reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć Wszystkim

To beznadziejne już dziś mam depreche:-( Rozmawiałam z swoim W wczoraj wieczorem. Zadałam mu pytanie czy żałuje że jestem w ciąży... Nie odpowiedział nic :-(Zrobiło mi się przykro. Chociaż zauważyłam, że odkąd jestem po teście odsunął się ode mnie. Nie chce ze mną rozmawiać, w dzień do mnie nie pisze SMSów z czym kiedyś nie miał problemu. Jak wraca z pracy to potrafi się nie przywitać, o sexie nie wspomne:-( Przedwczoraj mnie pytał czy jego chłopcy (z poprzedniego małżeństwa 8 i 12 lat) po tym jak się dowiedzą że jestem w ciąży wydorośleją... I odrazu powiedział że ich to skrzywdzi. Bardzo mi przykro, liczyłam na jego wsparcie a zostałam sama dla siebie... Nie mam tu nikogo bliskiego oprócz niego. Skoro on się ode mnie odwrócił to zostałam sama ze sobą. Mam ochote się spakować i wracac do Polski.
Chce mi się ryczeć:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
hej zostałam skierowana na to forum przez Wisieńkę- postaram się udzielać, mam 26 lat i 2 letniego synka, wczoraj na teście ciążowym zobaczyłam II kreseczki, mimo drugiej ciąży dalej się boję ( a powinno być z górki). moje objawy jedyne to brak @, ból brzucha i pleców, sensacje węchowe;), pozdrawiam

a Dziób dziób przesyłam uściski, głowa do góry, facetom trochę trudno się odnaleźć w ciąży, na pewno jak maleństwo zacznie rosnąć i będziesz już czuła ruchy, zmieni on nastawienie.
ja wczoraj od razu powiedziałam mężowi, niby chcieliśmy drugiego maluszka ale on coś za dużo się zamyśla i czuję lekkie odsunięcie... nie wiem a może to hormony moje?
pozdrawiam

Dziób_Dziób bedzie dobrze możę go to na razie przeraziłlo... daj mu troszki czasu!!!

A tak to witam się z wami Wiesienko, Anulko!! hehe i witam nowe kobietki! To od dziś się do WAS podczepiam jeśli można.... wg kalendarza termin 12 lipiec... ale po usg powiem wiecej.....
O ciąży dowiedziałam sie na urodziny brata zrobiłam rano test czyli 31.10. 2go listopada zrobiłam bete 428 poszłam w pt do gina iii niby ciąza <bez usg> ale macica obkurczona. Leżenie przez tydz dopha nospa magnes no i dalej kwas 15mg. Dał skierowanie na badania 10 tego zrobiłam krew i mocz i wr wszystko ok zrobilam bete 6036 czyli prawidłowo przyrasta... zadzwoniłam dziś i mowie o wynikach itp mowil ze w takim razie wszystko ok i dopha mam brać juz nie 2 razy dziennie tylko 1raz i w pt wizyta i umowimy sie na usg juz sie nie mogę doczekać a z norm bety glupieje bo nie wiem ile wsakzuje... <rozbierznosci> wkoncu ktory to tydz?? mam nadzieje ze po usg bede wiedzieć ale pewnie do tego czasu minie mi 2 tyg ech..... a jak kicham to czuje ból w okolicy jajników... tez tak macie??

Ostatnia edycja:
Dziób Dziób nie przejmuj się faceci do ciązy podchodzą rożnie mój mąz tez się nie cieszy tak jak ja...bynajmniej takie mam odczucie ale głowa do góry kochana rośnie w Tobie życie i jak on nie bedzie zainteresowany to trudno jego strata... Paulinko witam Cię serdecznie i Gratuluje:-)z całego serca...

zuzu w końcu do Nas dołączyłas juz miałam Cie atakować i pytac kiedy raczysz Nas odwiedzić:-D Ja mam termin na 11,12 lipca:szok: a tydziej mniej an suwaczku ach jak pójde do lekarza bardziej się okresle.A co do bólu w jajnikach..cały czas coś mnie kłuje i ciągnie wczoraj wieczorem brzuch bolał jak przed @.

Ostatnia edycja:
zuzu w końcu do Nas dołączyłas juz miałam Cie atakować i pytac kiedy raczysz Nas odwiedzić:-D Ja mam termin na 11,12 lipca:szok: a tydziej mniej an suwaczku ach jak pójde do lekarza bardziej się okresle.A co do bólu w jajnikach..cały czas coś mnie kłuje i ciągnie wczoraj wieczorem brzuch bolał jak przed @.
hehe kiedyś patrzyłam ale jeszcze nie było Lipcówek... ehehe i sie pozniej zapomniałam... ale juz naprawiam swój błąd... i jestem! Zaraz pędzę do mamy w odwiedzinki, brat po mnie przyjedzie i posiedzę tam troszku bo tez ma ręke złamaną... ale juz na rehabilitację chodzi.. a ja bede wcinać kalafior z działki od teściowej.....

a ja sobie w pracy przesiaduje, a co! prawie wszyscy mają wolne a ja nie;(. mam nadzieję, że do końca pracy będzie taki spokój -praca biurowa-muszę wstać i się troszkę poruszać bo bb jest uzależniające i cała zesztywniałam;).pozdrawiam

Paulinko już 13 więc jeszcze troszkę i do domku;-) a o wciągającym bb to ja coś wiem:-D cały czas patrze się w ten monitor aż mnie oczy bolą....ale jestem tak leniwa,że narazie nie wstaje ..jeszcze posiedze a co mi tam...

reklama
Witam nowe lipcoweczki!:-):-):-)

Dziob_Dziob
, rozumiem co czujesz. Moja pierwsza ciaza nie byla planowana i m tez nie skakal ze szczescia. Meczylo mnie to bardzo, ale w koncu powiedzialam Mu wszystko szczerze, tak jak czulam i chyba Go to otrzezwilo, bo zmienil sie o 180 stopni. A teraz cieszy sie chyba bardziej niz ja.;) Bedzie dobrze, daj Mu sie tylko troche oswoic z ta wiadomoascia, porozmawiajcie i na pewno wszystko sie ulozy.

Ja wlasnie wrocilam ze spaceru, brrr ale zimno!:szok: Umowilam sie wczoraj na wizyte z GP, a dzis z ginem na 25, ech.
Przed chwila wciagnelam miseczke serka z jogurtem, cukrem i cynamonem, mnnnniiiiaaaaam! Ostatnio uwielbiam bialy ser w kazdej postaci i ryby!:-D

Do góry