reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No pewnie,że sie poznamy rzut beretem mamy do siebie,ale normalnie ucałuj dzieciaczki bo potrafia nam tutaj humorek na wieczór poprawić :-) i śpij słodko ;-) baya no widzisz jak tutaj fajnie nawet oczy łzami można za darmoche oczyścić :-D

Ostatnia edycja:
reklama
...tak wesolutko :-) czytam wątek od początku co by być w temacie ;-) w sumie od rana!!! pierwszy raz aktywnie uczestniczę w forum, mialam fatalny dzień (muszę się wygadać bo wybuchnę ale może jutro żeby humoru nie psuć) ale dzięki Wam zrobilo mi się lżej no i atmosferka jest tutaj super

Baya - witam serdecznie :*

Corin - nie mogę, normalnie mistrzostwo! :-) aż sobie zaplułam laptopa szpinakiem:-D

Em_ka - dobry pomysł na nogę kurczaka do tego szpinaku, ale jakoś mnie naszło i jem go z pomidorem, cebulą i octem :-)

Katerina84, szpinaczek uwielbiam, dziękuję :)

Baya, witaj cieplutko:)

Corin, jak to Orchidea_ napisała, oczyściłam sobie za darmoche oczy łzami po tym tekście;))))

A teraz życze Wam wszystkim dobrej i spokojnej nocy, ja uciekam odespać stres. Buziaki

Witaj baya!:-)

Majluj, emka, super, ze wszystko dobrze u Waszych maluszkow.:tak:

Nom ja dzis na kolacje wciagnelam zachciankowe fryty z warzywkami w sosie sweet chilli, mniam, mniam, mniam:-) Nawet maluch sie uaktywnil - ciekawe, ze jak jem cos ostrego, to zawsze daje o sobie znac - ciekawe, czy mu smakuje, czy tez wprost przeciwnie?:confused:

Corin, zostalo Ci cos tego serka? ja to mam normalnie takie parcie na nabial, ze szok - moglabym np. wypic caly karton mleka, a dzis dopadlam sie do smietany i pierwszy raz w zyciu jadlam ja na chlebie:szok: Jutro zrobie zapas bialego serka, bo sie wsciekne.:-D Ostatnio nawet curry polalam jogurtem naturalnym, a bylo z mleczkiem kokosowym, hehe.

Dobrej nocy Lipcoweczki i Lipcowiatka:-D

kurcze ten bialy ser tez za mna chodzi, chyba pojde do polskiego sklepu jak bedzie otwarty i zrobie z rzodkiewka i szczypiorem bo nie wytrzymam :-(

reklama
Mam nadzieję że nockę będę miała spokojną bo ja właśnie w pracy jestem. Może za dużo roboty nie przyniosą. Udało mi się choć kilka ostatnich stron przeczytać, bo juz miałam ogromne zaległości (chyba 60 stron, niestety nie do nadrobienia). A pisać tym bardziej nie ma kiedy. Juz ledwo na zakrętach się wyrabiam. W dzień w domu z córeczka (jeszcze nie chodzi do przedszkola) lub w pracy do 19. Jak wolne to załatwiam wszystkie sprawy związane z urządzaniem nowego mieszkania. No a na dodatek mąż z zapaleniem płuc leży w domu. Może jeszcze trochę i się wszystko uspokoi.
Cieszę się że wszystko u Was dobrze, że maleństwa rosną zdrowo. Oby tak dalej. Śpijcie dobrze.

Do góry