reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dzien dobry ??
Ja sie robię coraz większa i mam wrażenie ze juz nie mam przestrzeni pomiedzy ... piersiątkami a brzuszkiem ...
Tylko taki twardawy sie robi ...
przez dwie noce cierpialam na niemilosiernie mocne bole pachwin ale co zrobic konsultowalam to z lekarzem TAK MA BYC zwlaszcza jesli boli po bokach... a pachwiny to juz w ogole myslalam ze ktos mi nogi wyrywa...
Z małzem wszystko wporzadku ... chodzi juz do pracy.. tylko koszt naprawy auta przeszedl nasze oczekiwania 4500zl fiu fiu troche duzo ale coooo zrobic .
Juz ostatnie dwa dni mam z duphastonem .... juz jadam 1 tabletke dziennie troche sie obawiam co to bedzie jak juz sie skoncza ... ale lekarz mowil ze nie ma potrzeby juz ich brac.
Troszke sie martwie tym twardytm brzuszkiem no ale co ... chyba trzeba sie przyzwyczaic ..ze czasami zakluje czasami zaboli TAK ma po prostu być ...
Pozdrawiam !

Dobry :)

Ja sie czuję w miarę, ale pewnie ok 16ej mi sie pogorszy - idę do dentysty :dry:
To Ty Corin nigdzie z domu nie wychodz jak sie tak czujesz, bo jeszcze nam gdzies zemdlejesz po drodze... :-(Moze ta kawusia rzeczywiscie pomoze..

hura! w końcu przebrnęłam przez wszystkie zaległości, a miałam ich mnóstwo, bo niestety mężowi w środę padł monitor, no i okupował mój komputer dość mocno;) ale były też plusy bo nie siedział całymi dniami w swoim kąciku komputerowym tylko obok mnie, także wyprzytulałam się za wszystkie czasy:D No ale dzisiaj już jedziemy odebrać nowy monitor i wszystko wróci do normy.
A tak pozatym to w końcu i ja będę mogła być trochę bardziej na bieżącą bo od dzisiaj idę na zwolnienie. Uparcie chciałam pracować jak najdłużej. Co prawda nie na swoim stanowisku bo tam są warunki szkodliwe dla kobiet w ciąży, ale chciałam coś pomóc choćby trochę gdzieś indziej, no i dużo obowiązków mi nie dali ale coś tam pomagałam, i czułam się wporządku. No ale w czwartek powiedzieli mi, że jak tak będę pracować to zabiorą mi dodatki które należą mi się na moim oryginalnym stanowisku, więc stwierdziłam, że nie będę się zamęczać po to żeby mi jeszcze kasę zabierali, więc dzisiaj idę do lekarza po zwolnienie... a co...

Dzień dobry brzuchateczki :* no ja niedawno wstałam,jak nigdy tak późno gardełko cuś mnie boli,ale leczę się domowymi sposobami ;-) Corin no doczytałam,przygodę Twoja rodzinka miała niezłą :baffled: a co do zawrotów głowy to nie mam ale czuję się osłabiona strasznie chyba przez to przeziębienie :baffled: basieniak no i masz rację wcale się nie przemęczaj,weź zwolnienie i miej ich mocno w "4erech literach" ;-) :tak: Veronique widzę,że przerwie też zajrzała :-) fajnie,że brzunio tak Ci rośnie :tak: margerita energii zazdroszcze i samopoczucia i mam nadzieję,że każda z nas będzie się czuła tak jak Ty :-D

Dzień dobry mamusie i dzidziusie:-)

U mnie dzisiaj noc minęła średnio, dopadła mnie rwa kulszowa i za nic nie chciała puścić, ale przeżyłam;-)
Co do energii, to mnie roznosi, ale co z tego, jak musze leżeć w łóżku:-(, więc tym, którym jej dzisiaj brakuje, mogę troszeczkę przesłać;-)

reklama
A tak w ogóle byłam niedawno odwiez moje dziecko do szkoły i po drodze wskoczyłam do ciucholandu zakupiłam 2 bodziaki z krótkim rękawkiem i maluśkie jeansy :-) wszystko aż za 9 zł heh.

Do góry