reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie, kochane ja dziś od rana sprzątanko.... bo dziś mam księdza ... przynajmniej jutro i niedzielkę się pobyczę na calego... za ferie których nie mialam....
Dziś w nocy i rano bolal mnie brzuch.... moze za duzo poćwiczylam wczoraj z babkami... a moze dlatego ze sie nie mogę wypróżnić... ech....
Mąż robi obiadek ziemniaczki z gobąkami i surówką z pora i jabluszka.... uwielbiam jego surówki robi przepyszne....

reklama
Hahahahah kurde dziewczyny czy dzis mamy dzień smiechu :-D ?? o matko surówa z pora mniamm a ja juz taka pełna :-( zuzu zostaw mi trochę :zawstydzona/y: :-D chyba okna jutro umyję jak będzie taka pogoda jak dziś hmmm mąz wolne ma jutro to pomoże :-D

Ostatnia edycja:
Zuzu, no to zazdroszczę.. Mój niestety nic w kuchni nie robi, no czasem pozmywa, ale tak to... :no:
Kiedyś mi zrobił kolację - patrzę a na talerzu taka surówka kupna, którą uwielbiam zresztą, ale ułożona w kształt serduszka i gwiazdki.. Pytam - kochanie a jak Ty to tak ładnie ułożyłeś? A on na to z mega powagą - wycisnąłem przez foremkę do ciasta. :-D

przez te zakupy musiałam nadrobić ze 4 strony czytania..... fakt, że większość o jedzeniu....:))

co do badań to ja też prywatnie do ginekologa chodzę, ale badania robię w przychodni - mają kontrakt z nfz, ale mam też abonament - jeżeli skierowanie jest od lekarza prowadzącego ciążę to jest za darmo.....

katerina ale nie każdy by wpadł na taki pomysł hahaha :-D Dziewczyny a em_ki jak nie było tak nie ma :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry