reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam mamuśki
ja z pracy muszę was w stresie podczytywac
anulawielkie gratulacje ja też zamawiam jednego

reklama
Siema laski ;-)

Kurcze, ale się dziś naspałam. Wstałam po 10ej! :-pMoże nadrobiłam to pięciokrotne wstawanie na siku - jak nigdy mnie cisnęło. Może ten szpinak taki moczopędny? :-D

Corin - wyczyściłam tego laptopa wczaoraj, ale chyba nie dokładnie bo już ciemno było i wstaje daisiaj, patrze a tu klawiatura w zielone ciapki. Musiałam ścierac na mokro bo już zasechł :-D A co to jest "quiche lorraine"? Nigdy nie jadłam... :eek:
Baya - ja też od razu poszłabym do innego lekarza. Zresztą jakies 2 tyg temu własnie go zmieniłam. Dobra decyzja.

Orchidea - kurcze co za palant z tego lekarza :wściekła/y:
Hanami - ja z moim też bezprzerwy mam takie akcje i standardowo przeprasza, a potem znowu.. Masakra z nimi :cool:
Emkamek - nie ma się co dziwić że BB tak wolno chodzi, w końcu jest obciążone taka ilością brzuchów... :laugh2:I to coraz większych więc może jeszcze zwolnić.. :laugh2:
Iwonuś - ja też jeszcze nie czuję ruchów i wciąż niecierpliwie czekam.

Katerina, ja bym to nazwała zapiekanką :-) Wrzucilam przepis na zachcianki. Uwielbiam kisze, a najbardziej smakuję mi te robione w restauracjach francuskich. Matko, za każdym razem jak jestem we Francji to się tym opycham do bólu. Domowa, choć smaczna, nie umywa sie do tych francuskich ;-)

Rzeczywiście Anulki nie ma już kilka dni, no i Veronique też się coś nie odzywa :-(

Wygląda na to ze sie obraziły, chociaż nie mam pojęcia na kogo i za co.

Watpię, że chodzi tylko o listę, bo w takim przypadku jaki sens miałoby zaprzestanie się odzywania zaraz po tym jak nawrzucały nam od klanow, a mnie od odwalania fuszery? Ale nie zamierzam więcej do tego wracać. Dla mnie temat jest zamknięty.

reklama
Iwonuś pytałaś o zachcianki - ja od trzech dni popijam pepsi :-) Wcześniej mnie nie ciągnęło a teraz litra dziennie potrafię wydoić. :zawstydzona/y: To chyba nie zdrowe wiec muszę przestać.

Do góry