reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Kurcze ale chyba nam wszystkim te nasze doliglowści przejdą :baffled: ? Jak miło by było jakby każda z nas napisała czuję się rewelacyjnie,zrelaksowana,najedzona i wypoczęta :-D no ja dolegliwości pokarmowych nie miałam wogóle,tylko 1szym trym się lepiej czułam niż w 2gim :crazy: psota leż i się nie ruszaj :-D w razie wojny przenieść w bezpieczne miejsce :-D ;-) nooo w ciucholandach są fajne ubranka :-)

reklama
Hej Kobietki:))
Ja coś dzisiaj dziwnie się czuje...Niby zmęczona ale spać mi się nie chce... w nocy się często budziłam...
Basieniak , korzystaj i odpoczywaj sobie:-)
Veronique ,ciesz się z brzusia:-) u mnie też już wyskoczył:-)
Pozdrawiam

orchidea_ no nic innego nie robię, tylko się wyleguję w łóżeczku, ale wolalabym poszaleć na zakupach, pójść na ciacho z kumpelami, no ale cóż, dla dobra mojego dziecka, będę grzecznie sluchać zaleceń pana doktora... Może za 3 tygodnie lekarz zwolni mnie z tego przymusu wygrzewania tyłka pod kołderką ;)

pasota no leżeć tak non stop też sie nie chcę,wierzę,że poszłabys gdzieś na spacerek czy coś ... będzie dobrze zobaczysz jeszcze będziesz skakała jak sarenka z brzuszkiem :-) wydrusia może za dużo myslałaś o czymś i tak się budziłaś hmm ;-)

reklama
Do góry