reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczyny!
Dawno się nie odzywałam i mam z tego powodu wyrzuty sumienia:zawstydzona/y: ale jakoś tak mi zeszło...
Mam jutro wizytę u gina, więc trzymajcie za mnie kciuki, bo strasznie sie stresuję. Będę miała też wyniki badań, które robiłam w środę. Mam nadzieję że wyszły pozytywnie bo nie mam ochoty wcinać żelaza jak w poprzedniej ciąży. Trzymajcie się cieplutko i pomyślcie o mnie czasem;-) Zmykam pod kołderkę. Spokojnej nocy wszystkim brzuchatkom życzę! Paaaaaaaaaaa!!!

reklama
marta_only to ja trzymam kciuki, sama jutro ide na badania krwi i moczu. Zobaczymy czy wszystko w normie ale wyniki badan mam dopiero jak pojde na wizyte 25 lutego O_O

Corin bo taki termin mi wyznaczyli. Po tej wizycie ktora mialam 28.01 wyznaczyli mi wszystkie terminy za jednym zamachem, czyli jutro te badania krwi i moczu, 25.02 wizyta u Tocologa ktory przedstawi mi wyniki i pewnie w koncu mnie zbada i ostatnie 09.03 USG.

Corin - możemy sobie podać ręce....Ja czuję się fatalnie. I wcale nie czuję się jak w 2 trym. Śpię na potęgę, nawet w dzień!! Wszystko mi śmierdzi, mało co smakuje.... Co chwila boli mnie brzuch. Jestem okropnie nerwowa. Wyslijcie mnie na księżyc........

reklama
Ogólnie czuję soe dobrze i energie też mam. Mdłosci w zasadzie mi też przeszły, ale dzis wstałam strasznie osłabiona. Siedzę cały czas bo kilka kroków powoduje u mnie potworne zawroty głowy, czuję sie jakbym miala zaraz zemdleć.
Zmierzylam sobie przedtem cisnienie, mam niskie bo 119/68

Do góry