reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

mala monis, ja te tabletki biore od tygodnia dopiero. Wczesniej bralam tylko kwas. W tych tabletkach tez jest kwas foliowy i nie sadze zeby to w jakis sposob szkodzilo dzidzi. W poprzednich ciazach lekarze wrecz kazali mi brac kwas foliowy do konca ciazy.

baya, mysle ze dobrze ze idziesz to skonsultowac z innym lekarze. Toxo to nie przelewki, a skoro twoj lekarz nie widzi problemu, to moze czas przemyslec zmianę lekarza?

emkamek, mnie nie zrobisz smaka :-D Nie lubię lazanii, ale quiche lorraine to bym zjadla.... Chyba zrobie jutro na kolacje, bo się zaśliniłam :-D

reklama
Witam mamuski:-) tak samo moj lakarz mam robione badania co 4 tyg. Dzis dalej sie pakuje, mialam durne sny:szok:zaraz zbieram sie mamy sie sptkac z ludzmi od ktorych bedziemy wynajmowac mieszkanie:-)

ja sobie dziś barszcz gotuje czerwony a mojemu T zachciało sie golonki w kapuście więc cóż jak trzeba to trzeba gotować :-D anula no ale chyba sie nie nadźwigałas ??

Mój lekarz też na ostatniej wizycie powiedział mi że skoro wyniki mam książkowe, to nie musze robić badań przed kolejna wizyta. Ale mam w domu kota, który więcej łazi swoimi ścieżkami niż przebywa w domu, wiec dla swojego sumienia zrobię sobie morfologię. Jeśli wyjdzie ok, to ok :) jeśli coś bedzie nie tak to pokażę lekarzowi.

dziewczyny, ja miałam troszkę podwyższone wyniki czegoś tam, więc od razu poszłam do endokrynologa, dostałam jakieś pigułki a Pani Doktor powiedziała, że witaminy muszą być z jodem i takie są..... ale z tego co wiem, to jak macie dobre wyniki, to to nie jest konieczne....

hanami, ja tez miałam wczoraj awanturę z moim mężem - o nic generalnie i to w zasadzie ja bardziej krzyczałam, a On potem klasyczne męskie - "bo jak mi nie mówisz, to skąd mam wiedzieć...."....

baya, ja bym zrobiła na Twoim miejscu to samo, chociaż, ja po wyjściu z przychodni natychmiast sprawdzam wszystkie wyniki w internecie - takie zboczenie - nie wiem, czy dobre, ale może w Twoim przypadku mogłaby zapobiec obecnych nerwów.... mam nadzieję, że nic przez to zaniedbanie lekarza się nie stanie..... Ja bym napisała skargę na lekarza, a na pewno go zmieniła....

Dzięki Corin, z tym że do tego lekarza chodzę już 7 lat zdążyłam się przekonać że jest OK a tu taka wpadka :wściekła/y:

mala monis ja wczoraj zaczęłam wcinać Falvit też są rożowe i duże, zawiera 100% kwasu foliowego

orchidea_ ja wczoraj też miłam pobieraną krew ale z takimi wynikami nie powinnam chyba mieć dwu miesięcznej przerwy !!!

emkamek moja dzidzia nie lubi mięska więc chyba lasagne by nie przeszła tak łatwo

hanami tez mam tak dosc czesto a jak sie zafocham nic nie mowie:-)narzeczony mowi ze chodze w bialej goraczce i mowi ze kiedys germanie byli niemi i dlatego u nas nazywaja sie Niemcy i ze ja mam tak:tak:

reklama
Do góry