reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

psota no widzisz, ja tez ostatnio krawilam, co prawda nie ciurkiem no ale krew poleciala i tez wszystko w porzadku. Czasami tak jest, ale nigdy nie mozna tego bagatelizowac bo jesli cos powaznego bedzie to najlepiej na bierzaco sprawdzac kazdy zly objaw i byc spokojnym .. miejmy nadzieje ze bedzie wszystko ok :-)
A powiedz nam tak po cichu co ci lekarz powiedzial, bo az sie slinie z ciekawosci :-D

reklama
psota o matko kochana współczuję kochana no na szczęście dobrze,że to się tak skończyło uffff więc z czego miałaś to krwawienie ??

em_ka powiem za 3 tygodnie;)

orchidea_ jest tyci tyci krwiaczek i nie leciałaby tak krew, gdybym nie miała problemów z krzepliwością krwi, stąd te ilości, chociaż lekarz powiedział, że to nie było aż tak dużo, jak mi się może mogło wydawać. Cóż, z natury jestem panikarą. Chyba każda z nas w takiej sytuacji umiera by ze strachu.

Ostatnia edycja:
Mailuj, Em_ka - cieszę sie ze wizyty ok :) No i nie tylko ja będę czekać miesiąc na info o płci :-p
Psota - dobrze ze wszystko w porzadku, bo jak czytałam to az mi serce zaczeło walić....:no: No i napisz nam tak w tajemnicy co lekarz powiedział - chłopczyk czy dziewczynka? Przecież nikomu nie powiemy ;-)

Katerina84 i dziewczyny, nie chciałam Was straszyć, przepraszam, ale czuję, że Wy mnie najlepiej zrozumiecie.

Ostatnia edycja:
psota nie przepraszaj,bo nie masz za co ;-) a faktycznie czasem tylko ciężarna ciężarną zrozumie
s320yt.jpg
no to mus truskawkowy z bitą dla wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja
dzis czuje sie okropnie bo chyba od malej złapałam przeziebienie kicham i z nosa mi leci
psota to miałąs przezycia najwazniejsze ze wszystko ok
em_ka ciesze sie ze wizyta udana i wszystko w porząku

Do góry