reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
A ja tez nie mam pojęcia co zrobić.. Ale znowu mam ochotę na szpinak i bób :-)
Psota z tym leżeniem to Cie rozumiem po części - ja przez ponad 8 tygodni strasznie wymiotowałam, po 7 razy dziennie, i bez przerwy było mi niedobrze; wtedy całymi dniami leżałam bo nie miałam siły i ochoty na nic. :no: No ale to inaczej jak nie masz ochoty wstawać z łożka, a inaczej jak chcesz tylko, że Ci nie wolno.. :-( Bidulka.

Przyszła dziewczyna która uczy mnie jezyka i biegłam oczywiście (bo ja chodzic normalnie nie umie) otworzyc jej drzwi i przywaliłam w chodaka, który stał tuż przy scianie i pazur poszedł. Dobrze że nie palec...

Niestety nie moge leżeć, zaraz lece po dzieci a potem do ksiegowej i na poczte :(

Ano dobrze,że nie palec,no ja dziś labę mam więc mogę się kurować,ale 13 rodzice przyjeżdżają na tydzień więc mniej już się polenię hihi :-D

Kobetki STRASZNIE mi w brzuchu bulgocze !!!! Jejjj jakby mi sie jelita przestawaly:| tak Chlup chlup za chwile z drugiej chlup chlup CZY mozliwe ze to MALUSZEK ?! zwlaszcza jak siedze tak prosto na krzesle... albo teraz po obiedzie sie najadlam polozylam bokiem i znowu chlup chlup CHLUUUUP ... kurcze

dzien dobry Wszystkim!!!
wróciliśmy wczoraj z małżem z kina pogodzeni i gruchający jak dwa gołabki:):):) ja dziś od rana w pracy..dorwali mnie i musiałam wpaść "tylko na minutkę" i tak już od 8:00 siedzę...
mmarta_only kciukasy za wizytę zaciśnięte!!
basieniak i bardzo dobrze, że poszłąś na L-4, przynajmniej odpczniesz, nacieszysz się wolnym czasem, super!!
Veronique NARSZECIE WRÓCIŁĄŚ!!TĘSKNIŁAM!!a te bulgotki to na pewno dzidziolek, mnie też ciągle się przelewa, łąskocze, smyra...Maluszek jak nic!!!
corin dobrze, że rodzinka wróciła cała i zdrowa!!!

reklama
hej brzuchole. Ja dzisiaj ledwo co wstalam na te badania. Tak jak myslalam, po wczorajszej siescie zasnac nie moglam i poleglam gdzies ok 2:40 a wstac trzeba bylo o 8:50 eh... mojj tez niewyspany bidok. Pobrali mi krew, oddalam probke moczu, pielegniarka za mna wybiegla ze zapomnialam papierow i torebki :-D ale ze mnie roztrzepaniec. Poszlismy odwiedzic maluszka w szpitalu. Dziady w tym szpitalu jak nie wiem. Najpierw jej nie chcieli zostawic a dzis myslala ze pojdzie do domu bo minely 2 dni i sie dobrze czuje, wiec znowu jej nie chca wypuscic bo przyjeto ja w sobote o 20, gdyby zalapala sie na 18 to by dzisiaj wyszla. Jaja jak berety. Chyba sobie inny szpital wybiore bo ten cos mi nie pasi... choc jest blisko naszego domu!
ja ogolnie samopoczucie swietne od momentu kiedy przeszlam 3 miesiac. Ciekawe jak mi te wyniki wyjda, odstawiony folik, witamin nie biore, miejmy nadzieje ze wyjdzie wszystko ok.
Corin bidulo ja jestem taka, ze co nie przejde przez dom to gdzies sie uderze albo cos rozwale. Cala w siniakach zawsze chodze, a palce u nog sa moim wrogiem. Zawsze sie smieje ze to wina wielkiej stopy (bo mam nr 39,40) i wielkiego palca bo jest na prawde duzy i wszedzie wadzi :-D
Veronique juz myslalam ze sie na nas obrazilas i dlatego nie zagladasz :-( dobrze Cie widziec po przerwie ^^

U nas dzisiaj tak slonecznie, chyba po jedzonku sobie z fretusiem wyjde na spacer bo az zal w domu siedziec :-)

Do góry