reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
mala_monis ja i tak płacę za każde badanie,bo chodzę prywatnie do lekarza i niestesty za każde pobranie krwi czy mocz muszę zapłacić na szczęście to nie są wielkei pieniądze bo morfologia 5zl kosztuje u mnie i badania robią codziennie od8 do11 więc może u siebie tez zapytaj co i jak maqnio siedź może się same umyją te podłogi haha

Corin nie jesteś sama ja u siebie rownież dostrzegam syndrom skrajnego rozkojarzenia, wczoraj męzowi podalam dwa talerze na obiad - w obu zupę:-D zarzucił na mnie dziwne spojrzenie i nieśmialo zapytal czy będzie drugie?

...a córę masz naprawdę rozsądną dala Ci szansę - gratuluję:-D

orchidea, mala monis..no moze macie racje, czekajcie moze zamknę oczy , policze do 3 i moze juz będa czyste?> uwaga: raz, dwa, trzy!!..iii...lipa..nadal brudne..hmm..cos nie mam wewnętrznej magii..
ale juz wiem co? małża zagnam - tak w ramach przeprosin, za moja urazoną dumę:-) zatem leże i się byczę!

No własnie ja tez chodzę prywatnie do lekarza, więc nie moge robić badań na nfz. Ale może to i dobrze, bo tam wieczne kolejki. A orientujesz się co z różyczką i ospą?

reklama
Do góry