reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
mailuj no właśnie Brzuchtaki wymyslaja takie smakołyki i jak tu nie ulec pokusie?!:)
Ja sie na dzis żegnam. Zbieramy sie do kina w ramach łagodzenia stosunków:-)buziole!!

Mój małz mi wlasnie zadzwonil, ze nie wie czy dadzą wrocić na noc ze stoku, ze najprawdopodobniej przenocują w Istebnej, bo z Wisły w stronę Katowic jest korek na conajmniej 2 godziny stania :szok: Zobaczy jeszcze za 2 godziny, ale jak sie nie rozladuje to nie wracają :szok:

Ja tez mam nudy... leze caly dzień w piernatach hehe w salonie i tylko kursuje co raz do kuchni juz lody zjadlam wczesniej pomelo serek kokosowy... i nie wiem co by tu wszamac a czuję glód hehe ...... dobrze ze od początku ciązy przytylam narzie 1.5 kg.... a jutro już zaczynam 18 tydz wg OM heh i za 3 tyg usg polokowe....

Corin no to nieżle......... szokkkkkk ale atrakcja.... niezazdroszczę.....

Wczoraj dołączyła do nas Nanusia1985, witam Cię serdecznie, a tym bardziej po tym jak dziś przypadkowo trafiłam na Twoje wpisy na blogu. Twoja historia mnie ogromnie wzruszyła, wiele przeszłaś i to lipcowe Dzieciątko jest prawdziwym, zdrowym cudem, zobaczysz nacieszysz się nim długie długie lata.

reklama
WItam dziewczyny, no to zabalowalam od wczoraj hehe. Pojechalismy wczoraj z D do szpitala o 20:30 i Susi juz miala dzidziusia przy cycu,ale nie moglismy go zobaczyc przez nastepne 2 h wiec pojechalismy do znajomych a dzidziusia widzielismy dzisiaj. Wydaje sie ze szybko urodzila ale biedna przylechala do szpitala 2 razy i dwa razy ja wywalili do domu bo niby to , ze miala skurcze nie swiadczylo o porodzie. pierwszy raz rozumiem ze ja odeslali bo byla 3 rano i jeszcze za wczesnie, ale drugi raz pojawila sie o 19 z takimi bolami ze juz nie chodzila. Wiec roznica miedzy ostatnia wizyta a porodem byla 2 h. Ja nie wiem jak mogla sie zgodzic ze ja wyrzucili, ja poustawialabym krzesla i polozyla sie na korytarzu. Przyjechala po raz trzeci jak jej w domu wody odeszly i w aucie by prawie urodzila :( BIdula trafila na weekend i wlasnie tak robia jak maja natlok ludzi. Ale dzidzius sie urodzil zdrowiotki 2700 wazyl, zrobili jej tylko dwa szwy wewnetrzne i ani jednego zewnetrznego. Mowi ze sam porod to pikus, ale to zwijanie sie z bolu od 1 w nocy do 21:00 bylo nie do wytrzymania. EH.. ja sobie tak nie pozwole jak mi przyjdzie rodzic w weekend.. dziady jedne !!!!

A u mnie ogolnie ok oprocz tych skurczy w macicy, doslownie takie klocia czuje od samej nocy, dopiero teraz mi przeszlo. Nie wiem co to bylo, pierwszy raz mialam tak dlugo. Nawet jak siedzialam czulam macice jak mi sie rozciaga eh.. stwierdzilam jednak ze nie ma co panikowac i jechac znowu na pogotowie bo pewnie to normalne i rzeczywiscie przeszlo jak sie przespalam. Moze troszke przez nerwy? sama nie wiem.

a teraz wielka prosba do WYDRUSIA91 jesli jeszcze mozesz, to usun swoj post spod listy lipcowek ktora jest BEZ KOMENTARZY, pisze czarno na bialym. Jesli znowu kazda bedzie wstawiala pod nia swoje komenty to sie zacznie zamieszanie takie jak ostatnio. Jesli chcesz sie dalaczyc do listy wyslij PW do heodorki, na pewno cie nie przeoczy.

Ostatnia edycja:
Do góry