reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No widzisz balkan jak ja mu zaufałam po za tym jest dr nauk medycznych to powinien mieć coś w tej bani, mam nauczkę i zacznę każde wyniki teraz konsultować

anula nie przemęczaj się z tymi kartonami uważajcie na siebie

i Falvit też zawiera Jod

reklama
baya jak wyszedł mi test pozytywny poleciałam szybko zapisać się do przychodni na wizytę ,bo po 1szej stracie nie chciałam ryzykować a mój lekarz tylko dw arazy w tyg przyjmuje ale ja straszna panikara więc wybrałam się do właśnie pana d.n.med. i powiedział,że ciązy nie ma ,że mam zgłosić się do niego prywatnie bo będzie zabieb chyba potrzebny bo jest cysta :szok: więc ja mówię mu ale test mam pozytywny a on bo cysta mi go blokuje.,myśle co za dupek co ma cysta do + wyniku testu no ale nic słucham go dalej ..po wizycie zadzwoniłam do swojego lekarza umówiłam się i za 4 dni później dowiedziałam sie,że jestem w ciąży i takim sposobem pan d.n.med jeszcze by mi dziecko usunął idiota stary

O, kurcze orchidea:szok::wściekła/y:

Baya
, skonsultuj te wyniki z innym ginem, a poki co postaraj sie nie denerwowac, bo to dzidzi nie pomoze. Trzymam za Was kciuki!

Moj babel tez wyraznie pala niechecia do miesa, mam pozwolenie jedynie na kurczaka.;-) Ale od czasu do czasu sie zmuszam do jakiegos czerwonego miesa, ale w bardzo przetworzonej postaci, stad dzisiejszy obiad, moze uda mi sie kawalek zjesc. Mialam zelazo na skraju normy, a teraz nie wiem, bo tu przeciez wynikow nie pokazuja,:wściekła/y: a widze po sobie, ze przez awresje do miesa jest gorzej...:-( Corin, a mozesz podac przepisz na twoj quiche? Bo sama nigdy nie robilam, a gotowe smakuja dla mnie jak ciasto z jajecznica, ale sprawdzony przepis chetnie wyprobuje.

Anlua, ja się w poniedziałek zapisałam do fryzjera na farbowanie - będę na poczętku 16 tyg. Nie rozjaśniam włosów, więc farba to nie będziej straszny zajzajer, ale jedyna przeciwskazania do farbowania, które znalazłam to I trymestr i to też niepotwierdzone, więc ja farbuję..... gdzieś też przeczytałam wypowiedź lekarza, że sampopoczucie matki ma ogromny wpływ na nienarodzone dziecko, a matka z odrostami nie może mieć dobrego samopoczucia - ja nie mam.....

baya, orchidea, ja już dawno zauważyłam, że tytuł lekarza nie zawsze idzie w parze z jego fachowością - niestety tytuły to praca naukowa, a nie praktyczna - choć np moja Mama dr n. med jest chlubnym wyjątkiem od reguły - niestety neurolog, a nie ginekolog.... :)

a ja na potwierdzenie swoich słów chodzę do lekarza Profesora..... :) ale praktyk z Karowej....

orchidea_ jest mi przykro ale jak można być tak malo kompetentnym, widzę że też trochę przeżyłaś

Anula ja farbuje wlosy z tym że rzadziej to teraz robię też już mam odrost :rofl2: czas coś z nim zrobić

reklama
Do góry