadzili mu pogrzeb z maskotka osmiorniczki i ludzie autentycznie plakali :-D niewiarygodne ahhaha moze dlatego mi nie smakuje ? bo zawsze mowie ze to pulpo Pol :-D

słyszałam o niej :) Myśmy byli w Hiszpanii akurat jak byl final :D Ale byla impreza jak hiszpanie wygrali :D Ludziska robili korride z samochodami na ulicy :-D Oczywiście auta robily za byki, nawet mam gdzies zdjecia :-D

A ośmiornmica jest pyszna, a jak sie jeszcze trafią kawąlki mac wysmazone to takie chrupiace są, mniam... szkoda że u nas nie serwuja...

No więc oficjalnie dołączam do Klubu Wielkiej Stopy (41). Na dodatek jestem dość wysoka, mam 176, małż ma 180cm i nogę rozmiar 45. Dzieci wyhodujemy jak żyrafy.....

Corin - moja koleżanka ta sobie złamała palec.....a w zasadzie to dwie znane mi osoby, jak będzie puchło idź do lekarza. Jak ja Ci zazdroszczę tego teatru i wyjścia...eehhh....bosssko

Iwonka - to o tętnie płodu to bujdy na resorach, Lekarze pękają ze śmiechu jak to słyszą ;-)

em_ka - czyli oprócz wstrętnych bab na izbie przyjęć w pobliskim szpitalu, nie możesz narzekać na służbę zdrowia w Hiszpanii??

Przestańcie z tym żarciem.....budyń mi się marzy.......

Majka zasnęła przy mnie. Tak tękni, że nie chce mnie zostawiać ani na chwilę....Co to będzie z dwójką?

Bolała nie dziś brzuch, oj...nawet bardzo. I krocze :/ tak okropnie, że nie mogłam usiąść. Mam nadzieję, że szyjka się juz nie skraca, bo (pewnie niepotrzebnie) poczytałam trochę w necie i mam trochę cykora. Czekam więc na kolejną wizytę jak na zmiłowanie.....oby do 17.02

reklama
kurde jakbym wczesniej w ciazy byla to bysmy sie zgadaly :-D ja pamietam ze to byl ostatni raz (bo nie wiem kiedy wczesniej bylam w takiej sytuiacji) kiedy sie tak porzadnie nawalilam. Tez swietowalismy jak glupki, w barze 12 h siedziec to chyba lekka przesada, nawet gdzies zdjecie mialam na FB z tego :-D

a teraz sie popatrzylam na swojego gada i myslalam ze walne ze smiechu, patrzcie jak sie dziad zrelaksowal na tym grzejniku, na reczniczku :rofl2: :-D

Kkasiulka poza wrednymi babami raczej nie moge narzekac. Na prawde robia wszystkie badania, wszystko jest bezplatne i maja dobry sprzet. Jesli ma sie dobre podejscie to i wredna babe idzie ulaskawic i fajnie pogadac :-) polozne zazwyczaj sa bardzo mile i nie ma z nimi zadnego problemu, jedynie z tymi szpitalami. Jak sie trafi porod z weekend to ciezki zywot bo taki przepych maja ze nie wiedza ktora ciezarowka blefuje a ktora na serio rodzi i poznie wychodzi takie zamieszanie jak z siostra D. Ostatnio mialam takie urwanie glowy z papierami jak wyszlam od lekarza, ze jak poszlam do recepcji po terminy tych wszystkich wizyt to babeczka az sie ze mnie smiala bo 5 razy mi musiala tlumaczyc i wytlumaczyla wszystko dokladnie, jak krowie na rowie :-D ahhahaha i uwierzcie, ze to nie wina obcego jezyka bo nawet Susana mowila ze ciezko sie jej bylo w tym wszystkim polapac na poczatku heheh

Załączniki

• CIMG0082.jpg
    CIMG0082.jpg
    81,4 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Do góry