reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja jestem juz mega glodna a o 15 wciagnelam caly czubaty talerz pure z warzyw i caly talerz spaghetti, dzisiaj na kolacje mamy kebaba z lenistwa :-D

katerina a ja szpinak tez uwielbiam, z ziemniaczkami i jakims miechem bym wciagnela, najlepiej ugotowana noga z rosolku (bo smazonej nie lubie)

Ostatnia edycja:
reklama
No a ja zniknęłam bo w kuchni musiałam pourzędować :zawstydzona/y:
el4t3t.jpg
smacznego kochane brzuchateczki jedzcie ;-)

Witam Lipcowe Mamy,

Mam na imię Anka lat 27 również jestem lipcową mamusią i nie mogę się już doczekać :) a tak wogóle to bardzo podoba mi się "tu" u Was i chcialabym dołączyć do pogawędek ;)

orchidea jacieeeeeeeeeeeeeee obwazanki :-( ales niedobraaaaaaaaaaaaaaa!! wciagnelabym kilka ^^ a jeszcze z 30 min musze na kebaba czekac, od czasu do czasu jeden nie zaszkodzi :-D

baya witam milutko i dołączaj do nas fajnie,że dochodzą nowe brzuchatki :-) em_ka jedz kochana juz się zapachem najadłam ale z mlekiem teraz wciągam jeszcze je hahaha

Witaj baya :-)

Właściwie miałam iść juz spac, ale syn zastrzelił mnie tekstem i muszę się z wami podzielić bo inaczej zapomnę :-D

Wdrapałam sie po schodach na drugie piętro i zasapalam się. Siadłam na łóżku Młodego, żeby obciąć mu paznokcie (ciagle sapiąc).
- Mama, ale ty jesteś super!
Już mialam gadzinie podziękować, bo mi się miło zrobiło, ale on dokończył:
- Sapiesz jak Lord Vader.

3.gif

Corin hahahahahhahahahahahah o kuźwa Lord Vader rozwalił mnie tekstem teraz hahaha ja muszę te Twoje dzieciaczki poznać koniecznie kurde łzy mi aż lecą haha

ahahahahahahahhahaha :-D :-D :-D niemozliwe te dzieci twoje, moze i moje takie fajne bedzie jak podrosnie ahahahhaha no to Corin juz znamy twoje prawdziwe JA :-D

reklama
Do góry