reklama
katerina84
Fanka BB :)
Siema laski ;-)
Kurcze, ale się dziś naspałam. Wstałam po 10ej!
Może nadrobiłam to pięciokrotne wstawanie na siku - jak nigdy mnie cisnęło. Może ten szpinak taki moczopędny? 
Corin - wyczyściłam tego laptopa wczaoraj, ale chyba nie dokładnie bo już ciemno było i wstaje daisiaj, patrze a tu klawiatura w zielone ciapki. Musiałam ścierac na mokro bo już zasechł
A co to jest "quiche lorraine"? Nigdy nie jadłam... 
Baya - ja też od razu poszłabym do innego lekarza. Zresztą jakies 2 tyg temu własnie go zmieniłam. Dobra decyzja.
Orchidea - kurcze co za palant z tego lekarza
Hanami - ja z moim też bezprzerwy mam takie akcje i standardowo przeprasza, a potem znowu.. Masakra z nimi
Emkamek - nie ma się co dziwić że BB tak wolno chodzi, w końcu jest obciążone taka ilością brzuchów...
I to coraz większych więc może jeszcze zwolnić.. 
Iwonuś - ja też jeszcze nie czuję ruchów i wciąż niecierpliwie czekam.
Kurcze, ale się dziś naspałam. Wstałam po 10ej!

Corin - wyczyściłam tego laptopa wczaoraj, ale chyba nie dokładnie bo już ciemno było i wstaje daisiaj, patrze a tu klawiatura w zielone ciapki. Musiałam ścierac na mokro bo już zasechł

Baya - ja też od razu poszłabym do innego lekarza. Zresztą jakies 2 tyg temu własnie go zmieniłam. Dobra decyzja.
Orchidea - kurcze co za palant z tego lekarza

Hanami - ja z moim też bezprzerwy mam takie akcje i standardowo przeprasza, a potem znowu.. Masakra z nimi

Emkamek - nie ma się co dziwić że BB tak wolno chodzi, w końcu jest obciążone taka ilością brzuchów...

Iwonuś - ja też jeszcze nie czuję ruchów i wciąż niecierpliwie czekam.
MADZIA
mama majuni i groszka
jak ja bym tak pospała. może jednak wybiorę się na to l4 i troszku poodsypiam bo dalej jak teraz nie dam rady. wstaję o 5;00 ale o 17;00 max 18:00 już bym najchetniej poszła spać .Siema laski ;-)
Kurcze, ale się dziś naspałam. Wstałam po 10ej! :

katerina84
Rzeczywiście Anulki nie ma już kilka dni, no i Veronique też się coś nie odzywa :-(
Corin
Mama Trójki :)
Katerina, ja bym to nazwała zapiekanką :-) Wrzucilam przepis na zachcianki. Uwielbiam kisze, a najbardziej smakuję mi te robione w restauracjach francuskich. Matko, za każdym razem jak jestem we Francji to się tym opycham do bólu. Domowa, choć smaczna, nie umywa sie do tych francuskich ;-)
Wygląda na to ze sie obraziły, chociaż nie mam pojęcia na kogo i za co.
Rzeczywiście Anulki nie ma już kilka dni, no i Veronique też się coś nie odzywa :-(
Wygląda na to ze sie obraziły, chociaż nie mam pojęcia na kogo i za co.
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
ANULA to moje najszczersze gratulacje !!! Ja też bardzo chciałabym mieć synka? Masz już dla niego imię? a tak wogóle to jakie smaki ci toważyszą i w którym jesteś tyg. ciąży?
katerina84
Może cały czas o ta liste chodzi... Nie wiem.. 
HALO! DZIEWCZYNY! ODEZWIJCIE SIĘ!

HALO! DZIEWCZYNY! ODEZWIJCIE SIĘ!

Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
KATERINAten problem chodzienia na siusiu mnie wykańcza od początku ciąży ciągle chodzę co 30 min a ostatnimi czasy to co 20 min, mam takie straszne parcie na pęcherz :-(
Corin
Mama Trójki :)
Watpię, że chodzi tylko o listę, bo w takim przypadku jaki sens miałoby zaprzestanie się odzywania zaraz po tym jak nawrzucały nam od klanow, a mnie od odwalania fuszery? Ale nie zamierzam więcej do tego wracać. Dla mnie temat jest zamknięty.
reklama
katerina84
Iwonuś pytałaś o zachcianki - ja od trzech dni popijam pepsi :-) Wcześniej mnie nie ciągnęło a teraz litra dziennie potrafię wydoić.
To chyba nie zdrowe wiec muszę przestać.